Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@kittykittyke dakujem, skusim to pozhanat niekde, snad najdem...
@fada @kittykittyke @branki @maryennn1 @katka159 @tinka_21 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
Ahojte baby,
tak ako ste na tom? Kedy posielate baliky 🙂? Sorrac,ze sa ozyvam az teray,ale narocny vikend mam za sebou 🙂
A baby,ktore ste z KE, kludne doneste baliky,hoc aj zajtra... 🙂 Uz sa neviem dockat na aktivitky 😉
@iivkaa1 : ja som vcera zablila prvu polovicu (ako som uz predtym pisala- mam 2 farebne varianty,tak som ich robila oddelene,aby som to nedomiesala, aj tak som sa zapotila 🙂), druha polovica uz caka len na nalepenie magnetickej pasky na jednotlive tvary a roztriedenie do sackov a moze takisto do krabice..
pri tej prilezitosti som chcela poporist, kedze som tu nebola od zaciatku a je to moja prva vymena, ci by si mi mohla poslat alebo dat link ,kde najdem postup ohladne odoslania,resp. mi napisat, ci je to takto spravne- poslem vo velkej krabici, pribalim postovne (v nejakej vymene som nasla ,ze 3,50 (ak ine oprav ma, prosim)), podaci listok na spiatocne zaslanie a 20 ks aktivit, vratane jedneho exemplaru pre mna).. a rovno ak mozem poprosim do IP o adresu . dakujem 🙂
@iivkaa1 Ahoj, tak my sme teda vcera nedosli, kedze si mala ,,iny program" 🙂
A ak suhlasis, tak by sme sa zastavili buduci vikend.. dobre?
Budes chvilku z neho doma? 😉
@kittykittyke ano mala som iny program,ale ver,ze radsej by som si zobrala domov tvoju aktivitku :D ano, da sa....ale radsej mi este predtym zavolaj 🙂 zatial nemam nic extra na plane 🙂
@iivkaa1 joooj, ved ja chaaaapeeem.. 😉
A urcite ti budem pred tym volat, ako prideme.. tiez to ZATIAL vyzera, ze nebudeme mat nic vazne, tak snad sa to nezmeni.. 🙂
@iivkaa1 ahoj, tak ja sa to tiez chystam poslat zajtra, najneskor v utorok, ale mam taky mensi problem, stuziek na prevliekanie mam hotovych 19 ks, kedze som najako zle vyratala kolko mi toho treba a neviem ci sa mi zajtra resp. v utorok podari zbehnut do mesta kupit stuzku...ak by sa mi to nepodarilo, tak by som ti poslala vrecko oznacene ktore je pre mna, bez tej jednej stuzky a ja by som si to potom dorobila, snad ti to nejak neskomplikujem...Inak budu tam dve rozne prevliekacie stuzky tak to rozdelenie babam necham na teba, snad to tak bude vyhovovat kazdej
Ahojte 🙂 no, ja verím, že to tieto dni nejako dokončím, takže sa mi to snáď podarí v piatok poslať. Môžem poprosiť adresu do pošty? dúfam, že nevadí, že nebudú všetky vankúšiky farebne rovnaké - ako sa podarilo zohnať materiál. Teda sú dve hlavné varianty, takže ich môžem nafotiť, keď to bude hotové a vyberte si, ak máte niektorá preferencie (je ich ale 10-10). Mohla by som poprosiť poslať mi potom môj balíček o mesiac neskôr? Totiž budem mimo a nebude mi to mať kto prebrať, tak nech sa to zbytočne nevracia a nemotá po poštách. Napíšem to do balíčka potom, dúfam, že to vedúcej moc neskomplikujem 🙂
@fada @kittykittyke @branki @maryennn1 @katka159 @iivkaa1 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
Dievčatá, len hlásim, že krúžky už mám doma 🙂 Takže sa nemusíte báť, že by ste o ne boli ukrátené. Peniažky mi teda môžete posielať a postupne pribaliť do balíkov 😉 Ďakujem 🙂
@fada @kittykittyke @branki @maryennn1 @katka159 @iivkaa1 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
Tak ešte raz dievčatá 🙂
Čo sa týka peniažkov, všetky až na jednu, ktoré ste chceli krúžky, ste chceli tie menšie, a tie boli 0,23 eur za kus, čiže 6 x 0,23 = 1,38 eur.
(nicicka chcela väčšie a peniažky mi už poslala, takže to tu nebudem rozoberať 😉)
Tie ktoré mi budete posielať na účet, napíšte mi prosím IP, rovno Vám napíšem číslo účtu 🙂
Ďakujem za spoluprácu ;)
@majusqwa Maji mš zelenu machovku jeden hárok by som ta prosila mi predaš prinesieš mi zajtra do MC?....a znahody zatvaratelne sačky aby sa tam zmestila A4 nemáš aspon 16 kusov...🙂
iivkaa1 @fada @kittykittyke @branki @maryennn1 @katka159 @tinka_21 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 baby tvare su dovyrezavané ešte mi chýba tých 8 strokov vyrezať ak zoženiem machovku zelenu a v štvrtok najneskor piatok posielam... tieto 2 dni som nič ine nerobila len vyrezavala 600 tvarov už mi s toho hrabe
@fada , @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111, @ivkaa1
dokoncene, zabalene, v piatok manzel skoci na postu 🙂
ten baliaci papier ako o nom pise nicicka som nepribalovala, ale ak je potrebne dobalim (ja donho pravdupovediac baliky uz istu dobu nebalim a v pohode..)

@mravvcek ahoj,teraz som :D vcera som uz spala