Vitamani v Bille
dalsia zbierka
Prosím vás, nemáte niekto zvyšného oranžového vitamana? Už len ten nám chýba... Šaniho nikdy nič nenadchlo, nezbieral kartičky, nálepky, šmolkov, no títo plyšáci ho dostali... no a nestihli sme... máme nalepenú kartičku a už je to zrušené... ďakujem...
@cicimotinka ahoj ja zase zhanam vitabody pre dcerkinu kamaratku u nas bol este zeleny a uhorka . Len nidke neviem zohnat tie body :-/ ach jaj
@zuzin78 škoda, ja som tú kartičku včera hodila do kontajnera, keďže je koniec... :(
@cicimotinka ach jaj nam by velmi pomohla ale ked je uz v kosi , smola pre mna :-/
Dievčatá, zháňame oranžového vitamana Džem Blonda.
nam chyba kung fefe a tropikules... ak niekto mate naviac a predali by ste, tak prosim o IP. Dakujem
uz mame, dakujeme
Holky v akom meste su este vitamani?? U nas uz nemaju
Prosím vás neviete v akom meste majú ešte CIBULADY?
@cicimotinka preco si to zahodila, ved akcia trva do 8.7.?
Baby, kde este maju vitamanov? my zhaname cibulady a tropikulesa...
@adrioska akcia môže trvať, ale vitamani nie sú... poobvolávala som známych a rodinu, pýtali sa v rôznych mestá, všade ostalo iba pár zelených, tých sme mali, tak som to zahodila... dokonca jedna z rodiny, čo robí v bille mi povedala, že nie sú ani na centrále, ani už nebudú, že výrobca už distribuoval všetko objednané, že proste bol nadmerný záujem a že sa predávali aj po tých 10€... tak som to vyhodila... a my už vlastne máme všetkých... dvaja chýbajúci sú na ceste od mamičiek, čo ich nepotrebujú
Prosim Vas nemate niekto Dzema Bonda - toho oranzoveho...rada odkupim 🙂 dakujem...
mile mamicky..surne hladam supitu a jablcnika borisaka..srdecne dakujem za ponuky
kočky nazbierané body sa môžu použiť na nákup uterákov a osušiek z Billy, plyšáci tam kde už nie sú, ani nebudú, došli zásoby, písala som na Billa info lebo mi ostalo veľa bodov, že čo s nimi a toto mi odpísali, takže bodíky nevyhadzujte 🙂
Kupime Cibulolady az mate niekto ponuknite prosim...mali sme vsetky, ale nam ju niekto slohol z kocika tak nam chyba ☹ .
Ak niekto este zhana, tak v bratislavskom Apollo BC zostali este nejake uhorky - supita
Kočky kde ešte v Ba sa dajú zohnať vitamani? Už iba v Apollo BC?
V KE (Košice) už v ani jednej Bille nemajú vitamonov.
Ahojte mi potrebujeme uhorku šupitu vie nám ju niekto posunúť ? respektíve povedať kde sa dá kúpiť máme body nalepené len vitamani zmizli z trhu. ďakujem
holky treba nam uz len jablčaka borisa neviete nam nejako pomôct,drobcovi sa strasne pacia a blaboce s nimi jedna radosť
Ahojte, mám záujem o oranžového vitamana Džema Blonda. Mám na výmenu Šupitu alebo Kung Fefeho. Kto by mohol, pošlite IP. 😉

baby, prosím vás, je táto akcia aj v čechách? chcem darovať vitamka kamoškinym deťom a neviem odhadnúť či ich už nemajú doma..