Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
Ahojte, prosim vas bola k ponorke v baleni aj kocka???dakujem
Potrebujem zo starej serie Kha mal by niekto?
@zuzana1011 ja ho mam taky sedy?
Dobrý deň. Mám na výmenu nejaké stikeez z podmorského sveta a aj z prvej série. Rada by som ich vymenila za nové aktuálne stikeez. Pokiaľ máte záujem, napíšte mi cez IP.
Dobry den,prosím vás pomôžte mi ich zohnať,potrebujem:italy,czech,switzerland,iceland,cup,belgium,romania,austria,poland a spain,na vymenu mám len 2x wales,slovakia,.......dakujem
Ma nieko za lacnejsie na predaj stikeez 2016
Ahojte! Mám na výmenu: Poland, 2xRomania, Belgium, Hungary, Turkey, Albania, Ireland, Sweden, Czech Republic
a potrebujeme: England, Austria, Germany, Italy
Zo série Podmorský svet máme na výmenu: 2xBoo, Goupy, Clam, Billy, 2xTurbo, 2xFuzzle, Winker, Roxx, Cragy, Mr. Squid, 2x Chukapi, 2xRussl, Nohorse, 2xKha
a potrebujeme: Oscar
@fnkatka
Dobrý deň, máme Oscara.potrebovali by sme Clam a Roxx.vieme sa dohodnúť? Za jedného môžem zaplatiť. Vdaka
mam na vymenu Slovensko a Rumunsko, poprosim obidvoch spolu 🙂 za tych co potrebujem - 2x pohar, Rakusko, Belgicko, Polsko, Spanielsko, Ceska republika, Wales, Madarsko, Taliansko, Island alebo Francuzko. dakujem za ponuky...
Na výmenu Anglicko, Švajčiarsko, Chorvátsko, Švédsko, Turecko
Potrebujeme Poľsko, Rakúsko, Rumunsko, Slovensko, Island, Írsko, Portugalsko, Taliansko
Ahojte, my už máme kompletné všetky série.
Keďže máme veľa postavičiek navyše zo všetkých troch sérií, dala som do svojho bazárika foto s popisom - ak by mal niekto záujem doplniť si aj staršie série...
Na výmenu Anglicko, Švajčiarsko, Chorvátsko, Švédsko, Turecko, Francúzsko, Česko
Potrebujeme Poľsko, Rakúsko, Rumunsko, Slovensko, Island, Írsko, Portugalsko, Taliansko
@mariang Poslala som vám správu.
Ahojte mam na vymenu 16 tku vymenim za pohar
Na výmenu Anglicko, Švajčiarsko, Švédsko, Turecko, Česko
Potrebujeme Rumunsko, Island, Írsko, Portugalsko, Taliansko

Dobry,ked niekto daruje ...budeme radi,dakujeme