icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

lucka23
13. jan 2014

@nufanek ano 🙂

slniecko379
13. jan 2014

@nufanek ja poprosim nejaku modru 🙂

praznakova
13. jan 2014

@nufanek mne supni to co ostane.. pekne su vsetky ... 🙂

stormie
13. jan 2014

@nufanek ja ak by sa dalo poprosim tu bledomodru kockovanu 🙂. A zle si ma oznacila v sprave ale neberiem to osobne 🙂 🙂 🙂

moninka1
13. jan 2014

@nufanek my si prosime fialkovu z prveho obrazka. dakujem

tehulka13
13. jan 2014

@nufanek krásne 🙂 Ja by som poprosila: druhá fotka, pravý stĺpec-červeno zelená

nicicka
13. jan 2014

@nufanek ja by som tiez tu fialovu z 1.obr. ak teda este ostala 🙂

nicicka
13. jan 2014

tak dnes som si zamakla 3,5 hod. a takto vyzera final, je to komplet oblepene lepiacou paskou a hrube asi 2-3 mm, tak hadam sa to bude drobcnom dobre drzat 😉

tehulka13
13. jan 2014

@nicicka paráda, moc sa tešime 🙂

nufanek
13. jan 2014

@nicicka ano, posledna fialova z prveho obrazku 🙂

nufanek
13. jan 2014

Zajtra aktualizujem vrecka, ktore ostali este na vyber 🙂

majusqwa
13. jan 2014

@nufanek ja si prosim modru - prva fotka vlavo. dakujem 🙂

nufanek
13. jan 2014

@majusqwa ok 🙂 je tvoja

gega
14. jan 2014

@nufanek aj ja by som poprosila tu cerveno-zelenu.

brulinka
14. jan 2014

@nufanek my poprosime zelenu s hrackami z poslednej foto, vdaka . su krasne ! 😉

nufanek
14. jan 2014
nufanek
14. jan 2014

@stormie opat som ti v obrazkoch napisala ine meno :D naozaj to neber osobne 😀

miskanasa
autor
14. jan 2014

@nufanek este jaaaa🙂 ja si prosím to ružove s ruhm ak je este volne🙂

miskanasa
autor
14. jan 2014

@nufanek ... s kruhmi🙂

brulinka
14. jan 2014

@nufanek @stormie @brulinka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @slniecko379 @darlicka
Baby moje zvery z machovej gumy su ako nalepky takze su este podlepene papierom , najskor mi prisli ako celkom pevne ze to takto vydrzia, navyse mate moznost sa rozhodnut ked by vas uz hranie nebavilo tak si ich mozte niekde nalepit alebo pouzit aj na take peciatky ako sa teraz robia vo vymene..ale ako sa s nimi maly hrava kazdy den tak sa tie papieriky v miestach kde zvieratam ohyba nohy, ruky ,chvosty pokrcili a niekde sa troska odliepaju, po pritlaceni naspat drzia dalej, a z opic sa nam aj casti papierikov odtrhli ale zvierata su inak ok hrat sa da... takze casom sa ta lepiaca funkcia z nich asi aj tak strati , tak mi pride lepsie ich nalepit na nejaky tvrdy papier este teraz kym samy dobre lepia a obstrihnut ( budem to ale obstrihovat len takto priblizne nie az uplne okolo hranice zvieratka ) . Tak co poviete mam vam ich takto podlepovat teraz alebo ich chcete nechat tak ako su v nalepkovom formate a doma sa rozhodnete ked si ich osahate ci si ich nechate takto alebo podlepite sami . Myslim si ze do mojich hier a ich predloh by to vadit nemalo.. mozte mi pisat komu nalepky komu podlepene ...

josenka
14. jan 2014

@brulinka Peknučké sú. 🙂 A opica má pupok - u nás momentálne top aktivita - nájdi pupok 😀. Pre nás nálepky, díky.

tehulka13
14. jan 2014

@brulinka Veľmi sú pekné. Nám podlepené, ďakujem.

nufanek
14. jan 2014

@miskanasa ano, je, pisem si 🙂

nufanek
14. jan 2014

@brulinka aj nam ako nalepky

miskanasa
autor
14. jan 2014

@brulinka nalepky🙂

tinka_21
14. jan 2014

@nufanek Veľmi pekné 🙂 Juj, prišla som neskoro, fialová sa mi už neušla 😀 Tak si prosíme červeno-zelenú 🙂 Ďakujem

tinka_21
14. jan 2014

@nicicka Super 🙂 tešíme sa

tinka_21
14. jan 2014

@brulinka Aj my si prosíme ako nálepky 🙂

nufanek
14. jan 2014

@tinka_21 tak ja este pohrabem, mozno by sa na dve fialove z 1. Obrazku naslo, nahradila by som nimi tie fialove z pasikmi, ak sa podari, vezmes si?

tinka_21
14. jan 2014

@nufanek Jeeej, tak ak by sa ti podarilo, určite sa fialovej potešíme 🙂