icon

Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov

misiaksl
30. dec 2013

Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂

martina646
13. mar 2014

@mima1311 hm, nemam, ved by som dala vediet, vzdy hned napisem

mima1311
13. mar 2014

@martina646 tak to nechapem ..na EPH mi ukazuje ze je uz prebraty dnes na obed

martina646
13. mar 2014

@mima1311 a posielala si ako balik alebo listovu? postovy kurier tu bol na obed a priniesol 2 baliky, co som pisala

mima1311
13. mar 2014

@martina646 ako listovu RP608159721SK

martina646
14. mar 2014

@martina646
@mima1311 baby, takze patranie po balikoch je uspesne. Este ich nemam, ale viem, kde sa nachadzaju. Jeden je u susedky, bezne mi tam postarka nechava, ale susedka mi vzdy da vediet, tentoraz sa neozvala (to je ten, co bol vcera doruceny) a druhy balik je na poste, len sa akosi postarka neunuvala dat mi do schranky oznam, vraj tam je nejaka nova. Takze pojdem si ich vyzdvihnut. ale aj tak este par kuskov cestuje. Cez tyzden sak tomu s Luckou vobec nedostaneme (deti a ine povinnosti) a od piatka do nedele sme spolu na skoleni. Mrzi ma to, ale kedze vsetky baliky nie su u mna vtedy, kedy mali byt, budete musiet byt este par dni navyse trpezlive. Ale verim, ze v tomto pripade to bude stat za to. jasa tesim s kazdym otvaranim balicka 🙂

martina646
14. mar 2014

@zuzu122 joj, ta predchadzajuca sprava patri samozrejme aj tebe, ja trdlo som si odpovedala sama sebe namiesto tebe 😝

drobeceklucinka
15. mar 2014

drobeceklucinka @martina646 @vmb @emily_666 @dominika911 @mima1311 @moninka1 @lucka16 @netuska78 @drobeceklucinka @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana @zuzu122 ahojte Martinka skoncila v nemocnici s malou dcerkou tak vas poprosim o trpezlivost, baliky budeme triedit a posielat ked bude jej mala v poriadku a vlastne az ked vsetky baliky dorazia.bohuzial buduci vikend sme obe mimo domova takze do uvahy pripade az ten dalsi tyzden a budeme to robit po veceroch ked deti zaspia.dufam ze to vsetky pochopite.dakujeme

netuska78
16. mar 2014

@drobeceklucinka drzim palce nech to nie je nic vazne a nech su zase skoro doma a v poriadku 🙂

dominika911
16. mar 2014

@drobeceklucinka len nech sa uzdravia🙂 nic sa nedeje🙂

emily_666
16. mar 2014

@drobeceklucinka pozdravujeme a želáme skoré uzdravenie, naše balíčky sú zanedbateľné v porovnaní s detičkami, prosím ťa, hod mi číslo účtu do IP, kvôli tým obalom, dakujem

lucka16
16. mar 2014

@drobeceklucinka prajeme skoré uzdravenie

martina646
16. mar 2014

Ahojte babulky, pisem este z nemocnice, mam tu navstevu, tak rychle vyuzivam internet u sestry cez mobil, lebo inak sa neviem pripojit. Linduska dostala febrilne krce ☹ Uz sme to mali, po roka bol pokoj a teraz zase. Ale uz je to snad dobre, uz je bez teploty, ale trosku soplik a aj hnacku mala rano, tak neviem, ci nas zajtra pustia alebo sa nam k tomu nieco pridruzi. Ale budeme asi musiet absolvovat aj nejake vysetrenia v Bratislave, lebo uz to mala 3x. Dakujem, ze na nas myslite. Budeme sa snazit dat to vsetko dokopy a roztriedit co najskor.

vmb
17. mar 2014

@martina646 želám tiež skoré uzdravenie.
@drobeceklucinka ak treba, pošlem pre balíčky otca a doma ich roztriedim, nech sa tým nemusíte zaťažovať.

drobeceklucinka
17. mar 2014

@vmb zatial ak vam to nevadi ze to nebude tento tyzden, nechajme to tak snad sa k tomu dostane buduci vikend.vsak vsetko bude zalezat ako sa dostanu z nemocnice a potom to uz snad nejako zvladneme.ale dakujeme velmi pekne

evkosca
17. mar 2014

@martina646 rychle vyzdravenie

mnique777
18. mar 2014

@martina646 skoré uzdravenie malej

martina646
18. mar 2014

Ahojte, tak uz sme doma, vcera nas pustili, dakujem, ze ste na nas mysleli. Malej sa na jednej strane polepsilo, ale zase sme v nemocnici obidve nieco nachytali, tak soplime, kasleme, hlieny vsetkych farieb ani neviem, kde sa beru, tak pokracujeme s liecenim doma a cakaju nas este 2 vysetrenia v nemocnoci - v Skalici aj v Bratislave.
Este stale cakam 2 balicky (moninka a evkosca) Aj moja vyroba sa trochu zdrzala, ale uz finisujem, Dokoncujem pre vas vymenitelne predlohy do labyrintov a celkom sa z toho tesim, co sa mi podarilo. Dufam, ze budete spokojne. Chcela som dat aj foto, ale mam to v suboroch, aky format to tu nepodporuje, tak az to vytlacim, odfotim to.

martina646
18. mar 2014

@moninka1 balik od teba uz mam

moninka1
18. mar 2014

@martina646 super tesim sa.

martina646
19. mar 2014

@evkosca, tak aj posledna zasielka stastlivo dorazila, ale v tomto pripade sa naozaj oplatilo cakat. Jedna aktivitka krajsia ako druha, skoda, ze nemam od teba objednane vsetky 3. S tebou urcite budem chciet byt este v nejakej vymene. Zvieratka suuzasne, uz sme sa hned aj pohrali. Baby, mate sa naozaj na co tesit, pride vam super balik.

evkosca
19. mar 2014

@martina646 dakujem, tesim sa, ze sa ti paci...hlavne sa vyliecte...

milatenko1
20. mar 2014

ahojte, chcela by som sa spytat, kedy budete zacinat dalsie kolo vymeny?

vmb
21. mar 2014

@martina646 ahoj, ako to s vami vyzerá? Už ste ok?

martina646
27. mar 2014

@vmb nie sme este uplne zdrave, ale je to lepsie. Ak sa nic necakane neudeje, tento vikend triedime a v pondelok posielame.

vmb
28. mar 2014

@martina646 to som rada,že vám je lepšie, lebo už horím nedočkavosťou 😉

martina646
30. mar 2014

@emily_666 @dominika911 @mima1311 @moninka1 @lucka16 @netuska78 @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana @zuzu122
Baby, takze vyborna sprava pre Vás. Balíčky sú už roztriedené. Dnes sme ich uz nestihli zabaliť do papiera, takže sme si ich s @drobeceklucinka podelili a kazda si svoju polovicku zabalime a odnesieme na postu zajtra-pozajtra. Tak este par dni vydrzte a ani sa nenazdate, balicky mate doma.
@vmb v pondelok rano beriem Tvoju nadielku mamine do prace, mam tam stretko s primatorom, tak aspon nepojdem schvalne

lucka16
31. mar 2014

@martina646 už sa veľmi tešíme 😀

drobeceklucinka
31. mar 2014

@martina646 @emily_666 @dominika911 @mima1311 @moninka1 @lucka16 @netuska78 @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana @zuzu122
kedze som mala to stastie uz vidiet vsetky aktivity tak vam vsetkym chcem velmi pekne podakovat!!!vsetky aktivity su uzasne a lutujem ze nemam vsetky aktivity co ste robili aj inym mamickam. ☹ ste super a dufam ze aj vam sa bude moja aktivitka pacit. ako bol na zaciatku chaos tak dopadlo to velmi dobre.som rada ze som bola v tejto skupine! lucia

dominika911
31. mar 2014

@drobeceklucinka jeeeej to si napisala kasne 😀 . Urcite sa budeme tesit vsetkym aktivitam 😉 aj mne bolo ctou byt v tejto skupine 😅 vela som sa naucila 😀

moninka1
31. mar 2014

@martina646
@drobeceklucinka dievcata aj u nan sa uz ndockavo tesime na balicek 😅 a vopred dakujem za namahu s triedenim a posielanim 😉