Vitamani v Bille
dalsia zbierka
moja dcera zbiera plysakov a to si mozes vybrat akeho chces ???
Celé je to o tom, že treba robiť nákup.v min.hodnote 5€, získa sa 1 Vita bod, za 10 bodov a doplatok 3,99€ sa môže zakúpiť Vitaman 1ks... ja naháňam len žltého ak by nejaká mala veľa bodov a nezbierala al chcela posunúť rada vezmem 🙂
@rybka3 Ak máš 20 bodov, tak je doplatok len 99centov. Celkom fajn sa dajú nahnať body kúpou určitých výrobkov, kde máš za jeden výrobok hneď rovno jeden bod. Teraz sme tak nakúpili jablká, ryžu, ktorú nepoužívam, tak posuniem ďalej rodine a pivo na oslavu. 😀 Ale za 35 centov máš hneď jeden bod. Malá tiež veľmi chcela ten žltý ananás, tak sme "museli" nakúpiť. 😀 😀 😀
@nina789 ano u nas ich maju v oddeleni zeleniny a ovocia a tam ich je kopec akeho si vyberies takeho mas ale samozrejme ze musis mat nazbierane body za 5 eurovy nakup ti daju jednu nalepku za 10 nalepiek si doplatis teraz neviem ci 2,99 alebo 3,99 tu nalepovaciu knizku mam v aute a ked nazbieras 20 nalepiek tak plysak stoji 0,99 cnetov
a tie vitamani co vykukaju v letakoch napr pri ryze tak pri tych to dostanete ci jako???
takze nap coje pri tom pivo po 0,39 dstanem bod navyse ???
Ja sa aj tak najviac teším dakedy koncom roka na nový album zasa
Pozerala som ich s detmi ale ani im ani mne sa nepacia ziadni 😨 , tak konecne uprimne nieco co nebudeme musiet zbierat. 🙂 (V plysakoch sa topime a ked aj obcas vydrankaju nejakeho noveho v obchode co zaujme, tak bavi nanajvys den, dva...)
ide vam otvorit srtanka www.vitamani.sk
mne nie stale mi tak behaju iba tie jablka
My mame ten ananas a moja mala chce este tu fialovu cibulu...tak zbierame dalej 🙂
a nemas nejake body navyse chceme to nazbierat a zachvilu odchadzame do zahranicia ak by si mohla nedala by si man tada ak by si mohla poallala by som ti disney karticky
no u nas ich ani nenapadne dat vitabod, musim si pytat. ale zas ked si vypytam (aj ked mam nakup za 11€) tak mi ich da aj 5 naraz. :D
My mame pomaranc a hadam sa nam podari este jeden plysak, cela rodina skreci body 😉 ale pri pokladni tiez musim pytat, nedavaju automaticky k nakupu 😠
no to nedavaju mam aj ja s tym skusenosti....
ak by ich nekto nezbieral nepodaroval by ich
Ahojte, ak má niekto body nepodaroval by? Poprípade kúpim za rozumnú cenu.
ahojte
zhanam nalepky na tych plysakov pre jedno dievcatko . ak by ste mali doma nepotrebne, neposlali by ste nam ich za postovne, pripadne nejaku rozumnu cenu ?
chceme to ako prekvapanie, a my tu billu nemame ☹
dakujeme
Dobrý deň.
Chcem sa spýtať,nemá niekto nálepku č.189 a č.66 čo sa zbieralo do knihy s týmto názvom:
Kniha Nálepiek Svet Neuveriteľných rekordov? 🙂
Týka sa to obchodu Billa.
Kúpim,už len tie nám chýbajú 😉
vymenin disney karticky za body vitamani pre moje krstniatko , ked vidi reklamu , neuveritelne sa tesi, hlavne cibulu ma najradsej 🙂

chcem sa ta len spytat ako co stym? chces to vymienata ci ako? lebo ja som tam dnes bola a plysakov maju kopec je to len na nakupujucom ktoreho si vyberie 😉 taky sy myslim ze toto je uplne zbytocne