Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov
Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂
@emily_666 @vmb @lucka16, @dominika911, @martina646, @lindana ahojte zienky, vyberte si, ktoru chcete skupinu zvieratiek (podla vasich deti, nepodari sa mi isto urobit rovnake skupinky, )
pripadne ak chcete njekae zvieratko vymenit, tak v poslednej fotke su tie, co mam este na vymenu... nech mozem dat robit fotky...to mi tak ponahla...
na vymenu 2x klokan, 2x gepard, 1x piskor, 1x kapybara, 1x moriak, 1x pes-asi pekingsky palacovy, 2x puma, 4x nejaky cap alebo antilopa alebo co to je, 1x hviezdica, 1x homar ci langusta, 4x pelikan, 1x ponik, 3x konik, 3x vtakopysk, 3x zelena agama
Ahoj mne sa paci tretia skupina a namiesto kravy kozy a psa a kona by som poprosila klokana geparda homara a vtakopyska. Dakujem 🙂
@evkosca prvy obrazok
@emily_666 @mima1311 @vmb @moninka1 @lucka16 @martina646 @netuska78 @drobeceklucinka @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana chcem sa vyjadrit k sume. Ide o tom,ze napr Ja robim tri aktivity, tym padom nerobim nic vo velkom a ani objednavat vo velkom nemozem. Som rozlietana na strany,sledujem zhanam zistujem,budem objednavat minimalne z troch zdrojov,kde postovne je vsade minimalne 3eura. Viem,ze do toho investujem vela,lebo napr dozicky pod 80centov nekupis a potrebujem 30ks,ale beriem to tak,ze aj ja nieco zaplatim ale i mne nieco pride a riesit to tak aby tu bola nejaka vesmirna financna rovnovaha asi nechcem. Snazim sa to robit najlepsie,ako pre najlepsiu kamosku,ale aj hladam nizke ceny. @netuska78 ked su pinzety take drahe mozno sa daju nahradit stpcami🙂 alebo vyrobit ohnutim plastovej palicky🙂
@dominika911 @emily_666 @vmb @moninka1 @lucka16 @martina646 @netuska78 @drobeceklucinka @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana prosim vas este 3 z vas mi neklikli na aktivitku , 1 klikla na dve a 1 potrebovala nieco ujasnit - tak sa na to pozrite 🙂 .... rada by som uz aj zacala - az stiiiiham ...
@evkosca ahoj, ja uz sa v tych obrazkoch a zajednanych skupinkach akosi neorientujem. Velmi by ta to obtazovalo, keby si potriedila to, co si baby vybrali a odfotila mi to, co ostalo a ja by som si z toho vybrala? Dakujem.
Baby mne chyba tiez jeden klik, naratala som 12 vratane komentov. Moze kazda pozriet este raz album a skontrolovat ci zahlasovala vsade?
@mima1311 @dominika911 @emily_666 @vmb @moninka1 @lucka16 @martina646 @netuska78 @drobeceklucinka @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca
@martina646 tieto skupiny zvieratiek su este volne, ak chces nejake vymenit, tak mi teda po vymenach ostalo toto :
koza, prasa, konik, pes, krava, klokan, piskor, moriak, puma, cap, hviezdica, pelikan, ponik, agama ...(mozes ich najst na tej poslednej fotke...ale nie vsetky)
@emily_666 mozno si prehliadla moju otazku na predchadzajucej strane. Uz mame uzavrety pocet, ci ideme na 15 alebo 20? mam jednu zaujemkynu, v inej vymene nam vyraba labyrint s gulockou
@martina646 hej veru prehliadla ☹ prepáč, nuž neviem, mne je jedno, či bude jedna navyše, mohla si skôr otázku smerovať na všetky baby, nechcem rozhodovať za všetkých, čo keby dala navrhy a uvidí sa zajtra?
@lucka16 ahoj, ostal ti teda ten piaty obrazok nakoniec...lebo medzitym si ostatne maminky vybrali... (mas tam kravu,prasa,zirafu,psa,kona,medveda,krokodila a tucniaka a ak by si potrebovala vymenit, tak mam este pumu, pelikana, capa, piskora a hviezdicu) 😀
@moninka1 ahoj, prosim ta este si u mna neklikla na ziadnu aktivitu, uz vies, co budes chciet?

@moninka1 ahoj, prosim ta, chcela by som si uz zacat robit, ale este si si neklikla u mna na ktoru moznost chces...