Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov
Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂
@alicka7 ok, dakujem za info 🙂
@moninka1 ou tak to ma mrzi, no ani na obrazku neni vidno,ze je to z nejakeho pevneho materialu. povodne som to chcela robit zo soloidu ale nevedela som si predstavit ako to vyrezem. A potom co s ostymy hranami,ved si deti mozu vypichnut oko. A co ak sa ten material bude drobit a deti to budu cmulat....no hororove stavy mi napadali,tak budes mat 14 skvelych aktivit a jednu,ktoru na nejaky cas odlozis do suflika a ked vyrastu a zlepsia sa v jemnej motorike,tak im to vytiahnes. Alebo sa to hraj s nimi. Ked sa hrame spolu,hrame sa pekne. U nas plati pravidlo ak si znicis nebudes mat. .
@emily_666 @vmb @dominika911 @mima1311 @lucka16 @martina646 @netuska78 @drobeceklucinka @ajabaja @evkosca @lindana @zuzu122 dievčatá, bude vám vadiť ak nebudú mať všetky vrchnáky rovnakú veľkosť? Nemám dosť rovnakých, niektoré sú o trošku nižšie, sú to tie biele na foto, čo som pridávala minule.
@mnique777 nevadia rozne vyrchnaciky
@dominika911 aj aj by som si prosila cistu stranu, pripadne, ak by ti to nerobilo problem, aj viac cistych stran. dakujem
@mnique777 nevadi mi to 🙂
@mnique777 ani mne nevadia rozne vrchnaciky
@martina646 u nas ficia magnetky, tak ak by sa dalo uprednostnim magnetku.
@lindana @lucka16 @emily_666 @mima1311 @dominika911 @evkosca mam na vas otazku k mojej aktivte SKUPINY. Budem robit 6 skupin, kazda bude obsahovat 5 veci. Mam viac napadov, preto vas prosim, aby ste mi napisali, ktore sa vam najviac pozdavaju.
OBLOHA - slnko, mesiac, hviezdy, oblacik, duha
OVOCIE - jablko, hruska, banan, hrozno, pomaranc
CHROBACIKY (aj ked to nie je uplne presne)- motyl, lienka, husenica, vcielka, slimak
PRIRODA - ihlicnaty strom, listnaty strom, kvietok margaretka, kvietok tulipan, trava
DOPRAVNE PROSTRIEDKY -auto, vlacik, lodka, lietadlo, traktor
MORSKY SVET - rybka, krab, chobotnica, musla alebo hviezdica, morsky konik alebo meduza
DOMACE ZVIERATKA - krava, prasiatko, macka, pes, sliepka
LESNE ZVIERATKA - medved, liska, zajko, datel, sova
EXOTICKE ZVIERATKA - zebra, lev, zirafa, slon, opica
HRACKY-lopta, macko, babika, kacicka, kocky
PRESTIERANIE - tanierik, miska, poharik, pribor, podbradnicek
HUDOBNE NASTROJE - gitara, bubon, trubka, klavir, xylofon
Mam teraz velku dilemu, tak prosim radte, ktorych 5 mam nakreslit? Malo by to byt take roznorode alebo cele zvieratkove? Najkrajsie to vyzera, ak su predmety usporiadane na prvom obrazku do takeho prirodzeneho prostredia, ze nie su len akoby naukladane vedla seba. Tu by vyzerala dobre misa ovocia, ta priroda a aj dopravne prostriedky (inspirujem sa samozrejme aj originalnymi obrazkami drevenej hry).
Nebudem kreslit viac verizii, nejako snad spolocne vyberieme 6 finalistov. Dakujem za komentare.
@martina646 mne sa pozdava ovocie, doprava, morsky svet, prestieranie a trebars hudobne nastroje. Zamerne som nedavala zvieratka, lebo my osobne mame aj zvieratkovsku farmu, knizky, puzzle aj navliekacku
@martina646 ahoj, mne osobne by sa páčili chrobáčiky, dopr. prostriedky, prestieranie, obloha, zvieratká (je mi jedno aké), ovocie. Prispôsobím sa väčšine samozrejme, som však skôr za rôznorodosť.
@martina646 zabudla som sieste, tak prirode alebo kludne aj zelenina 🙂
@lindana ja som tiez tak podvedome vylucila zvieratka, lebo ich mame aj v inych aktivitach a aj v knizkach, ale uvidim, co este baby napisu
@martina646 mne sa pacia chrobaciky-teda lucne zvierata, prestieranie, obloha, dopravne prostriedky a pacilo by sa mi aj zelenina (viem, ze nie ej v ponuke) a ovocie...ale kazdopadne v podstate je mi to jedno a prisposobim sa...
zeleninku som zabudla, samozrejme, ze je "v ponuke" 😀 a aj by sa mi pacila
@martina646 aj mne by sa páčilo ovocie, zeleninka, dopravné prostriedky, obloha, prestieranie a chrobáčiky, ale aj iné navrhy sú super takže sa teším 🙂 a ešte si sa pýtala či to chcem na magnetky či suchý zips, ja som písala ,že som skôr za magnetky ale prispôsobím sa väčšine, a otázka keby je to na magnetky tak tam budeš lepiť magnetky či vytlačíš na mag. papier
@lucka16 budem na to lepit magneticku pasku
ok, tak to bude fajn 😉
@emily_666 @vmb @dominika911 @mima1311 @lucka16 @martina646 @netuska78 @drobeceklucinka @ajabaja @evkosca @lindana @zuzu122
diavčatá, pridávam foto čísiel a abecedy - vyhovuje vám to takto? Pár je vždy rovnakej farby.
@martina646 páči sa mi nápad: ovocie, zeleninka, dopravné prostriedky, obloha, prestieranie a chrobáčiky, ale ja sa prisposobim vacsine🙂 ok?
@emily_666 Ahoj Emily, mam taky navrh a obraciam sa na teba, ako veducu, ci suhlasis. S Luckou @drobeceklucinka by sme mali triedit baliky a odosielat vam ich naspat. Kedze ale toto robime este v jednej vymene, kde sa nam neplanovane posunul termin ukoncenia a denne chodia balicky a budeme ich triedit a posielat okolo 1.3., chcela som vas poprosit, ci by sme mohli u nas tiez posunut termin odosielania, lebo budem mat doma balikovu koliziu. Rada by som sa jednej varky zbavila a az potom prijimala dalsiu. To by znamenalo, ze by ste posielali najskor az v pondelok 3.3. moze byt? Jednu aktivitu mam uz doma od @vmb, ta mi to priniesla osobne a ozvem sa este @dominika911 cez IP, kedze chce posielat, lebo cestuju. Tieto dve si niekde odpracem, ale dalsich 13 balikov uz by som nezvladla. Ak s tym nemate problem, tak by som vas chcela, poprosit, aby ste si svoj balicek, ak uz aj mate vsetko nachystane, este chvilu nechali doma. Vam snad jeden nebude tolko zavadzat, ako mne 15 popri dalsich dvadsiatich. Dakujem za pochopenie.

@dominika911 ahoj 🙂 ja by som bola rada keby bola v knizocke aj cista strana 🙂 dakujem 🙂