icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

zvalka
4. apr 2014

@mravvcek ako prosim ta pracujes s filcom? mas tvrdu sablonu, obkreslis a vystrihujes? dakujem.

zuzu122
4. apr 2014

@fada Tiez sa mi paci 1 alebo 4, resp. nieco vhodne pre tuto vekovu kategoriu🙂

katka159
4. apr 2014

@mravvcek presnie stačí dať krátke vlasy a chlapec može mať kratase a aj gatuše či nie?

mravvcek
4. apr 2014

@josenka ano ale aj ten je z filcu a keby to bolo mensie ako hlava tiez by to dlho nevydrzalo.

mravvcek
4. apr 2014

@zvalka nie nemal. Mam sablony z papiera tie si prilozim a striham okolo nich.

mravvcek
4. apr 2014

@katka159 dam radsej hlavy. Ale pockam na vyjadrenie vsetkych.

fada
4. apr 2014

@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @miskanasa, @moninka1 @eliskamoja ahojte, nakolko miska (miskanasa) chce z osobnych dovodov tuto skupinu opustit, chcela by som sa k vam pridat. miska pisala, ze mala robit srobovanie vrchnakov - no v dohladnej dobe nemam sancu nazbierat tolko roznych flias s roznymi vrchnakmi, chcela by som vas poprosit o zmenu aktivity - na strane 61 tohto fora som pridala 9 roznych aktivit, prosim vas o vyber niektorej z nich (zatial 2 z vas uviedli, ze sa im paci aktivita c.1 alebo 4). dajte mi teda prosim vediet, ci suhlasite so zmenou a ak ano, o ktoru aktivitu mate zaujem.

iivkaa1
4. apr 2014

@fada mne sa paci 3🙂

mravvcek
4. apr 2014

@fada nech da miska do albumu a zahlasujeme. Vyber podla mna dve. Aby sa to nekomplikovalo 🙂 a zahlasujeme. Len mam pocit ze malo z nas tu chodi...lebo ziadne reakcie.

nicicka
4. apr 2014

@fada mne sa paci 8

fada
4. apr 2014

@mravvcek ahoj, nechcem misku otravovat, lebo tiez pisala, ze prosi niekoho o prevzatie organizacie tejto vrecuskovej vymeny miesto nej (vid prispevok na str.61 z 1.4. o 9:02). preto to riesim touto formou...

kittykittyke
4. apr 2014

@fada mne sa paci 1. a 8. aktivita.. teda to vesanie.. a ta skladacka. 🙂

mravvcek
4. apr 2014

@fada ja viem,citala som to,len takto to nepojde ani do Vianoc ☹ odpovedalo 5mamicieki a je mesiac do posielania balikov. Asi potom zostaneme pri zatvarani vrchnakov. Ved uvidime.

majusqwa
4. apr 2014

@fada tak si urob album vo svojom blogu a tam zahlasujeme. lebo takto sa nedohodneme

@mravvcek ja som sukromnik, mne stačí dievcatko :P

lululaila
5. apr 2014

@mravvcek nám by stačilo iba dievčatko neviem ako iné baby 🙂

lululaila
5. apr 2014

@fada tiež navrhujem vytvoriť album kde budeme dávať like 🙂

fada
5. apr 2014

@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @moninka1, @eliskamoja, @fada ahojte, vytvorila som album v mojom fotoblogu na hlasovanie / vyber aktivity miesto srobovania vrchnacikov, poprosim o hlasovanie: 1 mamicka = 1 like. dakujem...

branki
5. apr 2014

@fada ahoj, ja len chcem k tomu hlasovaniu podotknut, ze asi by si to mala zredukovat na max.4 aktivity,lebo sa bude hlasovanie dlho natahovat. Aj tak si myslim ze tangram, spinkove pocitanie je pre tuto kategoriu nevhodne, hmatovu knizku alebo nieco podobne sa uz vyraba, a parovanie bolo v predchadzajucej vymene (je nas tu vacsia polovica z prveho kola) takze asi by aj tak nepreslo 😉

branki
5. apr 2014

@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @moninka1, @eliskamoja, @fada

baby a najde sa niekto na zasielanie ? Tuto otazku by sme mali co najskor poriesit. Ja by som to vzala, ale uz mam na starosti inu vymenu, a okrem toho sme bez vytahu, takze dalsich 20 balikov , skladovanie....

fada
5. apr 2014

@branki ok, zredukujem

lucka23
5. apr 2014

@fada ja si nejak nejdem z tvojich aktivit vzbrat. Okrem tych kruzkov ktore sa mi moc nepecia 😒 su tvoje aktivity podla mna bud tazke pre tuto vek. Kategoriu aebo nieco podobn mame z prveho kola. Mrzi ma ze nechces prebrat aktivitu po miske lebo prave na tu som sa moc moc tesila ☹

lucka23
5. apr 2014

@miskanasa mrzi ma ze musis tuto skupinku opustit 😠 bola si skvela organizatorka a dakujem za vsetko co sipre nas urobila. 🙂

Ja to bohuzial prebrat nemozem, okrem simonka mam doma prvaka . Na pc sa dostanemmozno raz za 3 dni. Takze ja by som to casovo nezvladla. 😒

fada
5. apr 2014

@lucka23 to mi je luto, miskina aktivita sa aj mne sa paci, ale pre mna je nerealne v dohladnej dobe zozbierat pre 20 mamiciek/deticiek po 7 roznych flasiek s vrchnacikmi (ani keby ich malo byt len 5). my dokonca doma anilen mineralky nekupujeme (pijeme filtrovanu vodu). z tych mineralok - to by som este po kamaratkach vedela nazbierat, ale mat 5-7 rovnakych vrchnacikov by nebolo podla mna "to prave orechove".

tinka_21
5. apr 2014

@fada Ahoj, ja som zbierala nejaké fľaše pre Mišku, a teda hlavne tie INÉ okrem PET fliaš, čiže z aviváže, z pracieho gélu, z fliaš od mlieka so širokým hrdlom, z čističu na umývačku riadu... mám ich okolo 10. Takže tie by som ti mohla poskytnúť. Neviem teda ako ostatné maminy, či zbierali či nie. Možno ak by sa do toho tiež pustili tak nazbierame raz dva 🙂 Ale samozrejme záleží aj na nich, a na tebe, či by si to chcela vyrábať, alebo si rozhodnutá že nie a my si vyberieme niečo iné 🙂

mayka81
5. apr 2014

Baby, mohla by som vas poprosit o vysvetlenie, co to ta vrecuskova aktivita je???? Stale tu len citam, ze si nejake veci vymienate, ale co to jeeee??? Mame doma skoro rocneho drobca a cokolvek, co je pre nas uzitocne, tak si radi vyskusame 🙂 Dakujeeeeem

maryennn1
5. apr 2014

@fada ahoj, aj ja som zbierala nejaké vrchnáčiky, mám ich zatiaľ asi 5-6, bolo by mi ľúto, ak by sme túto aktivitu nemali, tešila som sa na ňu asi najviac, ale teda záleží to na tebe.

iivkaa1
5. apr 2014

@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @iivkaa1, @kittykittyke, @moninka1, @eliskamoja, @fada

ahojte maminy,tak ak sa nikto nenajde, ja mozem vziat to zasielanie 🙂 teda ak sa nik iny nenajde 🙂

iivkaa1
5. apr 2014

@mayka81 ahoj ide o to,ze kazda maminka ponukne nejaku aktiivitku-aktivitky a my si jednu vyberieme,ktoru potom spravi pre vsetky ostatne maminky.....cize ak je nas 20 tak kazda mamina bude mat doma 20aktivitiek....snad som to napisala zrozumitelne :D

mayka81
5. apr 2014

@iivkaa1 ale nechapem o ake presne aktivity ide... ja ze ide o nejake vrecuska alebo co hehe... ide o nejake montessori hry? Alebo?

iivkaa1
6. apr 2014

@mayka81 ano montessori....pre inspiraciu pozri album u maminky miskanasa...🙂