Nová výmena 2 - 3 roky pre začiatočníčky
Ahojte,rada by som sa zúčastnila výmeny vrecúškových aktivít, žiaľ zatiaľ ma neprijali do žiadnej skupiny tak som sa rozhodla založiť novú, som začiatočníčka takže nemám priveľké nároky ale budem rada ak sa nás zozbiera aspoň 10 maminiek/žien. Každá prosím navrhnite aktivity aspoň 2-3 a neskôr sa vyberie, za každú radu o týchto výmenách budem takisto vďačná pretože ju organizujem prvýkrát 🙂
@kmdk ahoj,áno môžeš,ale ak sa ti dá pošli mi ešte dnes tvoje 4 návrhy na aktivity, a do správy mi pošli osobné údaje, návrhy na aktivity pozri či už niekto nemá v našom albume: https://www.modrykonik.sk/blog/ivetuska10/album...
@egiginka prepáč už ti obrázky nebudem môcť vymeniť lebo sa už hlasuje a vymazala by som aj komentáre, ak niektorá z tých aktivít vyhrá už sa ty dohodneš s ostatnými ktoré sa im viac páči alebo teda im povieš že by si to spravila tak ako ty chceš
@ivetuska10 , ok len tym, ze tam este neni hlas, ani na jednom, lebo tak debilne je to spravne na tych obrazkoch... ,,, takze mam este aj navrhy, som kukala v noci, ze mozno by fakt sa maminam viac pacilo,,,, skusim to sem dat a je to na tebe a ostatnych,,, ja spravim hocico, mne to je jedno,,,
@veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @lowike @alenka7777 @natuskaf @ikuza @zizka, ,.... dievcata snad sa nenahnevate, ale v albume, som dala, navrhy, co robili ziaci niekde na matematike,, ani neviem akosom to nasla,, takze to aj tak vyzera,,.. tak som doplnila nove sem, co dufam, sa bude pacit viac a urcite aj viac roboty na vyrabani bude, teda oproti vam niektorym, by tie predtym boli lahsie , aj ked su napadite, ale tieto nove mi pridu lepsie, som hladala cez noc🙂... tak snad ich @ivetuska10 bude moct vymenit, teda bola by som fakt rada, keby sa dalo. tak sorky za zmatky,,,, prvy navrh je na strane 4 dole,,,, tricko a k nemu puntiky rovnakej farby a posledne 3 su na strane 5. Fakt dakujem za pochopenie a nehnevajte sa za zmatky! mrzi ma to,,, minuly tyzden som mala fakt velmi tazky ( moja mala si velmi skaredo nozku poranila, sme chodili po doktoroch),, takze som na plno pokukala az teraz,,,,,,,,,, nezabite ma pleseeeeeeeeeeeeeeeeee
@egiginka aj ja som za výmenu
@ivetuska10
aj ja som za vymenu. pacia sa mi 3 a 4.
Aj ja som za vymenu a paci sa mi 2 a 3.
@egiginka mne sa paci 2 a 4
Hlasujem za 2 a 4🙂
mne sa paci 1 to tricko a 2 s palickami snad som to dobre napisala
Tak, ked uz hlasujeme tu, tak ja som za 2 a 3.
za mňa 2 a 4
to fakt hlasujeme tu? tak ja som za 2 a 4
ja hlasujem za 2 a 4
keby ste sa nudili, brutal napady ,
https://www.youtube.com/watch?v=hLaBvhKkZ_UDievčatá poprosím za egiginkine návrhy hlasovať ešte raz v albumoch,nech v tom máme poriadok, prepáčte až teraz som ich vymenila,
@egiginka máš ich v albume 🙂
@ivetuska10 ja som jul
@ivetuska10 , a este v tom albume tak tam 1. Aktivita by mala byt tricko a ktomu rovnako farebny zeton. ( uplne dole je foto, pod tou s cislami) tu aktivitu s cislami, uz ma jedna mamina v albume
@veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @lowike @alenka7777 @natuskaf @ikuza @zizka @egiginka
takže za termín je dohlasované, bude to koniec júla s počtom hlasov 8 ( je to väčšina keďže je nás dokopy 14)
prosím tie ktoré ste ešte nehlasovali aby ste zahlasovali a tie ktoré ste ešte neodhlasovali za všetky tak aby ste tak spravili, pred chvíľou som pridala návrhy egiginky tak prosím zahlasujte aj tam, termín hlasovania je do nedele do polnoci, v pondelok doobeda spravím nový album s výhernými aktivitami 🙂

milé žienky, môžem sa k Vám ešte pridať ? , teraz som na vás natrafila a nemám čas čítať celú diskusiu, tak preto sa pýtam na rovinu , vdaka za info