icon

Plávanie a menzes u 12 ročnej

1. jún 2022

Dcéra (12) aktívne pláva, počas menzesu samozrejme vynecháva tréningy. Vynechá vtedy cca 1 týždeň z tréningov. No všimla som si, že ostatné dievčatá a aj staršie absencie nemajú. Vraj aj počas menzesu chodia plávať, dajú si tampón. Máte s tým skúsenosť? Skutočne bežne plávajú vaše dcéry s tampónom? Obyčajné tampóny asi nie, viem, že tie napustené vazelinou sú vhodné pri končiacej menštruácii, ale počas prvých dní si to neviem predstaviť.

Strana
z2
luliu
1. jún 2022

Používa klasické tampóny vždy ak potrebuje plávať počas celej menštruácie

ankare
1. jún 2022

Ja by som tiež 12 ročná tampóny nechcela. Odporúčam Ti spodné plavky Perties, Perties je najlepšia značka na trhu.

simca06022011
1. jún 2022

Bežne som plávala s tamponom (na zs sme plavali denne) , aj teraz plávam s nim... Obyčajným.

autor
1. jún 2022

@simsalabim ďakujem, určite jej ich ukážem a ak bude chcieť, kúpim.

autor
1. jún 2022

Ďakujem Vám všetkým za názory a skúsenosti, dnes som to s ňou preberala a sama povedala, že tampóny nechce, nútiť ju nebudem (ja sama ich používam až od 16 rokov). Kým nezmení názor, bude teda tréningy vynechávať. Zajtra jej ešte ponúknem celé plavky a uvidím, čo ona na to.

ptvw
27. sep 2023

Viem ze staršia téma, len mi napadlo ze pri tých perties ich tak ci tak doporučujú nosiť pod celé plavky takže by tie svoje celé mala na tých na plávanie

Strana
z2