icon

Pokemom Go

martina226699
5. apr 2017

Ahojte co si myslite o aplikácii pokemon go? Môj syn to hráva a často chodí von, no niekde som počula že je to diabolska aplikácia ( p o k e m o n g o - 666) cez ktorú sú deti sledovane a môžu byt v nebezpečí. Tvorca pokemonov v jednom rozhovore aj priznal, že pokemoni sú diabolské, a je to pomsta rodičom za to, že ho nútili do kresťanskej viery. Co si o tom myslite? Mám strach o syna.

Strana
z2
nyusika
5. apr 2017

@martina226699

:- D 😀
😀 😀 😀

sissy27
5. apr 2017

hej no a hello kitty vraj tiež...
ja neviem, ale veď keď už musíš byť na internete tak kukni radšej nejaké recepty a upeč koláč... lebo ako ozaj za tieto konšpiračné teórie by som ľuďom brala volebné právo a obmedzila ich spôsobilosť na právne úkony... nikto normálny tomu veriť nemôže...

anabeth
5. apr 2017

heheh ja by som tooolko diabolských vecí vedela vymenovať
máš strach- zakáž mu to a je to

majulino
5. apr 2017

@martina226699 mam 5 rocneho syna, ten tie velmi chcel hrat, lebo vsetci spoluziaci o tom hovorili, vravim ok vyskusame, uvidime ( nema svoj telefon ani tablet) stiahla som do svojho, potom aj manzel, teraz chodime vsetci 4 na dlhociiiizne prechadzky, aby sa pokemoni liahli z vajicok, kazdu sobotu a nedelu prejdeme spolu aj 30 km :D samozrejme deti mobil nemaju v rukach a my ho mame zapnuty vo vrecku. pisem o hre pokemon go, tu druhu som nezahliadla aby bola

ghostsgirl
5. apr 2017

Ludia prosim vas na tieto somariny kam chodite?:D aj ja to hravam, nahodou super hra. Ked nic ine, aspon decka vytiahnu na vzduch....

juhseverzapad
5. apr 2017

Pomsta za kresťanskú vieru 😂 😂 Podpáliť kostol mu nenapadlo? Je to v pohode hra, až na tých pár bláznov, ktorí sa skoro prizabili. 🙂

juliamih
6. apr 2017

mozno je na tom nieco pravdy, lebo hracou pokemoni vodili do kostolov. v japonstine je Pokemon odvodený od slov Poketto a Monsut co v preklade znamena pocket monster. no a docitala som sa aj definiciu mmonster - kreatura ktora je skareda a desiva - synonima demon, devil. Asi tolko k tomu co som nasla.

nyusika
6. apr 2017

@juliamih
heso jasterak uz o tom vie ?

juliamih
6. apr 2017

@nyusika a kto je heso jasterak?

maminka_daria
6. apr 2017

@juliamih existuje veľa článkov na túto tému, možno je to iba konšpirácia ale možno je to aj pravda. Možno nás naozaj niekto sleduje, náš pohyb po svete a tak. však neviem či by som verila tomu, že samotné postavičky sú démonické.

warholette
6. apr 2017

Tvoj telefon sleduje tvoj pohyb bez toho, aby si mala zapnutu nejaku hru. Kazdy telefon ma v sebe GPS cez ktore sa presne vie, kde sa prave nachadzas, kam casto chodis a podobne. Aplikacie ta sleduju, Faceboook o tebe vie vsetko, Google ti cita maily, dokonca ta pocuvaju aj herne konzoly v obyvacke a ani o tom nevies. Pokemon Go je len spicka ladovca :D

tiumen
6. apr 2017

Je to nebezpečné , nech to nehrá .. všetci na to pomrieme.. a pozor na Talking Toma a Angelu - majú v očiach kamery 😂😂👍

martina226699
autor
6. apr 2017

@juliamih znie to desivo.

mamikajulinka
6. apr 2017

Znie to ako blbost...tak ci tak neviem sice kolko rokov ma tvoj syn ale pocula som ze uz tuto hru hraju v amerike rozny pedofili a tak si hladaju svoje obete...nehovorim ze je to pravda iba som to pocula ...

majulino
6. apr 2017

@mamikajulinka aj keby ju hral pedofil v amerike, co on ma spolocne s inymi hracmi, ved ty tam inych hracov nevidis, dokonca ani keby stal hned vedla teba, tak nevies ci hru hra ci nie, ja stojim vedla manzela a mne chodia iní pokemoni ako jemu

martina226699
autor
7. apr 2017

@majulino ďakujem za odpoved. ale sú tuším nejaké miesta kde sa hráči stretávajú či, takze by to možné bolo.

stanulienkat
7. apr 2017

uz su prazdniny??

majulino
7. apr 2017

@martina226699 áno pokestopy a arény u nás je pokestop pred kostolom, na kruhaci, pri Tesco, pri zmrzke, škole... A arény kostol, škola, pizzeria... Chápeš? To niesu odľahlé miesta, veď k hre potrebuješ pokrytie internetom plus dobrý gps signál.... Si myslíš že ak by dotyčný čo sedí o meter ďalej vedel že hrám pokrmov tak to robím? 30 ročná koza a manžel 40rocny?

juliamih
8. apr 2017

@martina226699 ano pretoze potom sa divime ked miznu deti po svete, ze rano odidu do skoly a domov sa uz nevratia.

martina226699
autor
8. apr 2017

@mamikajulinka a to môžu byt presne príležitosti pre nich, takéto hry a aplikácie. Keď sú niektoré miesta viditeľne ako tie pokestopy, môžu tam predsa čakať.

juliamih
8. apr 2017

@martina226699 to mi akurat napada info, ze napr. ISIS vyuziva taketo data a aj Pokemon tam bol spomenuty, centruju ludi na nejakom mieste a zautocia, takze im to zjednoduhsuje.

martina226699
autor
8. apr 2017

@juliamih myslíš že nejaký vypatlany terorista hra pokemona? 😎

juliamih
8. apr 2017

@martina226699 a preco nie? TENTO SVET je nebezpecny a kazdy si tu moze robit co chce. Pomocou tej hry je mozne manipulovat davy. Takze pre mna nemusi byt dokazatelne ze je to hra s cislami 666, mimochodom neviem ako sa to pocita, mne staci ze je to zlo, ktore moze ovladat ludi bez toho aby si to uvedomili, takze sa kludne mozeme bavit o diablovi.

lullinka123
8. apr 2017

@martina226699 ludia pred tym zatvaraju oci. ani by som sa nedivila ak sa objavi raritny pokemon na nejakom mieste a deti pojdu za nim, staci malo a kopa ludi vie kde budu deti.
@juliamih kukaj nasla som toto:
Písmena abecedy si označíme od A=1 a protože žijeme ve hmotě 6 elektrónů, 6 protónů a 6 neutrónů, násobí se nehmotné číslo číslicí 6 pro získání statusu hmoty.

Potom tedy je A=1 x 6 =6, B=2×6=12 atd

čísla pro jednotlivá písmena dosadíme a potom sečteme.
P=96 O=90 K=66 E=30 M=78 O=90 N=84 G=42 O=90

Celkový výsledek po sečtení:
96+90+66+30+78+90+84+42+90 = 666

juhseverzapad
8. apr 2017

@lullinka123 Milujem toto číslo, označuje totiž ľudskú hlúposť!

martina226699
autor
8. apr 2017

@lullinka123 co znamená že žijeme v hmote 6 elektrónov,...??

janeviemuss
8. apr 2017

@juliamih ako konkretne si myslite, ze to vyuziva ISIS?

janeviemuss
8. apr 2017

@lullinka123 cize je nutne pouzit len anglicku abecedu?

martina226699
autor
9. apr 2017

@janeviemuss veľmi dobra otázka, v slove pokémon je predsa dlhé é oficiálne 😒

Strana
z2