Nová výmena 2 - 3 roky pre začiatočníčky
Ahojte,rada by som sa zúčastnila výmeny vrecúškových aktivít, žiaľ zatiaľ ma neprijali do žiadnej skupiny tak som sa rozhodla založiť novú, som začiatočníčka takže nemám priveľké nároky ale budem rada ak sa nás zozbiera aspoň 10 maminiek/žien. Každá prosím navrhnite aktivity aspoň 2-3 a neskôr sa vyberie, za každú radu o týchto výmenách budem takisto vďačná pretože ju organizujem prvýkrát 🙂
@ivetuska10 ja som bola za jún 🙂...
ja hlasujem za jún
@ivetuska10
Vidim, ze dievcata pridali hlasovanie za jun. Prosim ta, ak sa da, upresni datum co najskor, potrebujem objednat material (hruby filc) a minimalne mesiac bude doba dodania, tak nech to stihnem a nerobim potom zmatky. Vdaka.🙂
Ahojte, ja budem tiež filc a laminovacie folie objednávať, ale keďže sú hlasy za jún a júl skoro vyrovnané myslím že by sa dal urobiť aj kompromis a dať termín na polovicu júla, že by to mohlo byť také celkom uspokojivé pre obe strany... ale to je len taký môj nápad. A myslím, že keď
@ivetuska10 urobí album s vybranými aktivitami mohli by sme viac podiskutovať ako čo bude vyrobené, prípadne ak má niekto zlepšujúci nápad pri tej ktorej aktivite, alebo aj podiskutovať o počte, lebo napr. pri niektorých aktivitách neboli napísané koľko kusov obrázkov tam bude, a pod. tak to je ešte taký nápad, že by sa mohlo aj viac diskutovať tam a vyjadriť kým je čas a kým sa začnú aktivity vyrábať.
Za mňa napr, ja mám skúsenosť,čo som tlačila synovi také predlohy s priraďovaním tvarov, zalaminovala som ich, a keď to syn prikladal dosť sa to šmýkalo folia na foliu, je to podľa mňa také nepraktické a zle sa s tým pracuje.
@veonka
Priznam sa, mne najprv vyhovoval jun. Ale kedze uz je polovica maja a tiez by som chcela dat babam priestor sa vyjadrit pod aktivitou k farbam, poctu..., tak nechcem nic objednavat dopredu a mam obavy, ze to potom nestihnem. Mam zalusk na 3 mm filc z ebaya a tam je mesiac dodanie uplne bezne☹. Vyskusala som tu moju aktivitu z bezneho filcu a zle sa s tym malemu manipulovalo, preto chcem ist touto cestou, verim, ze to bude lepsie.
@veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @lowike @alenka7777 @natuskaf @ikuza @zizka @egiginka
takže hlasovanie skončilo takto: jún 6 hlasov a júl 8 hlasov,
niektoré z nás (aj ja) idú objednávať materiál zo zahraničia a tam je doba dodania aj mesiac + ešte dokým sa dohodneme že čo, ako a koľko čoho atď tak to tiež ešte potrvá takže, termín je do 31.7. nech je to u mňa (adresu Vám potom napíšem do IP) a ešte taká maličkosť, spolu s balíkom by sa mali poslať aj peniaze na poštovné pre balík čo budem posielať, chcete tie peniaze posielať mne na účet alebo každá v balíku?
alebo aj aj? ja by som bola za to aby to bolo jednotné aby to bolo jednoduchšie ale samozrejme prispôsobím sa
idem na ten album a hodím sem link 🙂
@demetria ja sa chystám tiež odtiaľ objedávať, máš nejaký overený že je kvalitný? ak hej mohla by si mi poslať do IP link? ďakujem 🙂
@ikuza u teba na druhom mieste skončili dve aktivity s rovnakým počtom hlasov, tak nechám rozhodnúť teba ktorú z nich chceš spraviť,pretože keby máme zase hlasovať tak by to bolo nadlho 🙂
tu sú fotky tých dvoch z ktorých si máš vybrať prosím napíš mi ktorú z nich si si vybrala,zatiaľ ti dám do albumu všetky tri (je mi jednoduchšie ju potom už len zmazať)
@lowike u teba tiež na druhom mieste skončili dve aktivity s rovnakým počtom hlasov, tak nechám rozhodnúť teba ktorú z nich chceš spraviť,pretože keby máme zase hlasovať tak by to bolo nadlho 🙂
tu sú fotky tých dvoch z ktorých si máš vybrať prosím napíš mi ktorú z nich si si vybrala,zatiaľ ti dám do albumu všetky tri (je mi jednoduchšie ju potom už len zmazať)
@ivetuska10 prepáč mi prosím za blbu otázku, ale radšej sa spýtam. Čiže každá vyrába dve aktivity pre jednu ženu? Alebo vyrábam dve aktivity ale pre každú ženu len jednu, podla toho ktorá si ktorú vyberie? Dakujeeeem
@veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @lowike @alenka7777 @natuskaf @ikuza @zizka @egiginka
nech sa páči tu je album, lowike a ikuza tam majú zatiaľ po 3 aktivity lebo na druhom mieste mali dve aktivity tak som nechala na nich nech sa rozhodnú ktorú chcú robiť lebo keby znovu hlasujeme tak by to bolo nadlho 🙂
https://www.modrykonik.sk/blog/ivetuska10/album...
@ikuza vyrábaš dve aktivity a z každej pre každú ženu 🙂
@ikuza, prosím daj mi ešte vedieť čo s tými aktivitami ktorú z tých dvoch čo máš v komentári vyššie chceš vyrábať a ktorú nie
@ivetuska10
Nemam ziadny odskusany. Predtym som mala z fler.cz, vlneny, ale na aktivity je velmi makky. Sila som z neho quiet book a duplovala som ho. Teraz som bola v Panta rhei a asi kupim tam, znacka EFKO, 0,66€ za harok. Tvrdy a hruby. Po prepocte objednanie nebude lacnejsie.
@demetria ďakujem za radu, koľko by mal byť cca hrubý aby bol dobrý?
@ikuza ok,tú druhú som v albume zmazala 🙂
@ivetuska10
Na hrubke nezalezi, dolezite je, aby nebol velmi makky. Na tie motyle, co ides robit, by som zhanala 2mm a viac, lebo tenky a makky sa detom zle chyta a krci a prehyba sa, ked ho maju dat na presne miesto. A napr. do tych nanukov sa nedalo strcit drievko, ked bol velmi makky, zatvarali sa a musela som malemu stale asistovat. Ale aj hruby moze byt makky, asi sa na to treba opytat predajcu.
@ivetuska10 budem robiť tie stužky, keďže štipcovanie už vyhralo s tými číslami
@lowike a v albume už máš správne aktivity 🙂
@veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @ivetuska10 @alenka7777 @natuskaf @ikuza @zizka @egiginka
zisťovala som, aké máme možnosti v použití stúh - v zásade sú možnosti dve - buď budú sýtych farieb (atlasové=saténové), ale tie púšťajú farbu, alebo budú priesvitné (šifónové) a stálofarebné. Atlasové by boli istotne krajšie, ale zase ak sa s nimi budú hrať deti, neviem, či už majú všetky za sebou fázu olizovania predmetov...dávam teda hlasovanie do fotoblogu pod obrázok formou "páči sa mi to" na zvolenú možnosť
dievčatá, budeme si fotiť aj prototypy?
@egiginka sifonove su taketo priehladne https://www.google.sk/search?q=sifonova+stuha&t...
a dalo by sa to v pripade potreby aj oprat...
satenove su ako na tom obrazku vo fotoalbume

@egiginka máš to tam, dúfam že už je to v poriadku 🙂