icon

Šport pre skoro 7 ročného chlapca

disala
18. mar 2012

Chcela bi som sa poradiť,akí šport pre skoro 7 ročné chlapca.Je doma sed a pohyb je preňho námaha.Ja viem že mi sme z manželom na vine že sme sa dopracovali až sem.Myslela som na plávanie.Poraďte mi. 🙂

sisaha
18. mar 2012

@disala a aky sport by bavil jeho? Lebo zbytocne ho niekde prihlasite ak tam bude chodit z donutenia.

disala
autor
18. mar 2012

@sisaha Práve o tom som rozmýšľala,vychádza mi plávanie.Veľmi rád je vo vode aj bi sa plávať naučil.Ale aj rád tancuje,asi to budem musieť predebatovať zo synom.

janinah
18. mar 2012

náš syn mal v nov. 6r. a od sept. chodí do hokejovej prípravky a je z toho nadšený 😉 niekde som čítala tabuľku,ktorý šport v akom veku je vhodné začať,neuznávam,ak sa s niečim začína skoro a dieťa to zaťažuje,ak sa nemýlim,tak aj karate by bolo vhodné teraz pre vás...náš už dobre lyžuje a vie aj plávať,ale to chodil len na 2mes. kurz + more v lete...plávanie sa mne páči,super formuje postavu,len pre nás už nevhodné je plávanie v bazene,zistili mu totiž alergiu na plesne a v mokrom prostredí bazénov plesne nevylučujem 😒 kolegynini chlapci bicyklovali normálne v krúžku a s trenerom a tiež sa im to páčilo,ale začínali tuším 9-10r...každopádne šport chalanom len prospeje a ešte sa mi páči aj ten športový duch čo tam v hokej tíme vládne

adriana7
18. mar 2012

@disala , v ke máte kvalitné tanečné kluby, tak skús aj tanec, náš malý chodí tretí rok a super...veď skúste toho viac, aj to plávanie a čas ukáže, čo ho potom chytí najviac...s akéhokoľvek športu bude mať kondičku, bude zdravší a bude mať kopec zážitkov s novými kamarátmi 😉

anjelicek26
18. mar 2012

@disala - tanec, karate, tenis, futbal, hokej.... spytaj sa, co presne ho bavi. Nasa mala zacina buduci rok tenis, pokracovat bude balet a jazdenie.

sisaha
18. mar 2012

@disala ak ho plavanie bavi, tak ho prihlas, nauci sa a potom nech pokracuje v treningoch. Pripadne skuste aj ten hokej, futbal, bojove umenie..

adanaty
18. mar 2012

@disala ahoj disala...z akého mesta si?ja ti jednoznačne odporúčam dať ho na kolektívny šport...spozná kopec nových kamarátov a hlavne sa naučí fungovať v kolektíve, osvojí si aj disciplínu...deti sa v takom mladom veku ešte len formujú, takže je možné, že prejde viacerými športmi a až potom si nájde ten svoj...ale uvažuješ dobre, že ho chceš dať už teraz 🙂 ja ti odporúčam napr. florbal, je to šport finančne nenáročný a pomerne dynamický, vybehá sa tam dostatočne...tak veľa šťastia 🙂

disala
autor
19. mar 2012

@janinah
@adriana7
@anjelicek26
@sisaha
@adanaty Dakujem,Sme 20km od košíc,zatiaľ mi to plávanie vychádza,uvidíme.🙂

adriana7
19. mar 2012

@disala , plávanie je super!!! viem, že zvyšuje kapacitu pľúc (výborné pre detičky, čo sú stále choré na horné dýchacie cesty, tým ale nemyslím tvojho malého) a potom ten bonus - krásna postava, mama, kupuj flintu, v puberte ňou budeš musieť fanynky odháňať, vážne! 🙂

tea333
19. mar 2012

@disala ja mam bratov plavcov a co napisala @adriana7 je pravda. su urasteny, so sirokym chrbtom, ramenami, svalnati chlapi, v super kondicii. Samozrejme musi ho to bavit! Vela ale urobis aj tym, ze ho v tom budes podporovat, o jeho sport sa zaujimat.

alena16
19. mar 2012

Môj syn má 6 rokov a chodí na športovú gymnastiku. Učia sa kotúle, stojky, mlynské kolo, cvičia na hrazde, na trampolíne, šplhajú... 🙂

ninah1486
9. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

bicykel je super sport

att123
Odpoveď bola odstránená
beahavala
14. feb 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

nas dostal bicykel z cyklospecialit, odvtedy je na nom stale

yoxinka
14. feb 2022

Náš od 5 rokov pláva a teraz má 10 a vymyslel si, že chce skúsiť parkour, tak začne to.