Stikeez 2016
Dobry den, tak nam začalo nové Stikeez futbalové.
mam na výmenu:
Germany
Spain
Belgium
Poland
Chýbajú mi tieto:
Nothern Ireland
England
France
Austria
Cup
Hungary
Slovakia
Iceland
Ukraine
Albania
Russia
Sweden
Czech republik
Obchod roka a dajú to do 22.5. a ešte za nákup 15 eur?????????
Nemá niekto Poľsko? Máme nejaké na vymenu
niekto nahodou ma na predaj Sever.Irsko, Wales a Taliansko?
😉
Dobry den vsetkym. Zhanam Svajciarsko a Francuzsko. Na vymenu mame: pohar, 2x Spanielsko, Chorvatsko, Anglicko, Turecko, Belgicko, Irsko, Ukrajina, 2x Severne Irsko.
mám na predaj Taliansko Turecko Švajčiarsko
woman04 ahojte..potrebovali by sme Rumunsko a Chorvatsko....
mam Spain,Icelland,Italy,Czech,Ukraine,Sweden,France,Poland,Belgium,Austria,England,Svajciarsko,
Madarsko,Severne Irsko,Turecko,Portugalsko
Najlepsie v BA...
..vacsi pocet aj postou
Maminy mam zaujem o tu ponorku z minulej serie,vymenim za akychkolvek a kolkokolvek stikeez z minulych aj terajsiej serie
Zháňam ->Ukrajinu,Francuzsko,Belgicko,Severne Irsko,Chorvátsko ☺
Na výmenu mám Rusko,Írsko a Turecko ☺
Nemám záujem o kúpu ☺len výmena, prípadne ak by bol niekto ochotný za poštovné ☺
Ďakujem ☺
Predám Stikeez kufrik loptu, uplne novy-zabaleny. 4€+pošta
Este mam nemca kto by chcel
Alebo aj kupim tu ponorku,ak by niekto mal na predaj
PREDÁME: 4X WALES, 1X ALBANIA, 1X SWEDEN, 2X BELGIUM, 8X NORTHERN IRELAND, 2X AUSTRIA,
1X HUNGARY, 2X POLAND, 1X ROMANIA, 1X GERMANY
je ešte niekto kto by menil?Kludne aj z inych serii.Mam na vymenu zo všetkych serii.A nam ešte nejake chabju z prvej a tretej serie.Druhu mame kompletnu.
Zháňam ->Francúzsko,Belgicko,Chorvátsko ☺
Na výmenu mám Rusko,Írsko a Wales ☺
Nemám záujem o kúpu ☺len výmena, prípadne ak by bol niekto ochotný za poštovné ☺
Ďakujem ☺
Ahojte, mam chyba Taliansko, Česko, Maďarsko, Rumunsko, Nórsko. Mame na výmenu Portugalsko, Turecko, Nemecko, Belgicko, Poľsko. Mate nikto?
@nathalie111 ahoj, Albánsko mame, chýbajú nám Taliansko, Česko, Maďarsko, Rumunsko, Nórsko.
Mám na predaj Ukraina, Anglicko, Írsko, Wales
Zháňam ->Francúzsko,Belgicko,Chorvátsko ☺
Na výmenu mám Portugalsko,Turecko,Rusko,Írsko a Wales ☺
Ďakujem ☺
Ahojte, zháňam posledné tri stikeez: Slovakia, Belgium a Romania! Ponúknite prosím, ďakujem 🙂
Na výmenu mám: England, Poland, Germany, Albania
@nathalie111 ahoj mám Albánsko a neviem či ešte máš tie ktoré sú na fotke. Mala by som záujem o Slovensko, Belgicko a Romania. Ďakujem 🙂
@kala33 dobrý deň, mám záujem o Rumunsko ak ešte ho máte, ďakujem 🙂

@zuzkaoko neviem kolko by vyslo,keby si kupila normalne. Vypocitaj cenu a urcite sa dohodneme. Kludne aj ip 😉