Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baby tak som zacala makat na tej svojej aktivite a mam taky problem. Posielam opat foto ako to vyzera, je tam 18 tvarov - 6 vacsich rozdelenych na 4 casti a 12 malych rozdelenych na dve casti. Mam to komplet vytlacene farebne na 20 ks A4 - zacala som to strihat, potom to idem kazdu cast jednotlivo lepit na karton a este kazdu cast oblepit lepiacou paskou, nech to nieco vydrzi. Moja otazka na Vas. Ked je to takto na A4 tak to nevyzera byt male, ale ked to rozstrihnem tak su to dost male obrazky tak sa radsej pytam aby ste potom nenadavali chcete aby boli tie tvary vacsie a bolo ich menej, alebo nech su mensie ale nech je ich viac? Uz sa to riesilo, ale preistotu sa pytam este raz. Je s tym kopec prace tak nech nezacnem robit nieco a potom to budem musiet zmenit. Prosim odpiste, aby som sa vedela zariadit a aby ste boli spokojne 🙂 dakujem (prikladam foto na ilustraciu - takto to mam uz vytlacene)
@nicicka ja tiez za menej.
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka Takze posielam dufam final verziu. Ked sme to zacali ratat, tak pri max velkosti tvaru sa na jednu A4 zmesti bud 6 tvarov co sa mi zdalo dost malo ak by ste to chceli vyuzit ako pexeso alebo 12. Tak som urobila verziu s 12 tvarmi s tym, ze to budem delit iba na polovicu, cize budu 2 casti tvaru nie 4. Tym budu obrazky vacsie. Dufam, ze budete spokojne 😀
@brulinka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @nufanek @slniecko379 @darlicka
zienky, aby ste si nemysleli, ze ked sem velmi nepisem, tak nemakam.... :D vacsinou som len cez mobil a nechce sa mi pisat, lebo je to komplikovane. ale! zacala som robit na aktivitke. pridavam fotku. podklad je z deky z jysku, je taka tensia, ma to cca 200 x 200 mm, ale nejaky ten centimeter hore-dole, nemeriam to presne pravitkom. zlozenie je pisane flis, tak neviem. obrazky su z filcu. ten je tensi, cize sa moze potrhat, preto treba asi na deti davat pozor. ked som skusala hrubsi, skaredo to odstavalo pri zasitych dierkach a deformovalo to casti, musela by som tam vystrihovat stvorce a to uz by nebolo ono.
dalsia vec - na obrazku to bolo pekne obsite. uz viem, preco :D aby hrany boli pekne rovne, lebo obsivat flis nema prilis zmysel. priznam sa, sijaci stroj mam doma, dostala som na vianoce, ale neviem si predstavit obsivat 20 kuskov. ono sa to nezda, ale vyroba toho cuda na obrazku mi trvala takmer dve hodky. k strihom slniecka a pod. budte, prosim, zhovievave, to musim este vymakat :P vyzera to ako od prvacika 😒
este jedna vec - mam malo zelenych gombikov. cize na 6 obrazkoch bude miesto stromu o oblacik a kvietok viac. vzdy bude 7 kuskov obrazka, ak mi zvysi cas, tak budem pridavat. len jedna budeme mat tak a druha tak, jedna vacsiu strechu kvoli gombiku, druha vacsi stromcek. snazim sa, aby na akzdom obrazku boli aj vacsie, aj mensie gombiky, nech maju detuse co potrenovat. tak, napisala som vam dlhy libesbrif, takze koncim :P
@brulinka ja by som pokracovala, ale zalezi od terminov. som este v tej druhej vymene, ale tam su tie aktivitky pre moju malu este prilis narocne, vobec o ne nejavi zaujem...
@nicicka spokojna. Mne skor vyhovuje ze to budeme moct delit. O pexeso akosi nemame zaujem. Ale skladaniedvojic v tom sme machri tesim sa vyzera to naozaj krasne.
@fufina1 potrebujes vrchnaky? Ak ano daj vediet ...
@fufina1 prave citam ze si z Ivanky. Idem do ba cez vikend ... mozem ti priniest vrchnaky ak budes potrebovat. Ale mozem az okolo 19tej plus minus. Sobota alebo nedela.
@nicicka toto riesenenie co si dala teraz je lepsie, v prvom rade sa neutrapis lebo si tam mala predtym sialene vela dielov na tu upravu a zatial drobcom bohate postacia aj 2 dielne obrazky ! , mame hru s tymto principom s postavickami a maly je rad uz ked da obrazky s rovnakym pozadim teda jeden par dokopy to je jedno ze este ho nevie spravne spojit niekedy ze nohy su hore a hlava dolu ale sa tesi lebo vie ze ma aspon spravny par , tam sa vlastne vsetky pary odlisuju pozadim ... ked by to nebol problem mozno by aj tvojej hre to pomohlo aby sa drobci skoro chytili ked by slo dat pozadie kazdeho obrazka nejakej inej farby... ked to nejde alebo uz to nechces viac riesit tak neries,to len taky napad.. bude to super tak ci tak 😉
@majusqwa vyzera to vyborne !
@majusqwa @brulinka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @nufanek @slniecko379 @darlicka
strelim trosku mimo temu ale mozno niekoho potesim, ak mate malych fanusikov vlacikov a este nemate doma tak dnes sme nasli v tescu v akcii krasne drevene vlaciky s drevenymi kolajnicami v akcii za polovicne ceny, toto co je na obr. za 9,99€ ak by ste chceli potesit drobcov ( ci oteckov 😉 )
@majusqwa @brulinka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @nufanek @slniecko379 Baby chceli by ste tie kolieska jednej sirky, alebo by som to mohla urobit nieco ako na tomto obrazku dlhsie, kratsie mozno aj podla farby to tak podelit 🙂
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Kočky, pridávam foto môjho zvieratkovského prototypu (zatiaľ bez dier). Môže byť? 🙂 Ak by ste niektorá vyslovene nesúhlasili so zvieratkom, a mali by ste požiadavku na iné, môžem skúsiť vyrobiť aj iné zvieratko. Plán je, že žabka by mala menšiu dieru na tie menšie guličky a kravička veľkú dieru. Časti, ktoré prečnievajú, budú podlepené kartónom, prelepené (obalené) lepiacou páskou, aby sa tie jednotlivé časti neoddelili, resp. aby ich naše detičky neoddelili 😉 Tu sú zatiaľ len tak proforma prilepené lepiacou páskou, na viečka ich budem lepiť asi tavnou pištoľou, lebo plast na plast (páska na viečko) dlho nevydrží, dúfam, že tá tavná pištoľ to zvládne (to vyskúšam, až keď budem vyrábať finálne zvieratká). Môže mať kravička pohyblivé oči? 🙂 Alebo chcete radšej tak ako má žabka? Je to úplne prvý pokus, takže pripomienky, dotazy, komentáre sú vítané 🙂
@tinka_21 fuuuuha. Akoze uprimne poviem ze som dost prekvapena. Paraaaada. Ja nemam ziadne pripomienky. Teraz mi je skor luto ze budu len dve zvieratka fnuk. Su perfektne. Niekedy mi prezradis postup.

@fufina1 Ja by som rada aspoň 6 - tiež robím 6 rybičiek. 🙂