icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

delideli
2. jún 2014

@fada : za mna - v pohode, nic sa nedeje, aj zvalke som pisala, ze mi vobec nevadi pockat..tato aktivita ti teda dava riadne zabrat, tie komplikacie ma mrzia :(, dufam,ze sa ti to podari vyriesit

katka159
2. jún 2014

@fada neva už par dní nás nezabijú hlavne nerob v strese lebo potom sa ti bude dariť ešte menej.... na balik z vymeny asi pred 2 týždnom sme tiež dlho čakali a nikomu to nevadilo

kittykittyke
2. jún 2014

@fada aj za mna je to v pohode.. ja som sice balicek odniesla uz vcera.. ale od stvrtka budeme mimo domu, takze pre mna v pohode aj ked sa balicky budu delit koncom buduceho tyzdna... 🙂
Len ziadna panika, stres.. dobre?
A pevneeeeeee nervy prajem... 🙂
Ja stracam nervy v inej vymene.. :D
takze uplne chapem, ako sa citis..

fada
2. jún 2014

dakujem vam...

tinka_21
2. jún 2014

@fada Vobec nič sa nedeje. V kľude si to dorob, koľko to bude trvať, toľko bude, nikam sa neponáhľame. Hlavne sa nestresuj ešte viac kvôli termínu odoslania. Máš s tým starostí viac než dosť :( čo ma mrzí...

mravvcek
2. jún 2014

@iivkaa1 mozem teda dnes doniest okolo siestej balik?

zvalka
2. jún 2014

ahojte dievcata, dnes nas pustili domov len...takze sa pokusim co najrychlejsie dorobit...dam vediet, ked budem hotova, len zajtra k jednemu lekarovi, streda dalsi, strvtok kontrola vnemocke, takze po veceroch snad stihnem, dakujem ste super,cmuk

iivkaa1
2. jún 2014

@mravvcek ahoj ano mozes doniet doma som 🙂

iivkaa1
2. jún 2014

@zvalka moja,nemas zaco dakovat,hlavne nech je drobec zdravy 🙂 a ty v klude dokonci aktivitku 😉

zvalka
2. jún 2014

@iivkaa1 🙂 no a v piatok este 8cku idem dat vytrhnut 😖 no nech uz skonci tento tyzden a nech sme vsetci zdravi... 😒

iivkaa1
2. jún 2014

@kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 @fada

Dnes dosli balicky od delideli, slniecko379, lululaila a janulka1111...
tesim sa 🙂 postupne sa to u nas "kopi" 🙂 ale aktivitky su pekne 🙂

A neviem co je s maminkou eliskamoja....neozyva sa a ani neodpisala na IP co som jej pisala 27.maja....niektorej z Vas sa neozvala???? dakujem

moninka1
2. jún 2014

@iivkaa1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 @fada
dievcata "nanukujem" odusu, ale dnes som to nestihla, tak dufam, ze to v noci dokoncim a zajtra rano posielam ... ak by niekto nechcel lepene nanuky, ale chcel by/mamoznost si ich doma usit, tak mu mozem poslat pripadne polotovar ... mne ukradli siaci stroj, tak sitych je len zopar a ostatne budu lepene.... dakujem za pochopenie

delideli
2. jún 2014

@moninka1 : my davame vsetko do pusy, tak ja si poprosim nelepene. dakujem

delideli
2. jún 2014

@iivkaa1 : pozerala som jej do fotoblogu, prispevok ma podla neho na MK len jeden jediny a je momentalne neaktivna, takze sa obavam, ze sa asi neozve :(

iivkaa1
2. jún 2014

@moninka1 ak mozem poprosit,aj ja by som radsej nelepene....dakujem

delideli
2. jún 2014

@iivkaa1 : len tak pre zaujimavost som to tu prebehla, kedze som tu vo vymene nebola od zaciatku,ale okrem prispevku kedy sa eliskamoja prihlasila, som od nej ziaden dalsi nikde nevidela, ziadnu komunikaciu nic..netusim teda ako sa vlastne dopracovala k svojej aktivite..to asi uz teraz nie je podstatne, ale vyzera to skor tak, ze nas je len 19 :( bolo by dobre porozmyslat, co so zvysnym balickom - v nejakej inej vymene som videla, ze ho baby darovali mamicke s chorym syncekom, mozno by stal oza to zvazit nieco podobne..

zuzu122
2. jún 2014

@moninka1 Monika, ak by ti to ulahcilo pracu, mas este v zasobe, ja by som sa potesila aj dalsiemu "srobovaniu" z predchadzajucej vymeny. U nas top aktivita!!!

kittykittyke
2. jún 2014

@moninka1 ahoj, ja si prosim radsej polotovar, ako lepene.. dakujeeeeeem.. 🙂

slniecko379
2. jún 2014

@moninka1 ak su este site,poprosim aj ja, ak nie,tak lepene

mravvcek
2. jún 2014

@delideli no ja som za a ak sa nenajde nijaka mamicka ktorej by sme to darovali,tak sa nam po jdnj aktivitke vrati. Ja osobne moju mam komu darovat 🙂

lucka23
2. jún 2014

@moninka1 tiez nechcem lepene. Dakujem 🙂

fada
3. jún 2014

@moninka1 ahoj, aj ja si prosim nelepene

fada
3. jún 2014

@zvalka prajem skore uzdravenie

zvalka
3. jún 2014

@moninka aj nam mozes nelepene nechat, alebo to zosite rovno 😀 ako vyjde, dakujem

tinka_21
3. jún 2014

@moninka1 mne tiež nelepené, ak ti nevyjdú rovno ušité ;) uvidím čo s tým vymyslím... buď si to zošijem sama ručne, alebo zlepím, lepidlo na textil mám, tak so mnou sa netráp ;)

darlicka
3. jún 2014

@moninka1 aj mne mozes kludne nezlepene, ak si teda v noci nestihla vsetky zlepit 😉
@zvalka tiez prajem skore uzdravenie
Ja som uz pobalila a dnes chcem konecne poslat a tesime sa na aktivitky 🙂

moninka1
3. jún 2014

@iivkaa1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 @fada

dievcata, tak nanuky skoro hotove. prosim zahlasujte mi pod navrh aktivity v albume, co by ste uprednostnili, aby som skusila porozdelovat nanuky ...
1. lepene
2. site (na stroji alebo rucne)
3. polotovar (potrebne usit, zlepit, zospinkovat ...)

taktiez mi prosim uvedte, ktore farby by ste uprednostinili. vyberte si prosim 5 farieb (+1 nahradnu - keby uz neboli vsetky vami vybrane) - na vyber mate z tychto farieb: cierna, hneda, biela, seda, zelena, zlta, oranzova, cervena, fialova, modra.

ak je to niekomu jedno, tak nech tiez napise: je mi to jedno ;)

piste sem do albumu pod foto: https://www.modrykonik.sk/blog/miskanasa/album/...

katka159
3. jún 2014

moninka1 @iivkaa1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111 @fada
Baby viem že to sem nepatrí ale velmi by ste nam pomohli ... stačí kliknuť len na link a dať like...
možem ťa poprosiť o like pre naše MC stonožkyne slniečka kam s Kubkom chodíme.... ide o vyhru 1000e pre MC dakujem
https://www.facebook.com/mikihodenicek/photos/p...

lucka23
3. jún 2014

Aj ja som dnes poslala konecne balik, ku koncu sa mi to dost skomplikovalo s materialom ale tak nejak som to dobojovala. 🙂 ale dala zabrat poriadne tato aktivita tak snad sa bude pacit 🙂

moninka1
3. jún 2014

@zuzu122 srobovanie uz nemam, ale velmisi ma potesila, ze sa vam paci 😀 , nanuky posielam site