Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
Zhanam pre deti do MS stikeez a aj kinder hracky z kinderiek. nemate doma nepotrebne tieto hracky ?dakujem za ponuky 🙂 odmenim aj modrymi srdieckami 🙂
@rainbow1313 ahoj, kupim 6tku a 17tku.
Na výmenu Švajčiarsko, Turecko, Česko
Potrebujeme Island, Portugalsko
Na vymenu Wales chyba nam vela
Potrebujem : Spain, Austria, Romania, Croatia, Cup, Belgium, Hungary, Slovakia, Switzerland, Czech r.
Na výmenu mám : France, Wales, Iceland (2x), Russia, Sweden (2X) . Ponúkam na výmenu aj stkeez z predchádzajúcich dvoch sérií (viď foto). Preferujem výmenu viacerých kusov naraz emoticon V prípade záujmu mi napíšte IP.
Dobry,hladam postavicky z lidl 2016
Mozem vymenit za disney karticky,alebo predchádzajúcich figuriek,billa nalepky ....s kazdej serie mam,z malych cokoladiek nalepky
Treba nam ich vela....poprosim piste sukromnu spravu dakujem
Ostalo nam kopec Stikeez z prvej a druhej serie, vymenim za Stikeez z aktualnej serie.
Ahojte.
Mám na výmenu Albánsko, Island a Rumunsko. Vymením za Wales a pohár.
Píšte do IP. Ďakujem.
Ahojte, nemáte niekto zo série podmorský svet žraloka HI???
Rada ho kúpim, syn ho stratil a teraz tragédia. Inak má všetkých, už len tento.
Ďakujem Vám 🙂
Ahojte, potrebujeme Anglicko, Polsko, Nemecko, Turecko, Rusko, Taliansko, Northern Ireland. Na vymenu mame Ukrajinu, Iceland, Portugal, Ireland, France, Austria, Švedsko, Hungary. Píste IP. Dakujem pekne
Ahojte..hladam na vymenu NEMECKO.
Zháňam Rumunsko a Island.
Máme na výmenu veľa. Za posledných dvoch pošlem viacerých.
Dobrý deň my zháňame ešte : ENgland , France, Germany , Hungary, Turkey, Wales , Czech republic a na výmenu mám : Northern Ireland , Spain , Austria , Romania ,Croatia ,Belgium, Slovakia, Ukraine, Russia
Dobrý deň, prosím, má niekto na predaj, POHÁR? 😉 😉 😉
Môžme aj vymeniť za : Sweden, Turkey, Albania.
@martinkaha poslem za postovne
@berus222 Ďakujem, poslala som IP. 🙂

Dobrý deň, zháňam krabičku z prvej série stikeez. Kúpim alebo vymením za figúrky stikeez. Ďakujem.