Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
@jane1212 ok, to by bolo super.
@danielaaaxxx1 ahoj, ponukam HI za CHUKAPI 🙂
@kim_rossi_stuard ahoj, prosím ťa majú u vás ešte tie ponorky? dalo by sa kúpiť a poslať? dakujem 🙂
Ahoj, ponukam na vymenu: oscar, lobby, beany, boo, tuffy, billy, fuzzle, winker, drup, ollie, mr.squid, balloon, russel.
Potrebujem uz iba sweetyho. Dakujem.
@danielaaaxxx1 super, posielam adresu V ip
aktualizujem, ponúkam tieto: boo, kha, toodalou, clam tuffy, fuzzle, turbo, mr.squid, 0,35€/kus + poštovné
@zuzkaoko vcera som sla kupit dvom mamickam a uz nemali.zial
@kim_rossi_stuard škoda :( ale dakujem za odpoved , Z.
Ahojte, kúpim Cragy, Chukapi a Balloon. Najlepšie od jednej osoby. Ďakujem
zhanam poslednu stikeez figurku Sweety. Na vymenu mam Fuzzle, Tuffy a Clam. Kludne vymenim aj dve figurky za jednu pre nas.
Ahojte mám navyše tieto figúrky: 2x goupy, 3x roxx, 3x nohorse, 1x oscar
cena za kus je 0,40e + pošta
Máme na predaj MR. SQUID, TOODALOU, BILLY, OLLIE,DRUP, BEANY, LOBBY, CRAGY. cena za kus 0,30 € + postovné
@robo2003 super,a ako sa dohodneme? Poslala som aj ip,prosim dajte vediet. Dakujem.
ahojte,nenasiel by sa niekto,kto by Stikeez vymenil za Billa nalepky? v pripade zaujmu piste IP... 😉
Pekný den, chcem sa spýtať, či nemáte niekto toho stikeezaka OSCARa či už na výmenu alebo aj zaplatím. Mi mame nehranych 3x RUSSLov, 2x CRAGYov a 1x BILLYho. Ďakujem Ivka
@tamarkac dobry den ja by som mala zaujem o DRUP
@sunshine2 dobry den ja by som mala zaujem o CLAM
Ahojte, zhaname Drup.......ma niekto na predaj piste prosim do IP. Dakujeme.......mame aj vela na vymenu.

Má niekto na predaj ponorku - kufrík? dakujem za info 🙂