icon

Vitamani v Bille

nina789
1. máj 2014

dalsia zbierka

Strana
natalii6
1. máj 2014

chcem sa ta len spytat ako co stym? chces to vymienata ci ako? lebo ja som tam dnes bola a plysakov maju kopec je to len na nakupujucom ktoreho si vyberie 😉 taky sy myslim ze toto je uplne zbytocne

nina789
autor
1. máj 2014

moja dcera zbiera plysakov a to si mozes vybrat akeho chces ???

rybka3
1. máj 2014

Celé je to o tom, že treba robiť nákup.v min.hodnote 5€, získa sa 1 Vita bod, za 10 bodov a doplatok 3,99€ sa môže zakúpiť Vitaman 1ks... ja naháňam len žltého ak by nejaká mala veľa bodov a nezbierala al chcela posunúť rada vezmem 🙂

sissy27
1. máj 2014

@rybka3 a musia to byť špeciálne vitabody alebo tie čo sa normálne zbierajú na bila kartu? ak tie obyčko, tak ti ho kludne pošlem, napíš IP...

abbey1
1. máj 2014

@rybka3 Ak máš 20 bodov, tak je doplatok len 99centov. Celkom fajn sa dajú nahnať body kúpou určitých výrobkov, kde máš za jeden výrobok hneď rovno jeden bod. Teraz sme tak nakúpili jablká, ryžu, ktorú nepoužívam, tak posuniem ďalej rodine a pivo na oslavu. 😀 Ale za 35 centov máš hneď jeden bod. Malá tiež veľmi chcela ten žltý ananás, tak sme "museli" nakúpiť. 😀 😀 😀

abbey1
1. máj 2014

@sissy27 Sú to nové špeci body, ako inak. 😒

natalii6
2. máj 2014

@nina789 ano u nas ich maju v oddeleni zeleniny a ovocia a tam ich je kopec akeho si vyberies takeho mas ale samozrejme ze musis mat nazbierane body za 5 eurovy nakup ti daju jednu nalepku za 10 nalepiek si doplatis teraz neviem ci 2,99 alebo 3,99 tu nalepovaciu knizku mam v aute a ked nazbieras 20 nalepiek tak plysak stoji 0,99 cnetov

nina789
autor
2. máj 2014

@natalii6 a ta nalepovacia knizka aj nieco stoji???

nina789
autor
2. máj 2014

@abbey1 a das a ato aj nejak kupit tie vitabodi ked ste tam mali ze za 0,,35 mate jeden bod

natalii6
2. máj 2014

@nina789 nie ta je zadarmo tu ti daju pri pokladni je to taky dvojharok a tei vitabody sa sa nedaju kupit dostanes ich za nakup 1vitabod =5 euro alebo za nakup urcitych potravin ale to mas na letaku

abbey1
2. máj 2014

@nina789 Ak kúpia napr to pivo, najlacnejší výrobok za extra bod, tak tá vlastne ten bod stojí tých 35 centov, alebo ryža za 70 centov a máte extra bod a nemusíte mať 5 eur nákup za 1 bod.

nina789
autor
2. máj 2014

a tie vitamani co vykukaju v letakoch napr pri ryze tak pri tych to dostanete ci jako???

abbey1
2. máj 2014

@nina789 Za tie výrobky dostaneš bod navyše.

nina789
autor
2. máj 2014

takze nap coje pri tom pivo po 0,39 dstanem bod navyse ???

abbey1
2. máj 2014

@nina789 Presne tak.

rybka3
2. máj 2014

Ja sa aj tak najviac teším dakedy koncom roka na nový album zasa

nina789
autor
3. máj 2014

aky album ????

@rybka3

horana
3. máj 2014

Pozerala som ich s detmi ale ani im ani mne sa nepacia ziadni 😨 , tak konecne uprimne nieco co nebudeme musiet zbierat. 🙂 (V plysakoch sa topime a ked aj obcas vydrankaju nejakeho noveho v obchode co zaujme, tak bavi nanajvys den, dva...)

nina789
autor
3. máj 2014

ide vam otvorit srtanka www.vitamani.sk
mne nie stale mi tak behaju iba tie jablka

piskootka
4. máj 2014

My mame ten ananas a moja mala chce este tu fialovu cibulu...tak zbierame dalej 🙂

nina789
autor
5. máj 2014

@piskootka to ste tak rychlo nazbierali davali vam body aj za to co vykuka v letaku alebo iba tam kde je napisany vitabod

piskootka
7. máj 2014

@nina789 Body mi davali vsetci z rodiny, sama by som to nenazbierala tak rychlo. A za tych co vykuka nie, len tam kde je napisane vitabod. A uz mame aj cibulu doma 🙂

nina789
autor
7. máj 2014

a nemas nejake body navyse chceme to nazbierat a zachvilu odchadzame do zahranicia ak by si mohla nedala by si man tada ak by si mohla poallala by som ti disney karticky

adula12
14. máj 2014

no u nas ich ani nenapadne dat vitabod, musim si pytat. ale zas ked si vypytam (aj ked mam nakup za 11€) tak mi ich da aj 5 naraz. :D

rainee
14. máj 2014

My mame pomaranc a hadam sa nam podari este jeden plysak, cela rodina skreci body 😉 ale pri pokladni tiez musim pytat, nedavaju automaticky k nakupu 😠

nina789
autor
14. máj 2014

no to nedavaju mam aj ja s tym skusenosti....
ak by ich nekto nezbieral nepodaroval by ich

zuzkazuzanka
15. máj 2014

Ahojte, ak má niekto body nepodaroval by? Poprípade kúpim za rozumnú cenu.

zuzin78
21. máj 2014

ahojte
zhanam nalepky na tych plysakov pre jedno dievcatko . ak by ste mali doma nepotrebne, neposlali by ste nam ich za postovne, pripadne nejaku rozumnu cenu ?
chceme to ako prekvapanie, a my tu billu nemame ☹
dakujeme

ela61
26. máj 2014

Dobrý deň.
Chcem sa spýtať,nemá niekto nálepku č.189 a č.66 čo sa zbieralo do knihy s týmto názvom:
Kniha Nálepiek Svet Neuveriteľných rekordov? 🙂
Týka sa to obchodu Billa.

Kúpim,už len tie nám chýbajú 😉

katarina119
29. máj 2014

vymenin disney karticky za body vitamani pre moje krstniatko , ked vidi reklamu , neuveritelne sa tesi, hlavne cibulu ma najradsej 🙂

Strana