Pokemom Go
Ahojte co si myslite o aplikácii pokemon go? Môj syn to hráva a často chodí von, no niekde som počula že je to diabolska aplikácia ( p o k e m o n g o - 666) cez ktorú sú deti sledovane a môžu byt v nebezpečí. Tvorca pokemonov v jednom rozhovore aj priznal, že pokemoni sú diabolské, a je to pomsta rodičom za to, že ho nútili do kresťanskej viery. Co si o tom myslite? Mám strach o syna.
hej no a hello kitty vraj tiež...
ja neviem, ale veď keď už musíš byť na internete tak kukni radšej nejaké recepty a upeč koláč... lebo ako ozaj za tieto konšpiračné teórie by som ľuďom brala volebné právo a obmedzila ich spôsobilosť na právne úkony... nikto normálny tomu veriť nemôže...
heheh ja by som tooolko diabolských vecí vedela vymenovať
máš strach- zakáž mu to a je to
@martina226699 mam 5 rocneho syna, ten tie velmi chcel hrat, lebo vsetci spoluziaci o tom hovorili, vravim ok vyskusame, uvidime ( nema svoj telefon ani tablet) stiahla som do svojho, potom aj manzel, teraz chodime vsetci 4 na dlhociiiizne prechadzky, aby sa pokemoni liahli z vajicok, kazdu sobotu a nedelu prejdeme spolu aj 30 km :D samozrejme deti mobil nemaju v rukach a my ho mame zapnuty vo vrecku. pisem o hre pokemon go, tu druhu som nezahliadla aby bola
Ludia prosim vas na tieto somariny kam chodite?:D aj ja to hravam, nahodou super hra. Ked nic ine, aspon decka vytiahnu na vzduch....
Pomsta za kresťanskú vieru 😂 😂 Podpáliť kostol mu nenapadlo? Je to v pohode hra, až na tých pár bláznov, ktorí sa skoro prizabili. 🙂
mozno je na tom nieco pravdy, lebo hracou pokemoni vodili do kostolov. v japonstine je Pokemon odvodený od slov Poketto a Monsut co v preklade znamena pocket monster. no a docitala som sa aj definiciu mmonster - kreatura ktora je skareda a desiva - synonima demon, devil. Asi tolko k tomu co som nasla.
@juliamih existuje veľa článkov na túto tému, možno je to iba konšpirácia ale možno je to aj pravda. Možno nás naozaj niekto sleduje, náš pohyb po svete a tak. však neviem či by som verila tomu, že samotné postavičky sú démonické.
Tvoj telefon sleduje tvoj pohyb bez toho, aby si mala zapnutu nejaku hru. Kazdy telefon ma v sebe GPS cez ktore sa presne vie, kde sa prave nachadzas, kam casto chodis a podobne. Aplikacie ta sleduju, Faceboook o tebe vie vsetko, Google ti cita maily, dokonca ta pocuvaju aj herne konzoly v obyvacke a ani o tom nevies. Pokemon Go je len spicka ladovca :D
Je to nebezpečné , nech to nehrá .. všetci na to pomrieme.. a pozor na Talking Toma a Angelu - majú v očiach kamery 😂😂👍
@juliamih znie to desivo.
Znie to ako blbost...tak ci tak neviem sice kolko rokov ma tvoj syn ale pocula som ze uz tuto hru hraju v amerike rozny pedofili a tak si hladaju svoje obete...nehovorim ze je to pravda iba som to pocula ...
@mamikajulinka aj keby ju hral pedofil v amerike, co on ma spolocne s inymi hracmi, ved ty tam inych hracov nevidis, dokonca ani keby stal hned vedla teba, tak nevies ci hru hra ci nie, ja stojim vedla manzela a mne chodia iní pokemoni ako jemu
@majulino ďakujem za odpoved. ale sú tuším nejaké miesta kde sa hráči stretávajú či, takze by to možné bolo.
uz su prazdniny??
@martina226699 áno pokestopy a arény u nás je pokestop pred kostolom, na kruhaci, pri Tesco, pri zmrzke, škole... A arény kostol, škola, pizzeria... Chápeš? To niesu odľahlé miesta, veď k hre potrebuješ pokrytie internetom plus dobrý gps signál.... Si myslíš že ak by dotyčný čo sedí o meter ďalej vedel že hrám pokrmov tak to robím? 30 ročná koza a manžel 40rocny?
@martina226699 ano pretoze potom sa divime ked miznu deti po svete, ze rano odidu do skoly a domov sa uz nevratia.
@mamikajulinka a to môžu byt presne príležitosti pre nich, takéto hry a aplikácie. Keď sú niektoré miesta viditeľne ako tie pokestopy, môžu tam predsa čakať.
@martina226699 to mi akurat napada info, ze napr. ISIS vyuziva taketo data a aj Pokemon tam bol spomenuty, centruju ludi na nejakom mieste a zautocia, takze im to zjednoduhsuje.
@juliamih myslíš že nejaký vypatlany terorista hra pokemona? 😎
@martina226699 a preco nie? TENTO SVET je nebezpecny a kazdy si tu moze robit co chce. Pomocou tej hry je mozne manipulovat davy. Takze pre mna nemusi byt dokazatelne ze je to hra s cislami 666, mimochodom neviem ako sa to pocita, mne staci ze je to zlo, ktore moze ovladat ludi bez toho aby si to uvedomili, takze sa kludne mozeme bavit o diablovi.
@martina226699 ludia pred tym zatvaraju oci. ani by som sa nedivila ak sa objavi raritny pokemon na nejakom mieste a deti pojdu za nim, staci malo a kopa ludi vie kde budu deti.
@juliamih kukaj nasla som toto:
Písmena abecedy si označíme od A=1 a protože žijeme ve hmotě 6 elektrónů, 6 protónů a 6 neutrónů, násobí se nehmotné číslo číslicí 6 pro získání statusu hmoty.
Potom tedy je A=1 x 6 =6, B=2×6=12 atd
čísla pro jednotlivá písmena dosadíme a potom sečteme.
P=96 O=90 K=66 E=30 M=78 O=90 N=84 G=42 O=90
Celkový výsledek po sečtení:
96+90+66+30+78+90+84+42+90 = 666
@lullinka123 Milujem toto číslo, označuje totiž ľudskú hlúposť!
@lullinka123 co znamená že žijeme v hmote 6 elektrónov,...??
@juliamih ako konkretne si myslite, ze to vyuziva ISIS?
@lullinka123 cize je nutne pouzit len anglicku abecedu?
@janeviemuss veľmi dobra otázka, v slove pokémon je predsa dlhé é oficiálne 😒

@martina226699
:- D 😀
😀 😀 😀