Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov
Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂
@martina646 dakujem, si zlatá, tiež si myslím, že máme času dosť, ale otázky treba zodpovedať 😉
@martina646 vdaka za odsiahlu odpoved. nicoho sa specialne neobavam, len som chcela vediet, ci to ma niekto uz jasne a najma, resp. v akom je to stadiu 🙂
potesim sa podmienkam pred posielanim. a najma rada by som sa vyhla nejakym zmatkom a rychlym akciam par dni pred. su dni, kedy sa pre ine aktivity na net takmer nedostanem... tiez, ak by som potrebovala nejaku speci krabicu a podobne.
vdaka. drzim palce na triedenie a chytanie much ocakavanej vymeny 🙂
@vmb @dominika911 @mima1311 @moninka1 @lucka16 @martina646 @netuska78 @drobeceklucinka @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana @zuzu122
ako dievčatá? všetko viete, koľko čoho máte urobiť ? nejaké otázky?
tak dufam ze sa mi tu podari pripnut fotky mojej aktivitky....
na prvej fotke su palicky z druhej strany, teda tam kde nie je magneticka folia...spiniek je 5 kusov z kazdej farby...geometricke tvary su zalaminovane obstrihnute tak aby nemali ostre rohy....patuholnik este nie je zalaminovany na foto ale v aktivitke bude... je to na pocitanie - 1 vlocka, 2 srdiecka, 3 trojlistky, 4 hviezdicky, 5 auticok... (da sa pouzit aj na stipcovanie...to je len na ukazku, stipce nie su sucastou mojej aktivitky...myslim ze u kazdeho sa doma najdu 🙂), no a na poslednej fotke su uz palicky aj s magnet. foliou...aj ked sa zdvihne palicka, spinky drzia...nie nejakou velkou silou, ale drzia 🙂...cakam na pripomienky 🙂 aby som mohla finisovat 🙂
@netuska78 @dominika911 @zuzu122 @vmb ahojte, prikladám náčrt vozidiel, uvidím koľko sa ich zadarí v reále, ako to bude vychádzať aj s materiálom, len sa mi prosím vyjadrite, či ste spokojné s tým, ako to vyzerá, alebo mám prekresliť, dakujem
Babulky, ktore ste si u mna vybrali aktivitu "skupiny" , napiste mi prosim, ci to chcete ukladat na podlozku pomocou nalepeneho sucheho zipsu alebo ci tam chcete magneticku pasku, aby ste si to skladali na chladnicke alebo na plechu. Potrebujem si vyratat a zabezpecit material. Dakujem.
@lindana @lucka16 @emily_666, @mima1311, @dominika911 @evkosca
@evkosca nemam to nejako vyratane, kolko ktore vyjde. Tak teba si napisem do skupinky "suchy zips", nech nemas dve magneticke aktivity odo mna, OK? Lebo teba mam v oboch aktivitach, ved vies ...a co, zirafku pre nas sa ti podarilo zohnat?
@martina646 @alicka7 dievcata, takto nejako by mohli vyzerat meduzky...pokial chcete nieco vylepsit, dajte vediet
@ajabaja budu k tomu urcite este dve karty - zrno a psik, co sa tyka pevnosti, tak samotna karta je skutocne pevna je do velmi tvrdy karton, na ktory je lepeny filc, latka, plast. Pouzivam specialne lepidlo na textil, ktore ale nie je neodlepitelne. Chcem tym povedat ze aj ked naozaj drzi, ked to bude dieta velmi vytrvalo zoskrabavat, a chciet znicit tak sa mu to podari. Ak by sa to zalaminovalo alebo dalo do obalu uz by to nebola hmatova karta. Kazdopadne testovala som na 14 mesacnej a karty naozaj drzia. Poznas svoje dieta, ak mas ale obavu, pokojne vyber inu aktivitu. Este stiham🙂
nie nie, mne sa takto paci. teda, vsetky tovje vyzeraju super. mozno sa prihlasim individualne na vymenu s tebou 😉

@ajabaja
@emily_666 Urcite budeme tieto veci riesit pred posielanim, ale myslim, ze este pred samotnou vyrobou aktivit je to dost skoro. Vsetky mamicky by najskor mali podrobne konkretizovat svoju aktivitu/aktivity (napr. v albume) a potom do fora dat obrazok prototypu na pripomienkovanie. Az tam uvidime, ci je nieco vacsie ako A4, ci bude nieco vyrazne tazsie, aby sme s tym pocitali. Zatial nemam prehlad o vyske postovneho, ale myslim, ze je to naozaj predcasne riesit, pochybujem, ze niektora maminka je uz tak daleko, az by mala vsetko vyrobene a chcela uz posielat. Mam na starosti rozposielanie v inej vymene a mame skorsi termin posielania, ale este stale len vyrabame a nedohodli sme podrobnosti o posielani. Mozno sa tam poucime a vychytame nejake muchy. Ajabaja, obavas sa niecoho konkretneho alebo co konkretne ohladom posielania je pre teba take podstatne este pred samotnou vyrobou?