icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

tinka_21
6. máj 2014

@branki, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @katka159 , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @iivkaa1 , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
Tak ak by ste sa nevedeli rozhodnúť, pridávam foto ... neviem síce či na tom niečo vidíte 😖
Ale ak mám vyjadriť svoj názor a opísať to, tak podľa mňa stačia tie 25mm, drží to viac pokope ako knižka.
Tie väčšie 30 mm, tam to tak viac "lieta" pri otáčaní v zmysle že tie kartičky treba viac "dvihnúť", ten krúžok je skrátka väčší a kartičky musia prejsť z jednej strany na druhú "väčšiu dráhu"
Ale stále platí, že záleží na vás 🙂

tinka_21
6. máj 2014

juj, ešte foto:
1) 25mm
2) 30 mm

zvalka
6. máj 2014

@tinka_21 ja urcite mensie, idem ti to lajknut, a poprosim ta objednat a napis mi sumu a ucet do ip, poslme ti tak peniazky, dakujem. 🙂

kittykittyke
6. máj 2014

@tinka_21 Aj ja ti to lajknem a poprosim tiez sumu a cislo uctu do IP 🙂

kittykittyke
6. máj 2014

@tinka_21 Inak, ten napad s hlasovanim / 3 prispevky / sa mi straaasne paci.. :D

tinka_21
6. máj 2014

@kittykittyke 😀 napadlo mi že je to podobné ako pri hlasovaní o aktivitách v albume, akurát že do albumu by sa toto dávalo celkom ťažko a zbytočne zdĺhavo 😀 aspoň som zaviedla nejakú novinku 😀

iivkaa1
6. máj 2014

@tinka_21 ahoj aj ja si prosim tie mensie🙂a tiez c.u.do IP🙂dakujem

kittykittyke
6. máj 2014

@tinka_21 @branki, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @katka159 , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @iivkaa1 , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

Ahojte baby, pozeram, ze vsetky ste uz so svojimi aktivitkami rozbehnute.. 🙂
Ja sa do mojej pustam az od dnes.. kedze som prave dokoncila jednu vymenu.. 🙂
A prikladam hned prvy navrh, ako by to asi mohlo vyzerat..
Nazivo je to farebne ovela ovela krajsie.. fotila som to teraz, s mojim telefonom, no a takto to dopadlo.. 🙂
Farby napisem nizsie..
Podklad - A4 filc
Na nom bude slniecko - krasne zlte - pripevni sa gombikom - to bude jeho nostek 🙂
vrecusko - sive, bude prisite.. do neho by sa mali odkladat casti zo sarkana.. napadlo mi, ze by sa este dalo vyuzit na ucenie deti viazat maslicku.. tak som ju tam dala, ako by to asi mohlo vyzerat.. ale dala by som 2 farby, pre ich jednoduchsie ucenie.. 🙂
zatial je to vlna.. moze byt? alebo radsej nejaku stuzku??

No a to najdolezitejsie na koniec - sarkan
Ma styri farby - biela, oranzova, cervena, hneda..
Podkladove ciary, podla ktorych sa budu jednotlive kusky prikladat budu vysite.. (rucne) kedze farebnu fixu by na tom podklade nebolo vidno.. (skusala som.. )

Dalej som mala predstavu, ze tie kusocky sa budu lepit suchym zipsom.. ako, mozem to tak spravit, suchy zips zafarbim fixou na textil podla danej farby filcu.. aby to vedeli deticky priradit..

Ale podla mna to nema dlhu trvacnost.. lebo ked som to skusala prikladat, odlepovat.. no, ten zips sa po case odlepi.. a tym, ze sa bude stale pracovat aj s filcom, tak sa velmi skoro znici.. moj nazor..
Tak by som to nechala len na prikladanie.. no ale povedzte aj vy svoj nazor.. A spravim, ako budete chciet..

Dalej zo sarkana pojde snurka, na ktorej budu maslicky.. tie by sa na nu naivliekali..

Takze konecny vysledok by bol to, ze deti sa na tejto aktivite naucia:
- zapnut gombik - slniecko
- zaviazat maslicku - vrecusko
- navliekat maslicky na snurku ku sarkanovi
- priradovat spravne farby
- a ak ostane suchy zips, tak aj pracovat so suchym zipsom

Ak mate este nejaky napad, co by som tam mohla pridat, co by sa este so sarkanom mohli naucit, kludne piste.. 🙂
Ak to bude v ramci mojich moznosti pokusim sa vyhoviet.. 🙂
Rada by som sa do toho uz od zajtra seriozne pustila., tak cakam vase navrhy, pripomienky, zlepsenia, napady. 🙂

lululaila
7. máj 2014

@tinka_21 možnosť 1 🙂

fada
7. máj 2014

@branki super 🙂 aj ten napad na vyssi level ;)

fada
7. máj 2014

@delideli mne rozdiely vadit nebudu... ;)

fada
7. máj 2014

@lucka23 tak na toto sa tesim 🙂 chcela som nieco podobne sama urobit, kebyze sa mi nepodari zapojit sa... mozem ta poprosit (pre mna) presunut to usko, ktore je nad gombikom - vedla skoby? ale ak uz mas urobene, tak neprerabaj 🙂

fada
7. máj 2014

@lucka23 tiez som za, ze zamok dokupime...

fada
7. máj 2014

@moninka1 je mi luto, co sa ti stalo... tavna pistol sa da kupit aj za cca 4 - 5 eur + naplne napr. 0,35 € za jednu 1,1cm napln, ale na to, co chces robit je asi lepsie to lepidlo. este ma napadlo, ze by sa dalo pouzit mozno aj toto: http://www.alinkadizajn.sk/alinkadizajn/eshop/2..., ale bolo by to treba vyskusat, ci to funguje aj na flis - lepidlo je istejsie 🙂

fada
7. máj 2014

@iivkaa1 je to super 🙂. akvarko je velkostou akurat. tiez som za, aby bolo z farebneho bledomodreho papiera.

fada
7. máj 2014

@kittykittyke je to super 🙂
ja som tiez este len v stadiu zbierania vrchnakov, zajtra by som chcela pustit aj ja do prace.
ten napad s gombikom, navliekanim a so zavazovanim je super - ja by som privitala stuzku miesto vlny, alebo aspon nejaky hrubsi povrazok/motuz, ale nemusi byt. mne sa pacila varianta so suchym zipsom, ale mas pravdu, ten filc to dlho nevydrzi a vkladanie trojuholnikov do vrecuska by bolo tiez pre deti potom komplikovane. takze radsej nech je sarkan na prikladanie. len vrecusko by som privitala asi vacsie, ak sa da, aby sa don dali tie tvary v pohode vkladat.

fada
7. máj 2014

@tinka_21 tiez poprosim o cislo uctu a dakujem 🙂

tinka_21
7. máj 2014

@lululaila prosím, daj like aj hore pri možnostiach, pre moj lepší prehľad 🙂 ďakujem

katka159
7. máj 2014

@lucka23 to si kupime aj tak je to užasné....🙂
@tinka_21 @tinka_21 tak ja asi s kružkom a necham to na tebe že aké velke alebo sa prikloním k večšine a peniaze ti pošlem v aktivite

katka159
7. máj 2014

@fada mám pre teba vršky ak chceš dnes ti to odošlem je ich tokloto

katka159
7. máj 2014

@kittykittyke @tinka_21 @branki, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @iivkaa1 , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
baby vy všetký stíhate termín do 16.5 prepačte pre mna je to dosť krkolomný termín ako zalaminovane mam ale vyrezať 60 tvarov neviem či stiham ja sa fakt ospravednujem ale mam 17maja oslavu tridsiatky a teraz riešim to... nedalo by sa termín posunuť na koniec maja ak teda nie tak snad nejako po nociach to urobím

maryennn1
7. máj 2014

@kittykittyke perfektné 🙂 nič by som nemenila, možno ozaj trošku väčšie to vrecúško, inak super 🙂

maryennn1
7. máj 2014

@katka159 no ja by som po pravde tiež uvítala predlženie termínu, keďže len dnes dokončujem inú výmenu, ale prispôsobím sa väčšine 🙂

fada
7. máj 2014

@katka159 budem rada 🙂. dakujem

katka159
7. máj 2014

@fada ok tak pošlem ti to pošli mi prosím ešte raz tu adresu a podla poštvneho ti pošlem čislo učtu

lululaila
7. máj 2014

@katka159 súhlasím tiež by sa mi hodil koniec mája 🙂

fada
7. máj 2014

@katka159 ja som na tom ako maryennn1 - tiez uvitam predlzenie, ale prisposobim sa vacsine...

kittykittyke
7. máj 2014

@katka159 @kittykittyke @tinka_21 @branki, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @iivkaa1 , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

Baby, ja s posunom terminu nebudem mat ziadny problem.. kedze ako som pisala, tiez som prave dokoncila jednu vymenu.. 🙂
takze, koniec maja?

A dovolim si pozicat od @tinka_21 napad s hlasovanim.. 🙂
V dalsich prispevkoch bude hlasovanie.. 🙂

1. ANO, suhlasim s posunom terminu na koniec maja, teda 31.5.2014
2. NIE, nesuhlasim s posunom terminu na koniec maja, a teda plati termin 16.5.2014

A podla toho budeme vidiet, ako sme na tom.. 🙂

kittykittyke
7. máj 2014

1. ANO, suhlasim s posunom terminu na koniec maja, teda 31.5.2014

kittykittyke
7. máj 2014

2. NIE, nesuhlasim s posunom terminu na koniec maja, a teda plati termin 16.5.2014