icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

iivkaa1
7. apr 2014

@zuzu122 ahoj chcem sa opytat,dalo by sa zmenit este aktivitka? ak nie nevadi....lebo sa mi pacia aj tie meduzky 🙂 tak neviem 🙂 krasne aktivitky mas 🙂

zuzu122
7. apr 2014

@iivkaa1 jasne, da sa. pisem ta teda na meduzky🙂

iivkaa1
7. apr 2014

@zuzu122 dakujeeem 🙂 si super 🙂

fada
7. apr 2014

@zuzu122 je to super 🙂

katka159
7. apr 2014

@fada tak čo budeš robiť prosím ťa to šrubovanie dakujem...

janulka111
7. apr 2014

Ahojte, ženy, dá sa ku vám ešte pridať? iba teraz som našla túto diskusiu

fada
7. apr 2014
katka159
7. apr 2014

@fada teším sa aj ja som niečo zbierala pre Mišku tak ak budeš chcieť pošlem totebe

iivkaa1
7. apr 2014

@katka159 kati,mame jedno volne miesto,ze ked gega odisla....ci vezmeme tu maminu janulka111

fada
7. apr 2014

@katka159 super 🙂 , ano, napisem ti do ip

katka159
7. apr 2014

@iivkaa1 Ivi prečo mna sa pýtaš? ved tito tu vedieš či? a gega ked odstúpila? podla mna by mohla ju nahradiť
@janulka111

iivkaa1
7. apr 2014

@katka159 ahoj ano ja to tu vediem...len doteraz si podla mna mala prehlad 🙂 vcera vecer pisala,ze musi odcestovat anestiha vyrobit aktivitky,tak radsej uvolnila miesto 🙂

iivkaa1
7. apr 2014

@janulka111 ahoj ano mame este jedno volne miesto 🙂

iivkaa1
7. apr 2014

@katka159 uz som nasla, co mi nesedelo...prepac..... 🙂

katka159
7. apr 2014

@iivkaa1 hej už som čitala toot nove upozornovaie na MK je na 2 veci...🙂
@janulka111 tak Janka kludne sa k nam možeš pridať ak chceš ale čo by si chcela robiť gega robila takýto navlek na vankuš dala by si sa na to za ňu? alebo sem hod svoje navrhy aspon 3 ale pozri sa u miskanasa v albume je čo sa robi a bola aj prva vymena tak aby nebolo rovnake

katka159
7. apr 2014

@iivkaa1 čo ti nesedelo? klde tu s tebou budem na to davať pozor a tak trocha viesť

iivkaa1
7. apr 2014

@katka159 ano tie upozornenia su o nicom 🙂 no zuzu dala foto aktivitiek a aj mena mamin a ked som ratala bolo ich 20 bez gegy...a to mi nesedelo a potom som si vsimla, ze marryen ma dve aktivitky od nej 🙂 uz neviem ani citat :D

janulka111
7. apr 2014

takze mate miesto? super 🙂 popozeram nieco a poslem nejake navrhy este dnes 🙂 mam teraz trosku fofry, ale neskor sa k tomu skusim dostat.

katka159
7. apr 2014

@iivkaa1 aha ale album ostava u Miški či postahuješ foto a vytvoríš si tvoj album s vyhenými aktivitami?

iivkaa1
7. apr 2014

@katka159 ako ako chcete mozem aj tak spravit...bude to priehladnejsie asi 🙂

katka159
7. apr 2014

@iivkaa1 asi

maryennn1
7. apr 2014

Joj baby už sa neodhlasujte, lebo všetky krásne aktivity na ktoré som sa tešila nebudú??? 😢 ten návlek na vankúš bol super, na ten som sa extra tešila ☹
@janulka111 ak by si sa na neho dala, bolo by to super 😉

zuzu122
7. apr 2014

@janulka111 ktoru aktivitku si prosis odomna? Kuk na predchadzajucu stranu.

janulka111
7. apr 2014

no, pozerala som sa na ten návlek, vyzerá to zaujímavo, možno by som to aj zvládla, len sa musím popozerať po cenách za obliečky, bo mám takého blbého tušáka, že asi pod 2 eurá len to samotné bude ťažko zohnať. V tom inšpiračnom albume sa mi celkom páčila tá reťaz z filcu, ak je to ešte voľné a aktuálne.

janulka111
7. apr 2014

tak skúsim trošku prebrúzdiť obchody zajtra. Nemáte prípadne nejaké typy, nespomínala tá kočka, čo to mala robiť, kde chcela zohnať materiál? Ak by to vychádzalo nejako nekresťansky, tak asi niečo iné radšej... všetko sa robí 20x?

zuzu122
8. apr 2014

@janulka111 ja si osobne myslim ze najjednoduchsie a najlacnejsie by bolo vankus usit z nejakej obyc latky. Mozno mas doma aj nejaku zbytkovu latku, klasicku plachtu alebo nieco v akcii najdes v galanterke. Lahssie sa ti tak bude obsivat robota, prisivat zips ci ine ktore tam chces dat a tiez aj velkost prisposobis. Lacnejsie ale zase casovo narocnejsie. Tak to uz pri vyrobe aktivit chodi🙂

mravvcek
8. apr 2014

@janulka111 ved kludne navrhni aj inu. Nemyslim si ze by maminka mala prevziat za maminu ktora odstupila aktivitu. Kazda si vyberame aktivity podla svojich moznosti a danosti a tie ponukame. 🙂 kazdopadne vitame ta medzi nami 🙂

iivkaa1
8. apr 2014

@fada, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @kittykittyke, @moninka1, @eliskamoja @janulka111

Baby tak som sa pustila do tych rybyciek k akvariu... Tak prikladam foto ci sa Vam to paci .... 🙂 Samozrejme bude 6farieb po 6kusov...ja len pre aby ste mali predstavu,ako budu vyzerat a ci mozu byt 🙂

mravvcek
8. apr 2014

@iivkaa1 su perfisneee na to sa ja tesiiiim 🙂

iivkaa1
8. apr 2014

@mravvcek dakujem...snazim sa co najlepsie ich vystrihnut,no nie su dokonale :(