Talentovaný synovec
Dobrý deň, chcela by som sa vás opýtať prípadne poprosiť o radu. Mám synovca, ktorý je podľa mňa veľmi nadaný na spev ... krásne spieva hlavne ľudové pesničky ... sestra ho v tom podporuje aj s manželom, ale mám pocit, že to chlapca nejak neposúva ... nie je v žiadnom súbore ani nechodí na spev ... pani učiteľka slovenčiny ho k tomu trocha vedie tým, že občas s ním nacvičí pár pesničiek ľudových a keď je nejaká akcia v dedine tak synovec tam vystupuje, každý ho obdivuje ako krásne spieva.
Nemáte niekto s týmto skúsenosť? Kde by mali chlapca prihlásiť, aby sa nejakým spôsobom niekam posunul.
Za rady vopred ďakujem 🙂
Nemaju na skole nejaky hudobny kruzok? Idalna by bola ZUS-ka alebo folklorny subor, ale to musia naozaj poriesit rodicia a najst sposob, ako ho motivovat.
Keď ho podporujú, tak keby chlapec prejavil túžbu spievať v zbore, tak by tam asi chodil 😉 Nemá zmysel ho dávať niekam, kam sám nechce. Možno je len ešte malý, aby učiteľke dokázal povedať, že takto to nechce, ale rodičom doma to povedal...
@aduska99 v ZA je ZUS podla mna dost . aj moje sesternica na jednej z nich uci ( hudobne nastroje ) . ved s aporozpravaj s rodicmi. si jeho teta. ak ide o peniaze, daj mu to ako darcek, ze mu zaplatis nejake skolne, alebo tak .. a uvidis ci sa chyti.. hlavne aby to toho chlapca aj bavilo, ale pokial spieva aj takto na podujatiach tak tam asi nechodi nasilu ....

na Superstar 😉
hlavne to nechaj na jeho rodičov...