icon

Vitamani v Bille

nina789
1. máj 2014

dalsia zbierka

zabka88
17. jún 2014

baby, prosím vás, je táto akcia aj v čechách? chcem darovať vitamka kamoškinym deťom a neviem odhadnúť či ich už nemajú doma..

masinka
17. jún 2014

@zabka88 v ceskej Bille momentalne boli Angry birds. ci tam ale neboli Vitamani niekedy v minulosti, to netusim....

zabka88
17. jún 2014

@masinka ďakujem aj za to 🙂

cicimotinka
17. jún 2014

Prosím vás, nemáte niekto zvyšného oranžového vitamana? Už len ten nám chýba... Šaniho nikdy nič nenadchlo, nezbieral kartičky, nálepky, šmolkov, no títo plyšáci ho dostali... no a nestihli sme... máme nalepenú kartičku a už je to zrušené... ďakujem...

zuzin78
17. jún 2014

@cicimotinka ahoj ja zase zhanam vitabody pre dcerkinu kamaratku u nas bol este zeleny a uhorka . Len nidke neviem zohnat tie body :-/ ach jaj

cicimotinka
17. jún 2014

@zuzin78 škoda, ja som tú kartičku včera hodila do kontajnera, keďže je koniec... :(

zuzin78
17. jún 2014

@cicimotinka ach jaj nam by velmi pomohla ale ked je uz v kosi , smola pre mna :-/

galinotchka
17. jún 2014

Dievčatá, zháňame oranžového vitamana Džem Blonda.

deniseee
18. jún 2014

nam chyba kung fefe a tropikules... ak niekto mate naviac a predali by ste, tak prosim o IP. Dakujem

deniseee
18. jún 2014

uz mame, dakujeme

zuzin78
18. jún 2014

Holky v akom meste su este vitamani?? U nas uz nemaju

janka8151
18. jún 2014

Prosím vás neviete v akom meste majú ešte CIBULADY?

adrioska
18. jún 2014

@cicimotinka preco si to zahodila, ved akcia trva do 8.7.?
Baby, kde este maju vitamanov? my zhaname cibulady a tropikulesa...

cicimotinka
18. jún 2014

@adrioska akcia môže trvať, ale vitamani nie sú... poobvolávala som známych a rodinu, pýtali sa v rôznych mestá, všade ostalo iba pár zelených, tých sme mali, tak som to zahodila... dokonca jedna z rodiny, čo robí v bille mi povedala, že nie sú ani na centrále, ani už nebudú, že výrobca už distribuoval všetko objednané, že proste bol nadmerný záujem a že sa predávali aj po tých 10€... tak som to vyhodila... a my už vlastne máme všetkých... dvaja chýbajúci sú na ceste od mamičiek, čo ich nepotrebujú

ivana82
18. jún 2014

Prosim Vas nemate niekto Dzema Bonda - toho oranzoveho...rada odkupim 🙂 dakujem...

certik302
18. jún 2014

mile mamicky..surne hladam supitu a jablcnika borisaka..srdecne dakujem za ponuky

evuliceeek
19. jún 2014

kočky nazbierané body sa môžu použiť na nákup uterákov a osušiek z Billy, plyšáci tam kde už nie sú, ani nebudú, došli zásoby, písala som na Billa info lebo mi ostalo veľa bodov, že čo s nimi a toto mi odpísali, takže bodíky nevyhadzujte 🙂

kivinecka
19. jún 2014

@erika25 co by ste zane ponukli,?

bubinka
19. jún 2014

Kupime Cibulolady az mate niekto ponuknite prosim...mali sme vsetky, ale nam ju niekto slohol z kocika tak nam chyba ☹ .

zanas
19. jún 2014

@deniseee kung fefeho este vcera mali dost - TN

zanas
19. jún 2014

@certik302 V TN este mali zelenych

deniseee
19. jún 2014

@zanas uz mame doma aj kung fefe, aj tropikules 🙂 deti boli nadsene, ked zistili, ze uz ich maju v zbierke 🙂

kaja_sola
19. jún 2014

Ak niekto este zhana, tak v bratislavskom Apollo BC zostali este nejake uhorky - supita

mimka.nr
19. jún 2014

Kočky kde ešte v Ba sa dajú zohnať vitamani? Už iba v Apollo BC?

ela61
19. jún 2014

V KE (Košice) už v ani jednej Bille nemajú vitamonov.

certik302
19. jún 2014

@kaja_sola lento je daleko ist pre neho ☹

certik302
19. jún 2014

@zanas v trencine mali uz mali dnes len papriky ☹

marketka1
19. jún 2014

Ahojte mi potrebujeme uhorku šupitu vie nám ju niekto posunúť ? respektíve povedať kde sa dá kúpiť máme body nalepené len vitamani zmizli z trhu. ďakujem

pusinka341987
19. jún 2014

holky treba nam uz len jablčaka borisa neviete nam nejako pomôct,drobcovi sa strasne pacia a blaboce s nimi jedna radosť

luciatn8
19. jún 2014

Ahojte, mám záujem o oranžového vitamana Džema Blonda. Mám na výmenu Šupitu alebo Kung Fefeho. Kto by mohol, pošlite IP. 😉