Stikeez
ahojte je tu dalsia akcia stikeez kto sa prida?????

Ahojte, hladáme ešte Moody, Froggy a Cheezz. Na výmenu máme Snaky, Puf-puf a Igor.
Prosím píšte správu. Vďaka.
Máme na výmenu tieto postavičky: 1x guinny, 1x fido, 1x cheezz, 2x puff-puff,1x papsy
Potrebujeme: bunny, piggy, puffy, frogy, orby
cena za 1kus: 0,40E + poštovné 0,60E
Predám všetky postavičky 0,40 za kus - iba spolu
Máme na výmenu tieto postavičky: 1x guinny, 1x fido, 2x cheezz, 2x puff-puff, 1x hip hip,1x chompy,1x frankey, 1x kittie
Potrebujeme: bunny, piggy, puffy, frogy
cena za 1kus: 0,40E + poštovné 0,60E
Predam stikeez figurky viac IP
ahoj potrebujeme korytnačku a ovečku ďakujem
ahoj, mam este na vymenu 2x Frankey, Dolfy, Igor a Chompy... a potrebujem 2x Snaky, Quinny, Cow a Giry Joe... vymienam postou, ale poprosim aspon 2 ks spolu 🙂
Predavam po 0,4e alebo vymenim za magnetky novy vesmir: snaky, cheezz, orby, ely, bunny, chompy, igor, prip. aj ine.
Ahoj, prosim kto ma SNAKY na vymenu?
Ja mam naviac hroch, delfin slon zajac jezko zralok ryba zirafa kacka vlk zaba chopmy puff...dik
Ahojte! Nahodou krabicu nikto neponuka? Dakujem....
mam este dolfy a igor... a vymenila by som za guinny, a giry_joe alebo 2x papsy ... vymienam postou, ale poprosim najlepsie tie 2 ks spolu 🙂
Ahojte . Mám na výmenu: Igor 3x ,Puffy, Puff-puff, Gloo-gloo, Cow .
Potrebujem : Papsy, Fido, Orby, Frankey, Sharky.
Najradšej výmena osobne - Prešov.
Ahojte,chcela by som vymenit figurky,mam Dolfy,Sharky 2x,Snaky 2x,Chompy,Gloo-Gloo,potrebujem Loggy,Bunny,Frankey,Cow - vymena len Trnava osobne.Dakujem.
Ahojte potrebujeme este Moody, Frankey, Cheezz, Papsy a Cow. Na vymenu mame Hip-hip, Guinny, Dolfy 2x, Bunny 2x.
@miroslavavaljentova
dobry den potrebovala by som hip hip mate este? potrebujete vymenit alebo ?
dobrý Hip-Hip máme 🙂 My už máme všetkých, ale môžme vymeniť za iné zvieratko ... napíšte mi do IP Vašu adresu, aby som Vám to hneď poslala 🙂
Potrebovala by som Ely, Papsy a Puff-Puff, na výmenu mám len 1xSharkyho, ostatné 2 ks by som kúpila 🙂
Ahoj, ja mam zelenu a fialovu priserku, zajaca a kravu. Vymienam ich naraz za vsetky moje chybajuce karticky 044, 059, 078, 125 a 152 (4 strieborne a jedna obycajna). Mas zaujem?
Ahojte,potrebujeme Bunny,Frankey,na vymenu mam Papsy,Snaky , Piggy, Sharky.Dolfy,Chompy,vymena osobne v TT,dakujem.
vymenim postavicky z jogurtov, k to zbiera???
@miroslavavaljentova dobry den vasu spravu som videla az teraz do kelu...takze est to palti?? psite prosim do spravy...
mam navyse zatial korytnacku a este dnes daco dostanem...zirafu prave vymienam.. 🙂))ak to plati napsiem vam este co mpotrebujeeeem dakujem pekne
ozvite sa 🙂pekny dnik
Chýba mi Ely, Papsy a Puff-Puff, na výmenu mám Fido, cow a gloo-gloo
chyba mi zlta rybka, modra rybka, biely zajac,zabka,mody
ponúkam na predaj cow, Fido a Puffy, cena 0,30 + poštovné 🙂
Kamaratka ma na predaj viacero figuriek,ak niekto zhana,napiste ake vam chybaju.
Ahojte mám na predaj všetky figurky len spolu 6 eur, a mám aj niektoré po samom, cena 0,30 + poštovné
Ahojte, potrebujem: loggy, hip-hip, snaky, chezz, piggy, igor, gloo-gloo, ely.
Mám na výmenu: froggy, puf-puf 3x, dolfy, fido 2x.
Ďakujem.

@normalna75 ahoj mala by som hrocha za korytnacku vymenis?