icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

lucimax
5. jún 2014

Ahojte, je možné sa ešte zapojiť do vrec.aktivít 10-20 mes? 🙂

branki
5. jún 2014

@fada super krasne to je, pri casovej tiesni si sa s tym aj tak riadne natrapila. Uz sa na tuto aktivitu tesime, a vdaka ti, ze si sa nakoniec rozhodla pre tuto aktivitu.

branki
5. jún 2014

@lucimax ahoj prave koncime vymenu. Neviem, ci bude dalsie kolo, zatial sa nikto k tomu nevyjadril, tak sem tam nakuknut, ci sa niekto odhodla na organizaciu dalsieho kola.

lucimax
5. jún 2014

ďakujem, ešte som sa takejto aktivity nikdy nezúčastnila. Kde chodíte na nápady, čo vyrobiť 🙂 ? dakujem!

branki
5. jún 2014

@lucimax no zadaj si do googlu obrazkov busy bags a tam ti vyhodi kopec napadov. Alebo pozri tento album https://www.modrykonik.cz/blog/klara.t/album/bu... alebo pozri este tu na MK albumy prebiehajucich alebo ukoncenych vymen

nicicka
5. jún 2014

@fada @iivkaa1 @moninka1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

baby taka otazocka, nie ste niektora z Liptovskeho Mikulasa?

delideli
5. jún 2014

@lucimax : ako pise branki..k inspiraciam si pripadne ku heslu busy bags zadaj este freebies alebo free printables (tie su na volne stiahnutie zadarmo) , napr. tuto : http://www.busylittlebugs.com.au/freebies/ ale je ich cely kopec 🙂

lucimax
5. jún 2014

ďakujem kočky, ste zlaté 🙂 ešte otázka - máte aj nejaké albumy, aké vrecúškové aktivity ste vyrábali? Ak napíšem niektorej mamičke, je možné aby mi mamička vyrobila aktivitku? Bolo by to win win, mamička si zarobí nejakú korunku a ja budem mať aktivitu=)

darlicka
5. jún 2014

@fada aj my sa tesime, vyzera to super, malého akurát velmi bavi sroubovanie 🙂
@iivkaa1 aj my mame chlapceka 🙂 vcera som konecne aj ja uz poslala balik, bola som aj den predtým na poste, ale v Auparku baliky neberu :-P, tak vcera sme sli na "normalnu" postu :-P Jedno vrecusko som oznacila mojim nickom, lebo mi nevysiel uz material na spodok pizze, tak ten prosim ta posli mne. Dakujem

fada
6. jún 2014

@nicicka @iivkaa1 @moninka1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111
dievcata dakujem 🙂 🙂 🙂, len dufam, ze to naozaj nejaky ten "piatok" vydrzi...

fada
6. jún 2014

@nicicka ja nie som...

branki
6. jún 2014

@lucimax pozri v albume @iivkaa1 a mozes aj v mojom, tiez sme prave ukoncili jednu vymenu, ale pre starsie deticky. Vlastne v kazdej vymene maju album s vyhernymi aktivitami, tak staci pozriet prvu stranu diskusie, vacsinou zakladatel,je aj moderator skupiny a ten ma vo svojom fotoblogu aj album s vyhernymi aktivitami. 😉

iivkaa1
6. jún 2014

@fada je to supeeeer 🙂 tesime sa 🙂

lucka23
6. jún 2014

@iivkaa1 prisiel balik s mojimi aktivitami? 🙂

iivkaa1
6. jún 2014

@lucka23 ahoj ano uz je u mna 🙂 aktivitka je super 🙂

mravvcek
8. jún 2014

@iivkaa1 kedy si mozeme prist pre balicek? Uz som nedockava 😉

iivkaa1
8. jún 2014

@mravvcek to verim...ale nemam stale vsetky baliky doma....niektore posielaju az v pondelok....snad cez tyzden stihnem potriedit...lebo cez vikend svadbujeme...

zvalka
8. jún 2014

ahojte, takze pavucikovia su hotovi, zajtra cestuju 1.tr k @iivkaa1 🙂

pavucinka je z tvrdej lepenky, pevna, pavucik je spojeny s motuzkom na konci - dlzka motuzika je 4 metre. Planovala som 5 m, ale bolo by to uz vela. aj toto, ked sa vam zamotaaa ... 😅 myslim, ze stacia 4 m. vsetky motuziky su biele tie klzke okruhle. motuzik je v pavucikovi zapeceny v rure, takze by to malo drzat. ak by nejaka nozicka pichala, tak treba len zaoblit kliestikmi, ale vsetky som oblila, ale treba poskusat, ked vam to pride. ocka su nalepene sekundovym lepidlom. tavnou pistolou by sa to nedalo, aj ked ju mam, lebo pavucik je na to malicky, a ocka tiez drobne.
Posielam aktivit 19 ks, kedze jedna je navyse a kazdu oznacim nickom, aby ivka lahsie mohla rovno rozdelovat. Snazila som sa, tak snad sa bude pacit.

takze vam dakujem za trpezlivost, ze ste pockali o tyzden naviac kvoli tej nemocnici. dobru noc 🙂

moninka1
9. jún 2014

@iivkaa1 neviem najst adresu kam poslat balicek ... prosim, ak mi ju niketo mozete poslat do IP, nech idem rychlo poslat balicek.nanuky su vsetky hotove podla vasich zelani.

moninka1
9. jún 2014

adresu som uz nasla 🙂

fada
9. jún 2014

@zvalka je to mile 🙂

iivkaa1
9. jún 2014

@nicicka @moninka1 @kittykittyke , @branki , @maryennn1 , @katka159 , @tinka_21, @delideli , @lululaila , @nicicka , @mravvcek , @lucka23 , @darlicka , @majusqwa , @zuzu122 , @zvalka , @slniecko379 , @moninka1 , @eliskamoja , @janulka111

Ahojte,
dnes dorazili baliky od @fada a @tinka_21🙂
cakam este na dorucenie od @moninka1, @darlicka a @zvalka...potom co najrychlesie sa budem snazit potriedit a pobalit a poslat k Vam domov 🙂

fada
10. jún 2014

@iivkaa1 dakujem velmi pekne za info, som rada, ze balik nezabludil 🙂 a dakujem aj za organizaciu, zhostila si sa jej na 1. obdivujem vsetkych, co sa na organizovanie daju.

iivkaa1
10. jún 2014

@fada ale neprehanaj🙂 ja si to nemyslim🙂 mohla byt aj lepsia🙂

iivkaa1
10. jún 2014

@fada tvoj balicek je uz u mna 🙂 a musim povedat,ze pavucikovia su kraaasni 🙂 dakujem

fada
10. jún 2014

@iivkaa1 ahoj, to patrilo asi zvalke 🙂

zvalka
10. jún 2014

@iivkaa1 jeeej pacia sa ti? 🙂 😵 to si ma potesila 🙂 no snad sa budu pacit vsetkym 🙂

iivkaa1
10. jún 2014

@zvalka ano su chutne🙂 len ptepac,ze som to pisala pod inym nickom...som sa pomylila....

zvalka
10. jún 2014

@iivkaa1 uz len dva baliky chybaju? tak asi zajtra 🙂

darlicka
10. jún 2014

@iivkaa1 ivka prosim ta balik odo mna ti este neprisiel? Lebo ja som ho posielala 4.6 a 1. triedou