Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov
Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂
@martina646 ahoj 🙂 ja by som rada to auticko modrosive celkom hore, ak by ho uz niekto mal rezervovane tak tmavozeleny cadilac 🙂 a z postaviciek...delfinka toho co je vedla tucniacky s koralkami... dakujem 🙂
@martina646 mne by sa pacil vlacik a tatko smolko dakujem
@drobeceklucinka vlacik si uz niekto vybral
mám otázku.... akú veľkú škatuľu zháňate, ja mám jednu pripravenú z minulej výmeny, ale asi bude malá...., máte už nachystanú?
@martina646 tak daj co ty uvazis 🙂
@drobeceklucinka zajtra si vyberies
@dominika911 @evkosca Ahojte, vybrali ste si u mna prevedenie aktivity na suchy zips, tak by som vas chcela poprosit, aby ste pri vybere krabice, v ktorej budete posielat brali do uvahy rozmer podlozky 30x30 cm. Dakujem.
Ahojte baby. Tak ja po nociach pomaly finisujem, lebo cez den to je bez sance, kedze mi krpec nespi 🙄 Dneska som dokoncila vianocne stromceky pre @martina646 @moninka1
@emily_666 , tak dufam, ze budete spokojne baby. Len sa mi stala taka vec, ze som stratila ( nepytajte sa ma kde, uz som prehladala cely byt) cervenu lemovku, tak som ako nahradu nastrihala stuhu. Je to dost pevne, dobre sa to prevlieka, malo by to byt ok. Filc som nakoniec pouzila z lidlu ( ten zeleny) lebo ten , co som objednala bol otrasny, jeden velmi riedko tkany, uplne stracal tvar a druhy zas tenky ako papier ( na ozdoby by mi to neprekazalo, ale stromcek som chcela pevnejsi)..
@lindana vyzera to super. len by som sa este chcela spytat, ci to bude prisite na nejakej podlozke (na foto to vyzera ako papier) a kde budu ulozene tie drobne ozdobky. Videla som to tu niekde medzi inspiraciami, ze to bolo v takom obale, co sa prekladal na polovicu (ako zosit) a bolo tam vsite take vrecusko na tie drobnosti. Ale inak je to vazne pekne a stuzka je OK.
@martina646 ahoj, nie je to len polozene na papieri kvoli foto, lebo by sa mi odrazal blesk 😅 Asi myslis ze to bolo vsite v nejakej knizke typu quiet book co? Nie nemam to nikde nasite a popravde ani vrecusko na ozdobky, mam to v klasickom zipovacom sacku, uz prichystane na posielanie, stromcek je dvakrat prelozeny ( aby sa zmestil) a okolo toho su ozdoby.
@lindana ok, ved nejako si to uz ulozime
@vmb @emily_666 @dominika911 @martina646 @mima1311 @moninka1 @lucka16 @netuska78 @drobeceklucinka @ajabaja @alicka7 @evkosca @lindana @zuzu122
pridávam aj ja foto, toto odo mňa dostanete 🙂
dajte mi prosím vedieť, ak by ste niektorá niektorú stužku vyslovene (ne)chceli, aby som tam mohla povešať menovky.
@moninka1 , @alicka7 na tie štipce na počítanie vám stačia číslice, alebo vám napísať aj slovom?
tiež by ma zaujímalo akú veľkú krabicu cca pochystať...?
@martina646 dakujem, ja som ti uz v piatok poslala balik, netusim aky ma rozmer,ale hadam to bude tych 30x30 a zabudla som na adresu a podaci papierik, tak su prilepene z boku krabice🙂
A peniazky su nalepene v bublinkovej folii vo vnutornej strane krabice🙂
@mnique777 waw🙂 mne sa paci ta bodkovana,ale nepotrpim si na nej🙂 krasne su vsetky
@moninka1 @lucka16 @drobeceklucinka. Bambule, bolo mi luto,ze som nedokazala s dierkovackou spravit dierky aj do vnutra, su len poobvode a zdalo sa mi nevyvazenie aktivit,tak som vam vyrobila este prevliekacku zo sietoviny co sa dava pod omietky ( kedze je to teraz u nas aktualne) jednu prevliekacku,ale to bude dobre asi ked deti vyrastu trosicku. Musela som osetrit hrany, prepacte,ze to tak vyzera osarpane,ale nechcela som aby sa deti na tom poskriabali. Ak sa vam to paci tak si to nechajte ak sa vam to nepaci tak to vyhodte. Snazila som sa. PS: mordujem sa tu s nahravanim fotiek,neviem ci je to nasim uploadom alebo je to chyba kona, takfoto hodim zajtra.
Pekny vikend baby, tvare uz tiez dokoncene. Nech sa paci, kazda dostane jeden obrys tvare, par usi, nos, obocie, dva pary oci, dva typy pier, fuzy, 3 parochne, siltovku a maslicku do vlasov. Su to rozne kvality filcu ( z jednej objednavky) tak sa nezlaknite hnedej, ta je najtensia, ale zas pekne drzi tvar. Tak snad sa bude pacit 😉
Dievcence, takze jedna vymena je roztriedena, priestor doma sa trochu vypratal, tak sa mozeme spolu s @drobeceklucinka pustit do dalsieho triedenia. Tu su nase poziadavky na zasielanie aktivit:
1. Poslite vsetkych 15 aktivit, teda aj tu pre vas. Ulahci nam to prepocitavanie aktivit a skumanie, co komu chyba.
2. Kedze vyrabame viac verzii aktivit, oznacte kazdy sacik nickom mamicky, pre ktoru je urceny.
3. Velkost krabice by mala byt minimalne A4, lepsie trosku viac a celkova velkost taka, aby sa tam zmestilo vsetkych 15 aktivit. Nie vsetky budu take velke/male/tazke/lahke, ako ta vasa. Celkom dobre sa nam osvedcili krabice od plienok alebo original krabice z posty.
4. Do krabice okrem aktivit pribalte: baliaci papier dosatocne velky na spatne zabalenie balika, vyplneny podaci listok (ja ako odosielatel, vy ako adresat), 1x papierik s napisanou vasou adresou, 1x papierik s napisanou mojou adresou (budu sa lepit na balik), 4€ na postovne/balne/dopravne.
Adresu na zaslanie balika vam poslem cez IP, ked o nu poziadate. Pre mna to bude info, ze mate vsetko nachystane a pripravene na poslanie. Priebezne budem davat info, kolko balikov mam.
Termin odosielania aktivit sme stanovili OD 3.3. Kedze sme ale s Luckou tuto sobotu venovali triedeniu inej vymeny, k dalsiemu triedeniu sa dostaneme zase az o 2 tyzdne cez vikend (treba zabezpecit strazenie deti a rezervovat si cas cca 4-5 hodin). Triedime teda 15.3. To znamena, ze vsetky baliky by mali byt u mna najneskor 14.3. Ak potrebujete este nejaky cas, pokojne pracujte, ale zaridte si to tak, aby ste aspon okolo 10.3. balik poslali. Ak tu nebudu vsetky baliky k 15., triedenie sa zase posunie minimalne o tyzden a vy budete dlhsie cakat.
Ak mate nejake pripomienky k pravidlam posielania, sem s nimi. Vsetko vieme komuinikacou dohodnut a vyriesit.
Niektore z vas by som poprosila o upresnenie aktivit, ktore mam u vas vybrane, pripadne o pridanie fotky. Mam neprjemnu skusenost z inej vymeny, ked mamicka menej komunikovala a o aktivite sme len mali len slabu predstavu a nedopadlo to najlepsie (moninka1 ved vies, sme tam spolu)
@moninka1 - retaz z filcu: kolko ociek bude mat? ake druhy zapinania?
@ajabaja - tvary zo spachtli: budu len tieto 3 tvary ☹ ? Tie modelove tvary, podla ktorych sa to ma skladat by sa mi pacili vacsie, mozno az take, aby vyplnili tu dieru v strede tvaru, aby sa palicky len obstavili okolo. Z coho je ten tvar - karton, machova guma? Nemas nahodu jednu zvysnu pinzetku? DOhodli by sme sa na nejakej protihodnote 🙂
@lucka 16 - laminovala si teda nakoniec 2x kazdy kusok? Bola by som rada, ak by to nebolo strihane az po laminovani bez okrajov, rozoberalo sa to tu. Okraje budu zagulatene, vsak?
@alicka7 - mam u teba vybrane gulocky, ale zalubila som sa aj do tych kvietkov, mala som ich ja povodne vybrane. Ak ti este ostal material a stihala by si vyrobit, mohli by sme sa dohodnut, ze by si mi spravila obe aktivity a ja ti tiez vyrobim obe moje alebo niektoru 2x, ak by siu ju chcela darovat? Pripadne sa ozvi do IP, nech tu ostatnych neotravujeme nasim dohadovanim.
@evkosca - obrazky zvieratiek laminujes? Dufam, ze ano, nech nam to dlho vydrzi. Rovnaka otazka ako na lucku16, cize laminovanie s okrajmi + zagulatene rozky?
Baby, prepacte, ze sa pytam ako "u blbych", ale po skusenosti, ktoru mam, viem, ze je to velmi dolezite. Ak vas nieco zaujima ohladom mojich aktivit, tiez sa kludne pytajte.
@martina646 ovocie zalaminované až po vystrihnutí 🙂
takže je to dosť pevné
@martina646 😀 su zalaminovane, obstrihnute rozky...skusim dat aj foto, ale mali sme fotak mimo... 😀
@martina646 ahoj - prosim odo mna trosku otazka mimo 😀 mna sa to tu vo vymene netyka , ale vsimla som si ze sa to par x uz riesilo ...laminovanie a vystrihovanie ....ja sa hodlam laminovacku kupit a budem vdacna za ozrejmenie ...cize ked ja budem mat A4 a na nej vytlacene stvorce tesne jeden vedla druheho po celej ploche - dam zalaminovat a po obrysoch vystrihnem - to sa bude casom rozliepat ? Ako teda takuto A4 spravit aby to bolo OK ? DAKUJEM ak mi to vysvelis 🙂 a ak vies aka hrubka je najidealnejsia na laminovanie ?
@martina646 priznam sa, ze nerozumiem bodu 1. ako rozmyslam, tak rozmyslam....🙂 mam vyrobenych a s menovkou oznacenych 14 aktivit, pra kazdeho to, co si vybral....

@vmb aaaaha 🙂 narocne teda ;) dakujem za objasnenie !