Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov
Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂
@vmb prosim si vyfarbeny
Vyfarbeny 🙂
@zuzu122 nemusis luskat...proste si tu pri kazdej fotke klikni v diskusii na lajk k tej moznosti, ktora sa ti najviac paci
https://www.modrykonik.sk/blog/emily_666/album/...
@vmb jasne uz rozumiem, ja len ze som dala 4 napady, a na kazdy z nich niekto zareagoval ze sa mu paci🙂 ja to teda zratam a dohodnem sa uz s niektorymi dievcatami individualne, nech robim napr. 2 aktivity. Inak 4 kocky sa este nevyjadrili, mam ich kontaktovat ja, alebo das moje navrhy do albumu na zahlasovanie?
@lucka16 ja som sa v nenasla v tvojej sprave a tiez som chcela motylikov. A som za latku🙂
@zuzu122 som za a mne sa tiez paci prva aktivita🙂
@dominika911. Prepac,som na teba zabudla,ale evidujem ta🙂,ok baby tak bude to na latke
@zuzu122 písala som správu všetkým kočkám, nech sa vyjadria tu v téme k tvojím aktivitkám, a je na tebe, či budeš robiť 2 alebo 4, dohodni sa s kočkami osobitne, dakujem. Dneska nič nestíham, tak nie že by som na teba zabudla. 🙂 Zahlasuj v mojom albume, link už ti dala evkosca.
@dominika911 @mima1311 @vmb @moninka1 @lucka16 @martina646 @netuska78 @drobeceklucinka @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana @zuzu122 fotka pridaná, môžte sa vyjadriť babenky 😉
@vmb aj nam prosim vyfarbeny. A nepohras sa este trochu s tym vyfarbenim? Verim ze to zvladnes aj lepsie. A tie male obrazocky na prikladanie su mile. Nemala by si to jednoduchsie (ale asi trochu drahsie), keby si jednu predlohu dokonale vyfarbila peknymi sytymi farbickami a potom oskenovala a farebne vytlacila? Predsa vyfarbovat vsetko tolko krat je fuska ...
@ajabaja
ohľadom distribúcie ti už vmb napísala správu, len pre tvoju informáciu, toto tu už minimálne 2x odznelo, stačilo si prečítať správy, vid dolu som ti skopírovala správy zo 17.januára 😉
emily_666 @mima1311, @vmb @moninka1 @lucka16, @dominika911, @martina646, @netuska78, @drobeceklucinka, @ajabaja, @alicka7, @mnique777 @evkosca @lindana dievčatá, posledné 2.foto v albume nahodené, prosím o výber aktivít,
pomaly sa môžte pustiť do výroby, termín ukončenia je KONIEC FEBRUARA, balicky si budete spolu s peniazmi na spatne zaslanie roztriedenych aktivit posielat na martina646
ešte prosím, aby sa definitívne vyjadrili aj dievčatá, čo nemajú jasno, či budú vyrábať iba jeden typ aktivity, alebo sa priklonia k tej, ktorá má najviac hlasov,
nejaké otázky, pripomienky?
17. jan o 10:00 • Odpovedz • Pošli IP •
fotoportrét
emily_666 @mima1311, @vmb @moninka1 @lucka16, @dominika911, @martina646, @netuska78, @drobeceklucinka, @ajabaja, @alicka7, @mnique777 @evkosca @lindana osobitne dakujem za ochotu : martina646 a drobeceklucinka , že sa podujali nám to vytriediť a zaslať, čím nám ušetria aj peniažky, keby ste sa na to nepodujali, asi by sme to tu vtedy večer uplne zrušili emoticon dík baby
17. jan o 10:02 • Odpovedz • 1 • Pošli IP •
@ajabaja
ohľadom distribúcie ti už vmb napísala správu, len pre tvoju informáciu, toto tu už minimálne 2x odznelo, stačilo si prečítať správy, vid dolu som ti skopírovala správy zo 17.januára 😉
emily_666 mima1311, vmb moninka1 lucka16, dominika911, martina646, netuska78, drobeceklucinka, ajabaja, alicka7, mnique777 evkosca lindana dievčatá, posledné 2.foto v albume nahodené, prosím o výber aktivít,
pomaly sa môžte pustiť do výroby, termín ukončenia je KONIEC FEBRUARA, balicky si budete spolu s peniazmi na spatne zaslanie roztriedenych aktivit posielat na martina646
ešte prosím, aby sa definitívne vyjadrili aj dievčatá, čo nemajú jasno, či budú vyrábať iba jeden typ aktivity, alebo sa priklonia k tej, ktorá má najviac hlasov,
nejaké otázky, pripomienky?
17. jan o 10:00 • Odpovedz • Pošli IP •
fotoportrét
emily_666 mima1311, vmb moninka1 lucka16, dominika911, martina646, netuska78, drobeceklucinka, ajabaja, alicka7, mnique777 evkosca lindana osobitne dakujem za ochotu : martina646 a drobeceklucinka , že sa podujali nám to vytriediť a zaslať, čím nám ušetria aj peniažky, keby ste sa na to nepodujali, asi by sme to tu vtedy večer uplne zrušili emoticon dík baby
17. jan o 10:02 • Odpovedz • 1 • Pošli IP •
@ajabaja v tomto prípade sa teda obrátme na @martina646, viem, že už jednu výmenu budú triediť, ako je to tam, čo sa týka krabice, poštovného? Krabica by mala mať min. rozmery A4, primeranú výšku k tomu, poštovné sa dá do krabice k aktivitám, rátam cca 5 eur, (sme mali minule vo výmene). Opravíš ma martina, alebo nejako doplníš? dakujééém 😉

emily_666 @dominika911 @mima1311 @moninka1 @lucka16 @martina646 @netuska78 @drobeceklucinka @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana @zuzu122, poprosím vás čo ste si vybrali ročné obdobia, napíšte mi prosím buď do IP, alebo sem či chcete strom vyfarbený, alebo nie. To zatiaľ časť predlohy 🙂 ďakujem