Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
@rainbow1313 ahoj, je este 11,19,21 volne? Dakujem
predám tieto stikeez: Oscar, Hi, Lobby, Beany, Boo, Goupy, Clam, Tuffy, Turbo, Fuzzle, Winker, Cragy, Mr. Squid, Baloon, Russl, Nohorse, Toodalou, Kha. Keďže sme niektoré tiež museli kúpiť cena: 0,35€/kus + poštovné.
vymením novú zabalenú ponorku za stikeezky, potrebujeme Hi, Beany, Boo, Clam, Tuffy, Fuzzle, Winker, Roxx, Mr.Squid
ponorku za 7 ks stikeez
Ahojte! Nam xyba este BILLY a OLLIE ... Niekto zo Ziliny nema?
mame este oskar, sweety, hi,lobby2x, tuffy, billy, clam, drup, fuzzle, ollie3x, nohorse a potrebujeme posledneho turba
@anickaaa6aaa predavam vam kha
@sunshine2 Dobrý večer chceli by sme od Vás kúpiť stekeez - Oscar, Turbo a Toodalou. Prosím napíšte mi do IP podmienky. Ďakujem
Predam hi.lobby.beany.russl.boo.nohorse.fuzzle.clam.kha
Cena 0,30€
@anickaaa6aaa ja mam na vymenu kha. Mate este zaujem?
@rainbow1313 dobry vecer mam zaujem o vsetky figurky mate prosim vas aj po 2ks?
@blonkyt ano beany este mam
Ahojky. Nam chybaju NOHORSE OSCAR SWEETY HI TURBO WINKER DRUP ROXX CRAGY BALLOON.
Na vymenu mame: 1x BOO, 2x GOUPY, 1x BILLY, 2x TOODALOU, 1x TUFFY.
VYMENIM, pripadne aj KUPIM
@sunshine2 Oscar, Hi, Winker, Cragy, Baloon, Nohorse kupila by som ich....
@danielaaaxxx1 ďakujem za odpoveď,už som práve teraz vymenila 🙂
Ahoj @rainbow1313 ta ponorka je este na predaj? Ak ano, za kolko?
Mam pre vas nohorse a hi
@betina1984 dobry den potrebovali by sme goupy zajtra Vam napisem akych mame na vymenu.
Ahojte, nema niekto cisla 1,2,3,4,6,8,9,10,12,15,16. Vraj uz akcia konci,uz do lidla nepojdeme. Na vymenu nemame,decka co sa dalo vymenili. Zial neostalo uz.Nema niekto tychto naviac?
Dakujeem.
Potrebujeme cragy a russl na vymenu mame oscar,boo, beany, turbo, fuzzle,mr. Squid

ahojte, nemáte niekto na predaj tú lodičku ? ☹