icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

kittykittyke
7. máj 2014

a kedze ja si neviem sama olajkovat prispevok, tak hlasujem za 1. 🙂

zvalka
7. máj 2014

@kittykittyke tiez sa potesim posunu...som jedna z tych, co ma aj druhu vymenu, a tu teraz dokoncievam, takze na tejto len budem robit, zatial mam len material a nieco rozrobene, tak to pomoze 😉 takze som lajkla ze som ZA. dakujem 🙂

delideli
7. máj 2014

@kittykittyke : tiez som za troska vacsie vrecusko a mozno motuzik, aby sa v drobnych prstikoch lespei drzal- ale nie je problem-dam si ho aj sama. s tymi suchacmi to je pravda, takze som radsej za dieliky bez nich. inak krasne 🙂

tinka_21
7. máj 2014

@darlicka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
Dievčatá, prosím o "lajknutie" niektorej z troch možností, čo sa týka krúžkov, aby som mohla v piatok objednať u pani krúžky. Sľúbila som že sa ozvem dnes, ale snáď vydrží aj do piatku 😉 Vďaka 🙂

iivkaa1
7. máj 2014

@katka159 @kittykittyke @tinka_21 @branki, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @kittykittyke , @fada , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

Baby, tak tu je to modre zalaminovane akvarko....je to ok? 🙂

A inak, TERMIN posielania balikov sa predlzil do 31.5. tak si v klude dorobte aktivitky 🙂

iivkaa1
7. máj 2014

a zabudla som dat foto :D

nicicka
7. máj 2014

@iivkaa1 ja sa chcem len spytat, lebo pozeram na tie rybky a kocku, ze ako to bude fungovat? mozno to tu niekde je, len sa mi nechce hladat, ze ked napr. padne pripad ako je to na foto ze c. 6 a modra rybka, tak dieta da do akvarka 6 modrych rybiciek, ci ako to bude? mozno blba otazka, ale tak ma to zaujima 😀

iivkaa1
7. máj 2014

@nicicka ano presne ako si napisala....🙂a nueje to blba otazka🙂treva sa pytat,ak nieco nevieme alebo nechapeme;)

nicicka
7. máj 2014

@iivkaa1 aha, dakujem, takze bude z kazde farby rybicky po 6 ks, tak?

iivkaa1
7. máj 2014

@nicicka ano 6farieb po 6kusov....a nemas zaco

nicicka
7. máj 2014

Jasne, este raz dakujem 😉

branki
8. máj 2014

@kittykittyke velmi pekne, tiez by som prijala stuzku alebo skor nejaku hrubsiu snurku alebo neico podobne (podla tvojich moznosti), aby sa detickam lepsie pracovalo s tym. A takisto asi najlepsie bez suchych zipsov. Inak nemam co vytknut. 😉

petolub
8. máj 2014

ahojte baby 🙂 rada by som sa pridala do vymeny vrecusok.. dalo by sa este?

ask
8. máj 2014

Dievcata, neviem ci sa to smie, ak nie, tak prepacte 😔 . Uz som bola vo viacerych vymenach a zaciname vyrastat z aktivitiek pre najmensich.... zopar som ich pridala do mojho bazaru, ak by ste mali zaujem nech sa paci pozriet si, pripadne aj vybrat. 🙂

fada
8. máj 2014

@iivkaa1, @katka159 @kittykittyke @tinka_21 @branki, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @kittykittyke , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
ahojte, zacinam s realizacnou fazou. mam aktivitu: srobovanie vrchnakov a chcem sa opytat, aku velkost podlozky chcete. 1. velkost a5 / 2. nieco medzi a5 a a4 / 3. velkost a4. na lepsiu predstavu prikladam foto aj s prilozenymi vrchnakmi (vrchnaky su len "ilustracne", kazdy bude mat ine/rozne vrchnaky). berte prosim do uvahy to, ze deticky si pravdepodobne budu chciet pridrzat tie flase, resp. podlozku a nie su este take zrucne ako my a prilozene vrchnaky su okrem dvoch z mensich flias, ktorych zas az tak vela nemam. je to robene pre maminku, ktora mi poslala tieto vrchnaciky... dam aj hlasovat - podla vzoru tinky ;)

fada
8. máj 2014

1. velkost a5

fada
8. máj 2014

2. nieco medzi a5 a a4

fada
8. máj 2014

3. velkost a4

fada
8. máj 2014

@iivkaa1, @katka159 @kittykittyke @tinka_21 @branki, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @kittykittyke , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
tak sa opravujem - tie vacsie flase: mineralkove/dzusove, mliekove a pod. (ktorych mam najviac) sa daju v pohode zrezat na maly priemer...

branki
8. máj 2014

@petolub ahoj my prave finisujeme s vymenou. Este nepadla otazka dalsieho kola. Skus sa opytat zaciatkom juna. 😉

petolub
8. máj 2014

ak by ste mali nieco doma z coho uz vase deti vyrastli, rada kupim 🙂
a teda rada sa pripojim aj do dalsej vymeny ;)

nicicka
8. máj 2014

@fada mne jedno, prisposobim sa vacsine

zuzu122
8. máj 2014

@ask ja tam vidim len jednu🙂

ask
8. máj 2014

@zuzu122 Prepac, ostatne su uz pozastavene, uz sa ozvali mamicky. Necakala som ze sa minu az tak rychlo...

maryennn1
11. máj 2014

fada @iivkaa1, @katka159 @kittykittyke @tinka_21 @branki, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @maryennn1 , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @kittykittyke , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

Ahoj dievčatá, konečne som sa aj ja pustila do výroby mojej aktivity a tu je prototyp, ktorý vám chcem predstaviť.
Každá dostane na A4 zalaminovanú hlavu a k nej 4x oči, 4x nos, 4x ústa, 2x vlasy, 2x doplnok (čiapka a okuliare), 1x obočie (to nebude na suchý zips, bude sa len prikladať, aby bolo viac variovateľné). Kk bude niekto chcieť môžem mu na mail ešte poslať pripravené nejaké súčasti tváre- vlasy, doplnky,... Všetko bude zalaminované a bude sa pripínať na suchý zips. Pôvodne som mala v pláne dorobiť aj filcové, prípadne iné časti, ale to by som už vysoko presiahla svoj rozpočet.
Prikladám fotky, tak sa prosím vyjadrite k tomu, či to tak môže byť, prípadne píšte pripomienky kým sa pustím do výroby 🙂

lucka23
12. máj 2014

@maryennn1 uzasneeeeeeee 😵 😵 😵 😵 😵

lululaila
12. máj 2014

@maryennn1 nádherne 🙂

zvalka
12. máj 2014

@maryennn1 krasne, uz sa tesime 😵
ja dnes zase budem pokracovat vo vyrobe, trosku som nemala naladu na to, kvoli bubenke... a este mi aj maly ochorel ☹ ale dnes budem pokracovat, termin je teda posledny majovy den?

nicicka
12. máj 2014

@maryennn1 suuuuper, uzasne 😉