icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

lucka23
6. jan 2014

@josenka dakujeeeeem 😵

brulinka
6. jan 2014

@praznakova pre nas nemusis robit rolky, hoci si velmi cenim vsetko hand made, tak moj maly nema zlutovanie s vecami z tych roliek toaletakovych - tak u nas by to nemalo dlhu zivotnost. my mame take velke farebne plastove pohare z ktorych sa sklada komin a je tam - modra, cervena, oranz., zlta, zelena a fialova tak ja by som pouzivala tieto na tuto aktivitu, a ruzovym by sme nasli ine vyuzitie alebo posunieme dalej... este je tam nejaka ina farba ?
@lucka23 my tiez predlohu poprosime v zakladnych farbach zlta, cervena, modra , zelena a ked by si nemala dost vrchnakov v case uzavierky tak ani nam nemusis davat .

lucka23
6. jan 2014

@brulinka oki, dakujem aj tebe. pisala mi jedna kocka ze mi posle vrchnaciky a ja jej aktivitu tak uvidim kolko ich nkoniec bude. 🙂

tehulka13
6. jan 2014

@lucka23 Lucka, ja som pôvodne premýšľala tiež nad aktivitkou Sudoku a pri tom som natrafila na tieto žetony: http://shop.insgraf.sk/2153-zetony.html Je tam 100ks, to by bolo pre 6 mamičiek. Možno by to mohlo byť riešenie. A ak by zostali vrchnáčiky, ja by som Ti tiež povedala, aké farby, pretože nemám tie ako máš na fotkách, ale niektoré sú iné.

majusqwa
6. jan 2014

@lucka23 @fufina1 no, tak ja vas teda vobec nepotesim. u nas sa mineralky/koly ani nic podobne nepije, cize ja mam vrchnacikov 0 :/ ale zasa, ked mi neposlete, tak uz niekde zozeniem, obetujem sa a kupim nejake styri flase :D to je najmenej. ale templat by som poprosila v zakladnych farbach, teda cervenu, ak mozem.

@tinka_21 za mna kludne velke a male 🙂

moninka1
7. jan 2014

@tinka_21 suhlasim

praznakova
7. jan 2014

@lucka23 teraz ma napadlo, ze ked pises ze zlte z oleja, tak mne mozes tiez normalnu predlohu ... nemusis menit farbu. Zlte, cervene, zelene a modre mame 🙂 Ja si myslim, ze vrchnaky by nemali byt pre nikoho problem 🙂 dolezite su predlohy ....

praznakova
7. jan 2014

@lucka23 a mna este napadlo, ze ak nahodou nebudes mat vrchnaky, tak ja zabalim potom do sacku a napisem na to meno a potom sa to vlozi uz do krabice danej osoby, nemusime si to zbytocne posielat... to si myslim, ze by nemusel byt problem. Aj tak by malo byt oznacene vsetko menom na vrchu aby @branki s tym nemala starosti, len bude prekladat podla mena .... teda si myslim, ze asi ona to bude triedit 🙂

praznakova
7. jan 2014

tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
kočky mam 34 ks vrchnacikov, roznych... kto potrebuje? akosi mam v tom uz chaos....@fufina1 ?
myslim, kto potrebuje ze uplne urgent 🙂 mam take od drobceka, bonagau atd... vinea ...

praznakova
7. jan 2014

@brulinka myslim, ze urobim presne tie farby, ktore si pisala, bude ich tam 6ks, kvoli poctu kotucikom, 120ks spolu je pomerne dost... viac by som asi nestihla kvoli casu dodavky 🙂 ale pre istotu ti poslem vsetko ... ved skusis a pripadne ak ponici nic sa nedeje 🙂 mozno budes prekvapena a bude mat zlutovanie 🙂

praznakova
7. jan 2014

tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
ahojte kočky, tak nasla som jedneho pana kvoli brmbolcom, cakam na odpoved a na cenu... tie ktore som kupila u nas v papiernictve, tak som si ho nasla na nete. Snad bude cena lepsia 🙂 chcem aby ste mali z kazdej farby po 3ks velkych cca. 3 cm, a z malých 200 ks. Viac mi to financne asi nevyjde... Myslim, ze ked budu mat deticky pred sebou 18 ks farieb roznych, ze im to bude aj stacit. Snad ich pan bude mat v dostatocnom mnozstve, potom napisem ake urobim farby, planujem teda zlta, cervena, oranzova, fialova, zelena, modra/tyrkisova...

praznakova
7. jan 2014

praznakova tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
ahojte kočky, ešte mám na vás jednu otázočku ohľadne paličiek k mojej aktivite. Zatiaľ som nenašla nič zaujímavého, teda okrem plastovej pinzety (tá je akože úplne super, ale finančne mi to absolútne už nevyjde... už teraz som nad 2€/os. - @monika1 - ďakujem za nápad ) - tak som sa chcela opýtať, či vás ešte niečo napadá, okrem čínskych paličiek, čo som písala, že sa mi zdajú troška nebezpečné, pre túto vekovú kategóriu. Uvítam akýkoľvek dobrý nápad. Ďakujem.

tinka_21
7. jan 2014

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Ahojte, kočky! Tak pridávam sľubované foto misiek s viečkom na našu kŕmaciu aktivitku. Vonkajší priemer viečka je 12,5 cm, vnútorný 11,5 cm, výška misky cca 6,5 cm. Ten plast je naozaj pevný, takže drobci ho len tak nezlomia, neprasknú (dúfam 😉 ) 40 ks misiek a viečok je nachystaných, dnes som kúpila aj tie 2 cm guličky, takže všetko je pripravené, môžem začať pracovať na prototype 🙂

brulinka
7. jan 2014

@tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
potrebujem troska pomoct ... dorabam svojim zverom aj vlacik na ukladanie zvierat do vagonov malych/ velkych a podla farby - a neviem sa rozhodnut ako farebne odlisit vagony (vymalovavat sa mi ich cele nechce - to ma nebavi ! ) ponukam variantu s obrazkami ale asi tam viac vyzdvihnem ten obrazok - akoze zlty zver -slniecko, cerveny - ceresne, fialovy-slivka ... alebo ten jednoduchsi montessoriovsky cistejsi variant s farebnym pruhom... obrazkovy je taky veselsi na druhej strane rozptyluje pozornost od zmyslu aktivity, tie jednoduchsie monte veci niekedy prekvapivo viac funguju ... tak poradte co by sa vam viac pacilo ?

praznakova
7. jan 2014

@tinka_21 mne sa to velmi paci. Pozeram na tie tvoje gulicky. Tie moje budu este vacsie ... tak to bude super. Urobim presne taku zelenu... prosim ta nemrknes na obal kto je distributor? Ze by som ho priamo oslovila. Dakujem...

praznakova
7. jan 2014

@brulinka myslim ze u mna odpoved jasna na zaklade tvojho vysvetlenia. Vagonik ktory je nevyrazny.

praznakova
7. jan 2014

@brulinka a este som chcela napisat ze je perfektny.

tinka_21
7. jan 2014

@brulinka Krásny vláčik 🙂 a tak ako píšeš, asi bude lepší ten jednoduchší 🙂

tinka_21
7. jan 2014

@praznakova mrknem ti to zajtra, lebo to mám odložené, a babuľa mi tam už spí ;)

brulinka
7. jan 2014

deticky spia a mamky sa hraju 😝 dakujjem vam za reakcie 😉 aj mne sa troska viac zda ten jednoduchsi , hoci najskor som sa vytesovala ako moj maly ked sa trafi do nocnika ked som z bodiek cervenych urobila ceresne...

lululaila
8. jan 2014

@brulinka mne sa páčia obe 🙂 ale ten montessoriovsky by ich prinútil viac sa sústrediť

josenka
8. jan 2014

@brulinka Krása, u nás jednoduchší, prosím. 🙂
@praznakova Veľmi oceňujem tvoj neskutočný zápal za dobro veci 🙂 , podľa mňa sa netráp s tými paličkami, pokiaľ si finančne nad limit, nechaj to tak, pinzetu si dokúpime každý sám. Náš má aj tak občas ešte problém s vlastnými prstami, nieto pinzetou. 😀

praznakova
8. jan 2014

@tinka_21 uplne v pohode. Ja aj tak vacsinou vybavujem ked ma mala poobedny spanok. Dakujem.

praznakova
8. jan 2014

@josenka este ma napadlo za by som mohla v nejakej nasledujucej vymene ponuknut aktivitu s pinzetou. Lebo ta sa mi neskutocne paci 🙂 tak sa budem zamyslat

josenka
8. jan 2014

@praznakova .No vidíš, a máš riešenie 😀 😉 .

tinka_21
8. jan 2014

@praznakova Ahoj, pozrela som tie guličky... dovozca je priamo ten kreatívny obchod, kde som ich kupovala, resp. ich sieť. Da Vinci s.r.o. (patria pod Kníhkupectvá Panta Rhei)

praznakova
8. jan 2014

@tinka_21 dakujem. Mrknem na nete ci nieco najdem ... moxno maju stranku svoju ... idem pohladat. Krasny den.

praznakova
8. jan 2014

@tinka_21 dakujem. Mrknem na nete ci nieco najdem ... moxno maju stranku svoju ... idem pohladat. Krasny den.
@tehulka13 perfektny napad so zetonmi. Naozaj super.

tinka_21
8. jan 2014

@tehulka13 tie žetóny sú super 🙂

tehulka13
8. jan 2014

@brulinka jeeej, ten vláčik bude čarovný. Ja som tiež za jednoduchšie, montesoriovské prevedenie 🙂