icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

iivkaa1
24. máj 2014

@mravvcek ahoj,teraz som :D vcera som uz spala

nicicka
24. máj 2014

@kittykittyke dakujem, skusim to pozhanat niekde, snad najdem...

mravvcek
24. máj 2014

@iivkaa1 ahoj,kedy by som mohla doviezt krabicu s aktivitkami. Rada by som sa jej uz zbavila 🙂 a stipec som nasla aj pre teba 😉 cize je to kompletne

iivkaa1
25. máj 2014

@mravvcek ahojky kludne aj zajtra 🙂

iivkaa1
25. máj 2014

@fada @kittykittyke @branki @maryennn1 @katka159 @tinka_21 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

Ahojte baby,
tak ako ste na tom? Kedy posielate baliky 🙂? Sorrac,ze sa ozyvam az teray,ale narocny vikend mam za sebou 🙂
A baby,ktore ste z KE, kludne doneste baliky,hoc aj zajtra... 🙂 Uz sa neviem dockat na aktivitky 😉

delideli
25. máj 2014

@iivkaa1 : ja som vcera zablila prvu polovicu (ako som uz predtym pisala- mam 2 farebne varianty,tak som ich robila oddelene,aby som to nedomiesala, aj tak som sa zapotila 🙂), druha polovica uz caka len na nalepenie magnetickej pasky na jednotlive tvary a roztriedenie do sackov a moze takisto do krabice..
pri tej prilezitosti som chcela poporist, kedze som tu nebola od zaciatku a je to moja prva vymena, ci by si mi mohla poslat alebo dat link ,kde najdem postup ohladne odoslania,resp. mi napisat, ci je to takto spravne- poslem vo velkej krabici, pribalim postovne (v nejakej vymene som nasla ,ze 3,50 (ak ine oprav ma, prosim)), podaci listok na spiatocne zaslanie a 20 ks aktivit, vratane jedneho exemplaru pre mna).. a rovno ak mozem poprosim do IP o adresu . dakujem 🙂

kittykittyke
25. máj 2014

@iivkaa1 Ahoj, tak my sme teda vcera nedosli, kedze si mala ,,iny program" 🙂
A ak suhlasis, tak by sme sa zastavili buduci vikend.. dobre?
Budes chvilku z neho doma? 😉

zvalka
25. máj 2014

@iivkaa1 ivka, koniec maja dufam je dohodnuty, takze piatok, pripadne pondelok 1.tr.?

iivkaa1
25. máj 2014

@kittykittyke ano mala som iny program,ale ver,ze radsej by som si zobrala domov tvoju aktivitku :D ano, da sa....ale radsej mi este predtym zavolaj 🙂 zatial nemam nic extra na plane 🙂

iivkaa1
25. máj 2014

@zvalka ano, plati koniec maja 🙂 no ak nebudes stihat,tak kludne posli aj v pondelok 1tr. 🙂 ja to potom ked dojde, pobalim a poslem...

kittykittyke
25. máj 2014

@iivkaa1 joooj, ved ja chaaaapeeem.. 😉
A urcite ti budem pred tym volat, ako prideme.. tiez to ZATIAL vyzera, ze nebudeme mat nic vazne, tak snad sa to nezmeni.. 🙂

zvalka
25. máj 2014

@iivkaa1 pokusim sa v piatok, ale max. ten pondelok 🙂 pavucinky uz mam, aj nozicky nastrihane skoro vsetky, este telicka im dorobit, ale mala zase bude doma, ma sopliky, takze nebude v skolke. tak uvidime, ako mi to pojde . 🙂

mravvcek
25. máj 2014

@iivkaa1 zajtra nemozem,manzel ide na koncert lucie. A v utorok? Hodis mi adresku a telefon do ip? Kedy najlepsie to vyhovuje?

zuzu122
25. máj 2014

@iivkaa1 Ivka, posielam, len som asi nepostrehla tvoju adresu. Posles pls? Vdaka

nicicka
25. máj 2014

@iivkaa1 ahoj, tak ja sa to tiez chystam poslat zajtra, najneskor v utorok, ale mam taky mensi problem, stuziek na prevliekanie mam hotovych 19 ks, kedze som najako zle vyratala kolko mi toho treba a neviem ci sa mi zajtra resp. v utorok podari zbehnut do mesta kupit stuzku...ak by sa mi to nepodarilo, tak by som ti poslala vrecko oznacene ktore je pre mna, bez tej jednej stuzky a ja by som si to potom dorobila, snad ti to nejak neskomplikujem...Inak budu tam dve rozne prevliekacie stuzky tak to rozdelenie babam necham na teba, snad to tak bude vyhovovat kazdej

fada
26. máj 2014

@iivkaa1 ahoj, ja poslem asi az v pondelok (02.06.) - 1.triedou...

janulka111
26. máj 2014

Ahojte 🙂 no, ja verím, že to tieto dni nejako dokončím, takže sa mi to snáď podarí v piatok poslať. Môžem poprosiť adresu do pošty? dúfam, že nevadí, že nebudú všetky vankúšiky farebne rovnaké - ako sa podarilo zohnať materiál. Teda sú dve hlavné varianty, takže ich môžem nafotiť, keď to bude hotové a vyberte si, ak máte niektorá preferencie (je ich ale 10-10). Mohla by som poprosiť poslať mi potom môj balíček o mesiac neskôr? Totiž budem mimo a nebude mi to mať kto prebrať, tak nech sa to zbytočne nevracia a nemotá po poštách. Napíšem to do balíčka potom, dúfam, že to vedúcej moc neskomplikujem 🙂

tinka_21
26. máj 2014

@fada @kittykittyke @branki @maryennn1 @katka159 @iivkaa1 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

Dievčatá, len hlásim, že krúžky už mám doma 🙂 Takže sa nemusíte báť, že by ste o ne boli ukrátené. Peniažky mi teda môžete posielať a postupne pribaliť do balíkov 😉 Ďakujem 🙂

katka159
26. máj 2014

@tinka_21 a kolko presné?
@iivkaa1 Ivi ja budem posielať na doraz asi v piatok vyskitol sa mi problem dosť velky.... nemožem nikde v meste zohnať zelenú machovú gumu potrebujem jeden harok na 7 stromčekov neviem ako to poriešim

iivkaa1
26. máj 2014

@katka159 ahoj Katka...nevadi ak posles aj v pondelok....no ja mam nejaku machovku no nie celkom zelenu....popripade sa pozriem u nas a by som ti poslala ak by si chcela....

katka159
26. máj 2014

@iivkaa1 ešte jedna kamoška mi sľubila že pozrie doma... dakujem ozvem sa

tinka_21
26. máj 2014

@fada @kittykittyke @branki @maryennn1 @katka159 @iivkaa1 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

Tak ešte raz dievčatá 🙂
Čo sa týka peniažkov, všetky až na jednu, ktoré ste chceli krúžky, ste chceli tie menšie, a tie boli 0,23 eur za kus, čiže 6 x 0,23 = 1,38 eur.
(nicicka chcela väčšie a peniažky mi už poslala, takže to tu nebudem rozoberať 😉)
Tie ktoré mi budete posielať na účet, napíšte mi prosím IP, rovno Vám napíšem číslo účtu 🙂
Ďakujem za spoluprácu ;)

majusqwa
26. máj 2014

@katka159 ja mam tiez machovku, ak chces

@iivkaa1 ja som chcela dnes, nevydalo :D tak zajtra, max v stredu. napisem ti, ked poslem. a da sa poslat postovne aj na ucet? :P

iivkaa1
27. máj 2014

@majusqwa ahoj, no v podstate by sa dalo,aj ked by pre mna bolo lepsie keby si ich poslala v baliku 🙂

fada
27. máj 2014

@iivkaa1 na moju aktivitu je potrebne ratat s miestom v baliku - je to dost rozmerne. ma to +- 31*22*9 cm...

katka159
27. máj 2014

@majusqwa Maji mš zelenu machovku jeden hárok by som ta prosila mi predaš prinesieš mi zajtra do MC?....a znahody zatvaratelne sačky aby sa tam zmestila A4 nemáš aspon 16 kusov...🙂
iivkaa1 @fada @kittykittyke @branki @maryennn1 @katka159 @tinka_21 @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 baby tvare su dovyrezavané ešte mi chýba tých 8 strokov vyrezať ak zoženiem machovku zelenu a v štvrtok najneskor piatok posielam... tieto 2 dni som nič ine nerobila len vyrezavala 600 tvarov už mi s toho hrabe

nicicka
27. máj 2014

@katka159 uff, no to ti verim, ze je zaberak, ja som v 1. vymene vyrezavala 500 karticiek, tak si to viem predstavit...ale vsak hadam najhorsie mas za sebou 😉

katka159
28. máj 2014

@nicicka mám už aj v sačikoch a roztriedene teším sa už som zohnala aj zelenu a zajtra posielam...🙂

nicicka
28. máj 2014

@iivkaa1 chcem sa spytat, ci treba pribalit aj baliaci papier, lebo sa mi minul a dost by mi to skomplikovalo dnesne odoslanie balika 😒

delideli
28. máj 2014

@fada , @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111, @ivkaa1
dokoncene, zabalene, v piatok manzel skoci na postu 🙂
ten baliaci papier ako o nom pise nicicka som nepribalovala, ale ak je potrebne dobalim (ja donho pravdupovediac baliky uz istu dobu nebalim a v pohode..)