Stikeez
ahojte je tu dalsia akcia stikeez kto sa prida?????

predám všetkých 24 figúriek - spolu alebo min. 10 kusov. 0,40 za kus
Predám Stikeez: Snaky, Chezz, Frankey, Bunny a Puff-Puff.
Kúpim Loggy
má ešte niekto stikeez
Aj ja ponúkam stikeez na predaj, máme ich takmer všetkých.
Ahojte, kamoska zhana piratsky poklad c. 13 ( hvezdicky - modre, zelene a cerevene ), suhvezdia Beran a Jednorozec. ta druha kamoska zhana mliekaren c. 5, 6, 8, 9, 11, 15, 16. aj postavicky z lidl Stikeez.
na vymenu abo kupim. napiste do IP. dakujem.
Ahoj @marianna.ulicna, alebo aj nietko iný, chcem sa opýtať, či nemáš náhodou na predaj: Moody, Cheezz, Papsy, Bunny, Loggy, Froggy, Giry Joe a 2x Sharky? Ak áno, cena? Predáva aj niekto hru? Ďakujem! 🙂
Ahojte,
som z Trnavy, chýba nám Papsy, Guinny, Dolfy, na výmenu máme Moody, Chompy, Cow, Hip hip. Len osobne v TT.
MAM NA PREDAJ STIKEEZ 1 KUS ZA 1 € LEBO AJ MY SME ZA TOLKO KUPILI TAK PRETO CHCEM ABY SA NAM VRATILA INVESTICIA PONUKAM TIETO :
CHOMPY 4X, PUF-PUF 2X, COW 2X, SHARKY 2X, PAPSY, FIDO, ELY, HIP-HIP 2X
Dobrý deň.Chcem sa spýtať kolko by stála celá tá kolekcia na začiatku.Ďakujem🙂🙂🙂
Ahojte,som z Trnavy,mam na vymenu Sharky,Froggy,Snaky,Chompy,Gloo-gloo,potrebovala by som Loggy,Bunny,Frankey,Cow.Vymena len osobne.Dakujem.
@marianna.ulicna
Dobrý deň, za koľko predávate kus? Ďakujem za odpoveď
@aaadulienka a ake este potrebujete? ja mam dost na vymenu a z toho Vasho obrazka by som potrebovala tucniaka a fialoveho jezka 🙂
ahoj, mam na vymenu 2x dolfy, 2x Frankey, kittie, Igor a Chompy... a potrebujem 2x Moody, 2x Snaky, Quinny, Cow a Giry Joe... vymienam postou, ale aspon 2 ks spolu 🙂
Momentalne mam navyse:
@tatya dobry den.....z vasich mi chyba kittie a dolfy
@tatya a moody mam 2x
Predam papsyho
Kamaratka ma este par postaviciek na predaj a tiez disney leskle karticky nejake jej zostali a vela obycajnych karticiek.
@miroslavavaljentova
Máme všetkých, za všetkých 9ks 5 € + poštovné, ak nie ste z ba.
caute vsetky zbierame aj my psotavicky necitala som vsetky vase prispevky ale chyba nam 5.
prosim vas kto ma hrocha, zltu rybku, zabku,
z tych priseriek igor a mody................
mam na vymenu zatial korytnacku, zirafu
ozvite sa nech sa tu azpojim do tejto vymeny aj ja 🙂))
doteraz som spala na vavrinoch
ahojte, nemal by niekto na preaj tu hru Stikeez???
Zhanam hip hip a ely, piste mi spravu

Predám 2x Papsy 1xpiggy