Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@fada aj za mna je to v pohode.. ja som sice balicek odniesla uz vcera.. ale od stvrtka budeme mimo domu, takze pre mna v pohode aj ked sa balicky budu delit koncom buduceho tyzdna... 🙂
Len ziadna panika, stres.. dobre?
A pevneeeeeee nervy prajem... 🙂
Ja stracam nervy v inej vymene.. :D
takze uplne chapem, ako sa citis..
dakujem vam...
ahojte dievcata, dnes nas pustili domov len...takze sa pokusim co najrychlejsie dorobit...dam vediet, ked budem hotova, len zajtra k jednemu lekarovi, streda dalsi, strvtok kontrola vnemocke, takze po veceroch snad stihnem, dakujem ste super,cmuk
@kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 @fada
Dnes dosli balicky od delideli, slniecko379, lululaila a janulka1111...
tesim sa 🙂 postupne sa to u nas "kopi" 🙂 ale aktivitky su pekne 🙂
A neviem co je s maminkou eliskamoja....neozyva sa a ani neodpisala na IP co som jej pisala 27.maja....niektorej z Vas sa neozvala???? dakujem
@iivkaa1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 @fada
dievcata "nanukujem" odusu, ale dnes som to nestihla, tak dufam, ze to v noci dokoncim a zajtra rano posielam ... ak by niekto nechcel lepene nanuky, ale chcel by/mamoznost si ich doma usit, tak mu mozem poslat pripadne polotovar ... mne ukradli siaci stroj, tak sitych je len zopar a ostatne budu lepene.... dakujem za pochopenie
@iivkaa1 : len tak pre zaujimavost som to tu prebehla, kedze som tu vo vymene nebola od zaciatku,ale okrem prispevku kedy sa eliskamoja prihlasila, som od nej ziaden dalsi nikde nevidela, ziadnu komunikaciu nic..netusim teda ako sa vlastne dopracovala k svojej aktivite..to asi uz teraz nie je podstatne, ale vyzera to skor tak, ze nas je len 19 :( bolo by dobre porozmyslat, co so zvysnym balickom - v nejakej inej vymene som videla, ze ho baby darovali mamicke s chorym syncekom, mozno by stal oza to zvazit nieco podobne..
@moninka1 ahoj, ja si prosim radsej polotovar, ako lepene.. dakujeeeeeem.. 🙂
@moninka1 ak su este site,poprosim aj ja, ak nie,tak lepene
@iivkaa1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 @fada
dievcata, tak nanuky skoro hotove. prosim zahlasujte mi pod navrh aktivity v albume, co by ste uprednostnili, aby som skusila porozdelovat nanuky ...
1. lepene
2. site (na stroji alebo rucne)
3. polotovar (potrebne usit, zlepit, zospinkovat ...)
taktiez mi prosim uvedte, ktore farby by ste uprednostinili. vyberte si prosim 5 farieb (+1 nahradnu - keby uz neboli vsetky vami vybrane) - na vyber mate z tychto farieb: cierna, hneda, biela, seda, zelena, zlta, oranzova, cervena, fialova, modra.
ak je to niekomu jedno, tak nech tiez napise: je mi to jedno ;)
piste sem do albumu pod foto: https://www.modrykonik.sk/blog/miskanasa/album/...
moninka1 @iivkaa1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 @fada
Baby viem že to sem nepatrí ale velmi by ste nam pomohli ... stačí kliknuť len na link a dať like...
možem ťa poprosiť o like pre naše MC stonožkyne slniečka kam s Kubkom chodíme.... ide o vyhru 1000e pre MC dakujem
https://www.facebook.com/mikihodenicek/photos/p...
Aj ja som dnes poslala konecne balik, ku koncu sa mi to dost skomplikovalo s materialom ale tak nejak som to dobojovala. 🙂 ale dala zabrat poriadne tato aktivita tak snad sa bude pacit 🙂

@fada : za mna - v pohode, nic sa nedeje, aj zvalke som pisala, ze mi vobec nevadi pockat..tato aktivita ti teda dava riadne zabrat, tie komplikacie ma mrzia :(, dufam,ze sa ti to podari vyriesit