Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@nufanek ja poprosim nejaku modru 🙂
@nufanek mne supni to co ostane.. pekne su vsetky ... 🙂
Zajtra aktualizujem vrecka, ktore ostali este na vyber 🙂
@nufanek @stormie @brulinka @tinka_21 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @lucka23 @gega @slniecko379 @darlicka
Baby moje zvery z machovej gumy su ako nalepky takze su este podlepene papierom , najskor mi prisli ako celkom pevne ze to takto vydrzia, navyse mate moznost sa rozhodnut ked by vas uz hranie nebavilo tak si ich mozte niekde nalepit alebo pouzit aj na take peciatky ako sa teraz robia vo vymene..ale ako sa s nimi maly hrava kazdy den tak sa tie papieriky v miestach kde zvieratam ohyba nohy, ruky ,chvosty pokrcili a niekde sa troska odliepaju, po pritlaceni naspat drzia dalej, a z opic sa nam aj casti papierikov odtrhli ale zvierata su inak ok hrat sa da... takze casom sa ta lepiaca funkcia z nich asi aj tak strati , tak mi pride lepsie ich nalepit na nejaky tvrdy papier este teraz kym samy dobre lepia a obstrihnut ( budem to ale obstrihovat len takto priblizne nie az uplne okolo hranice zvieratka ) . Tak co poviete mam vam ich takto podlepovat teraz alebo ich chcete nechat tak ako su v nalepkovom formate a doma sa rozhodnete ked si ich osahate ci si ich nechate takto alebo podlepite sami . Myslim si ze do mojich hier a ich predloh by to vadit nemalo.. mozte mi pisat komu nalepky komu podlepene ...

@nufanek ano 🙂