Stikeez
Ahojte, hladáme ešte Moody, Froggy a Cheezz. Na výmenu máme Snaky, Puf-puf a Igor.
Prosím píšte správu. Vďaka.
Máme na výmenu tieto postavičky: 1x guinny, 1x fido, 1x cheezz, 2x puff-puff,1x papsy
Potrebujeme: bunny, piggy, puffy, frogy, orby
cena za 1kus: 0,40E + poštovné 0,60E
Máme na výmenu tieto postavičky: 1x guinny, 1x fido, 2x cheezz, 2x puff-puff, 1x hip hip,1x chompy,1x frankey, 1x kittie
Potrebujeme: bunny, piggy, puffy, frogy
cena za 1kus: 0,40E + poštovné 0,60E
ahoj, mam este na vymenu 2x Frankey, Dolfy, Igor a Chompy... a potrebujem 2x Snaky, Quinny, Cow a Giry Joe... vymienam postou, ale poprosim aspon 2 ks spolu 🙂
Predavam po 0,4e alebo vymenim za magnetky novy vesmir: snaky, cheezz, orby, ely, bunny, chompy, igor, prip. aj ine.
Ahoj, prosim kto ma SNAKY na vymenu?
Ja mam naviac hroch, delfin slon zajac jezko zralok ryba zirafa kacka vlk zaba chopmy puff...dik
mam este dolfy a igor... a vymenila by som za guinny, a giry_joe alebo 2x papsy ... vymienam postou, ale poprosim najlepsie tie 2 ks spolu 🙂
Ahojte . Mám na výmenu: Igor 3x ,Puffy, Puff-puff, Gloo-gloo, Cow .
Potrebujem : Papsy, Fido, Orby, Frankey, Sharky.
Najradšej výmena osobne - Prešov.
Ahojte,chcela by som vymenit figurky,mam Dolfy,Sharky 2x,Snaky 2x,Chompy,Gloo-Gloo,potrebujem Loggy,Bunny,Frankey,Cow - vymena len Trnava osobne.Dakujem.
Ahojte potrebujeme este Moody, Frankey, Cheezz, Papsy a Cow. Na vymenu mame Hip-hip, Guinny, Dolfy 2x, Bunny 2x.
@miroslavavaljentova
dobry den potrebovala by som hip hip mate este? potrebujete vymenit alebo ?
dobrý Hip-Hip máme 🙂 My už máme všetkých, ale môžme vymeniť za iné zvieratko ... napíšte mi do IP Vašu adresu, aby som Vám to hneď poslala 🙂
Potrebovala by som Ely, Papsy a Puff-Puff, na výmenu mám len 1xSharkyho, ostatné 2 ks by som kúpila 🙂
Ahoj, ja mam zelenu a fialovu priserku, zajaca a kravu. Vymienam ich naraz za vsetky moje chybajuce karticky 044, 059, 078, 125 a 152 (4 strieborne a jedna obycajna). Mas zaujem?
Ahojte,potrebujeme Bunny,Frankey,na vymenu mam Papsy,Snaky , Piggy, Sharky.Dolfy,Chompy,vymena osobne v TT,dakujem.
@miroslavavaljentova dobry den vasu spravu som videla az teraz do kelu...takze est to palti?? psite prosim do spravy...
mam navyse zatial korytnacku a este dnes daco dostanem...zirafu prave vymienam.. 🙂))ak to plati napsiem vam este co mpotrebujeeeem dakujem pekne
ozvite sa 🙂pekny dnik
Kamaratka ma na predaj viacero figuriek,ak niekto zhana,napiste ake vam chybaju.
Ahojte mám na predaj všetky figurky len spolu 6 eur, a mám aj niektoré po samom, cena 0,30 + poštovné
Ahojte, potrebujem: loggy, hip-hip, snaky, chezz, piggy, igor, gloo-gloo, ely.
Mám na výmenu: froggy, puf-puf 3x, dolfy, fido 2x.
Ďakujem.

@normalna75 ahoj mala by som hrocha za korytnacku vymenis?