Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov
Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂
@drobeceklucinka po kliknuti na link ma hodi do mojej schranky odoslanych zasielok 🙂
@drobeceklucinka tak tak, daj nam cislo zasielky, my si to odsledujeme. Strasne som nedockavaaaa 😀
@martina646 @emily_666 @dominika911 @mima1311 @moninka1 @lucka16 @netuska78 @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana @zuzu122 @drobeceklucinka
dievčatá, veľmi pekne Ďakujem za krásne aktivity. Sú skvelé a bolo mi cťou pracovať s vami vo výmene. Snáď urobia aj naše aktivity takú radosť vašim deťom ako urobili tie vaše mojim 😉
@martina646 @emily_666 @dominika911 @mima1311 @moninka1 @lucka16 @netuska78 @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana @zuzu122
este som sa vsetkym kt. pridali aj darcek k svojej aktivite, chcela podakovat.aj ja som vam nieco pribalila a vopred sa ospravedlnujem babam kt. dostanu ako darcek priradovanie tvarov do zvieratok ze som tie tvary nevystrihla ale mala som toho vystrihovania astrasne moc a uz som to nezvladala. 🙂
@drobeceklucinka veľmi sa teším na balíček, na všetky nové aktivitky 🙂
@moninka1 @netuska78 @ajabaja @alicka7 @mnique777 @zuzu122
Baby, takze zabalene su aj vase balicky, rano vyrazam na postu. Ospravedlnujem sa za zdrzanie, slubila som posielat v pondelok, ale este sme s dcerkou isli na vysetrenie do BA a do 31.3. som musela podat na mesto jeden projekt, tak som makala na tom + danove odozdat (ved jasne, ze posledny den), tak sa mi toho nakopilo.
@drobeceklucinka @emily_666 @dominika911 @mima1311 @moninka1 @lucka16 @netuska78 @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana @zuzu122 @vmb
Tym, ktore mate odo mna labyrint som este chcela napisat, ze kinderkove postavicky, auticka, aj vodiace palicky som na magnetky lepila tavnou pistolou a po zatvrdnuti som skusala, ci poriadne drzia. Vacsina drzi, ale dost bolo takych, co sa mi aj viackrat odlepili, ale snazila som sa to ocistit a zase prilepit, tak snad sa pri transporte nic neposkodi. Ak to budu chciet deti celou silou odtrhnut, urcite sa to da oddelit, ale ak budu pod vasim dohladom, verim, ze hracka dlho vydrzi.
Jedna z vas, nepamatam si ktora, chcela cervenu stvorkolku, ale ta sa mi podarila nalepit strasne nakrivo a bola jedna z tych, co som ani za nic nevedela odlepit a napravit. Tak som ju vymenila za bezovu, snad nevadi. Ostatne mate postavicky podla toho, co ste si vybrali a ak ste chceli aj navyse, vsetko je to pribalene.
Dakujem za vas cas, trpezlivost a peniaze, ktore ste investovali do vyroby hraciek a do komunikacie tu vo fore. Verim, ze aj aktivitky odo mna vasom detom urobia radost. Nam uz tie vase nejaky cas robia 🙂
Dajte vediet, ked baliky docestuju k vam a samozrejme sa tesim sa na spatnu vazbu.
@drobeceklucinka balíček mi dneska prišiel, dakujem veľmi pekne, aktivitky sú super
@martina646 @dominika911 @mima1311 @moninka1 @lucka16 @netuska78 @ajabaja @alicka7 @drobeceklucinka @mnique777 @evkosca @lindana @zuzu122 kočky, veľmi pekne vám dakujem, vaše aktivity sú fakt krásne, som veľmi rada, že sa táto výmena nakoniec uskutočnila, lebo to za to stálo. Veľmi sa teším, až budu drobci testovať nové hračky.
@drobeceklucinka tebe zvlášť dakujem za tie obaly (platbu pošlem večer)
@alicka7 dakujem za kvetinky, pošlem IP a dohodneme sa
krásny slnečný deň prajem
@vmb @mima1311 @martina646 @emily_666 @dominika911 @mima1311 @moninka1 @netuska78 @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana @zuzu122 @drobeceklucinka maminky naozaj veľká vďaka, za všetky aktivity, už som sa nevedela dočkať, mám veľkú radosť z každej aktivity, a teším sa ako budeme s mojím Olinkom všetky pomaličky testovať 🙂 veľmi pekne Ďakujem 🙂
@lucka16 @vmb @mima1311 @martina646 @emily_666 @mima1311 @moninka1 @netuska78 @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana @zuzu122 @drobeceklucinka
Maminky ja ked som otvorila balik skoro som sa rozplakala, neviem sa vynadivat na tu nadheru🙂 dakujem vam,som rada,ze moja prva skusenost bola takato krasna. Dakujemvam za vynalozenu energiu🙂 je to neskutocne krasne.
@mima1311 asi sa nieco pomiesalo, dostala som sasa namiesto balonikov🙂
@dominika911 😨 to vazne ? teba aj @alicka7 mam zapisanu pri balonikoch 😒 ... tak som to kontrolovala - vrecuska - zeby bol stitok vypadol ? uvidime kto sa ozve co ma zas baloniky miesto saska ....mrzi ma to velmi - neviem kde sa to poplietlo ----ak sa ozve maminka co ma tvoju aktivitku - poslem vam na postovne az si to mozete vymenit 😔
@mima1311 jejda, netrap sa tym🙂🙂🙂🙂 si zlata, budem cakat na maminku,kt sa ozve,ze co dalej, ci menime alebo nie, mne sa ten saso veeeeeeeeelmi paci, hoci doma mame uz jedneho ale neni taky krasny ako ten tvoj. Je perfektny. O postovne sa netrap🙂
@dominika911 Dakujem , si strasne zlata .... ♥ pockame na maminku ktora sa ozve ...
@mima1311
@dominika911 jejda, snad sme my dve nic nepoplietli
@martina646 netusim , no aj keby 😉 - stalo sa .... snad to poriesime k spokojnosti 🙂 horsie veci sa stavaju 🙂
@dominika911 dominika ja som dostala tie balóniky a vôbec som si to ani neuvedomilal,ebo to bolo označené Lucka 16....asi sa stala chyba pri triedení, čo je pochopiteľné, lebo to bolo veľmi zložité kedže každá mala niečo iné.... až večer mi to doklaplo 🙂)ja by som ani nemenila ako sa dohodneme? lebo malého veľmi nadchli čo som nečakala, pretože o zvukové pexeso nemá záujem ale toto sa mu páči.
@lucka16
@dominika911 tak vidim ze ste sa nasli 🙂 a tesi ma ze teda sa pacia aj napriek tomu ze ste dostali ine ako ste si vybrali 🙂
@dominika911 @lucka16 @vmb @martina646 @emily_666 @moninka1 @netuska78 @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana @zuzu122 @drobeceklucinka ...
Moc x vam chcem vsetkym podakovat za uzasne aktivitky - uz sa tesim , kedy vsetky vyskusame 🙂
@lucka16
@dominika911
@mima1311 Ak ste dostali balicky oznacene vasimi menami, tak sme to snad nepoplietli a nabalili dobre. Chyba musela by t v oznaceni. Ale urcite sa dohodnete, lebo aktivitky boli vsetky super, ja by som brala aj vsetky od kazdej, ako som to videla, ked som to triedila.
lucka16 @vmb @mima1311 @martina646 @emily_666 @dominika911 @mima1311 @moninka1 @netuska78 @ajabaja @alicka7 @mnique777 @evkosca @lindana @drobeceklucinka dievcata, aj k nam uz balicek dorazil, dakujem vam vsetkym za krasne aktivity, za vas cas a trpezlivost pri ich vyrobe🙂 mame z nich naozaj radost🙂
@mima1311 @dominika911 @lucka16 @vmb @martina646 @emily_666 @moninka1 @netuska78 @ajabaja @alicka7 @evkosca @lindana @zuzu122 @drobeceklucinka
Aj u nás bol dnes kuriér, všetkým veľmi pekne ďakujeme. Ja som sa dnes už trochu hrala 🙂
@mnique777 @mima1311 @dominika911 @lucka16 @vmb @martina646 @emily_666 @moninka1 @netuska78 @ajabaja @evkosca @lindana @zuzu122 @drobeceklucinka
Ahojte dievcata, aj k nam dnes dorazil balicek, dakujem velmi pekne za vas cas a namahu. Vacsina aktivit je krasnych, zial nasli sa v mojom balicku 2 aktivity, ktore podla mojho nazoru celkom nevysli, no ale asi sa to stava. Neviem posudit, je to moja prva vymena. Nebudem to rozpitvavat a tazko sa to objektivne posudzuje, kedze sme vyrabali kazda po 2-3 aktivity, nemame vsetky vsetko rovnake. Aj tak vam velmi pekne dakujem, s dcerkou sme uz mnohe poskusali a tie ostatne sa jej pacia.
Apropo, dostala som šaša s pompónmi namiesto balonikov, sacok bol oznaceny mojim menom, cize pri triedeni sa nestala chyba, ale vobec mi to nevadi, lebo je krasny a dcerke sa velmi paci.
@lucka16 som za nic sa menit nemusi🙂 maleho to chytilo
@martina646 nejdem riesit koho je to chyba,ani som na nikoho neukazovala prstom🙂 obom sa nam aktivita paci, hoci ja ju mam dvojmo,ale nie taku krasnu ako od tejto mamicky🙂
@mnique777 @mima1311 @dominika911 @lucka16 @vmb @martina646 @emily_666 @moninka1 @alicka7 @ajabaja @evkosca @lindana @zuzu122 @drobeceklucinka
ahojte zienky 🙂 aj u nas bolo dnes kopec radosti... dakujem velmi pekne za moznost byt v tejto vymene...za to ze ste v uvode zabojovali a nevzdali to, aj ked to vyzeralo s organizaciou vselijako, zvlast vdaka tebe emily a vam triediacim a baliacim dievcatam martinke a lucke.... @drobeceklucinka tebe velke dakujem za bonus navyse na tie plastove flase 🙂 a rada by som este vedela tvoj postup pri farbeni cestoviniek, kedze moje sa mi tak lamali...na plastelinu sa anetka vrhne urcite este pred ranajkami 🙂 myslim na tvorenie s nou 🙂 nie jedenie 🙂 dakujem aj za laminovane predlohy tvariciek a drotiky...tvoj balicek ma velku hodnotu, financnu aj kreativnu...este raz vdaka ze si sa na to podujala aj ked som bola jedina 🙂 @moninka1 tebe dakujem za skvelu srubkovu aktivitku a podrobny super popis k aktivitke ala monte 🙂 @mima1311sasko je nadherny a riadne hladny, ma bohate zasoby jedla 🙂 @lucka16 fajne ze sa motylikom odliepaju oba kridelka...lebo z inej vymeny mame take ze polovica je napevno a druha sa priraduje...tak mi to pride ako vyssi level, co je fajn @mnique777 peciatky urcite vyskusame hned zajtra a vdaka za to mile bambulkovske recusko a mily popis 🙂 @dominika911 hmatova knizka zaujala, najma bublinkova folia, pukalo to o106...tym ze to bolo napevno na podlozke, slo to lahsie, teda velke nadsenie 🙂 @martina646 ta podlozka 2v1 je skvely napad...perfektne na drzanie...krasne nakreslene...urcite to bude motivovat anetku aby si vymyslela vlastne bludiska... dakujeme aj za mily podrobny popis k aktivitke 🙂 @alicka7 dakujem za darcek navyse a fajny popis aktivitky ala monte 🙂 @vmb labyrint navyse veelmi potesil 🙂 @evkosca dakujeme za mega balik magnetickych tvarov a zaujimave predlohy 🙂 zajtra to pripnem na magneticku tabulu a uvidim, co sa bude diat 🙂 @lindana dakujeme za fajne vyzerajucu pizzu...mame este jednu z druhej vymeny a bol o nu riadny boj...tak teraz uz mozem chodit na striedacku do dvoch pizzerii 🙂 @ajabaja @zuzu122 vdaka za pomponiky a aktivitky s nimi...je to moj oblubeny material 🙂 tak dufam ze som na nikoho nezabudla...este raz vdaka za tuto skusenost a snad niekedy zase dopisania a mozno aj dotvorenia a vymienania 🙂 prajem vam vsetko dobre...prijemne pohodove hrave jarne dni 🙂 netuska78
@mima1311 @dominika911 @lucka16 @vmb @martina646 @emily_666 @moninka1 @netuska78 @ajabaja @alicka7 @evkosca @lindana @zuzu122 @drobeceklucinka @mnique777
zenyyyyy, dnes som odpadla, prisli sme domov a konecne rozbalili krabicku...krasne veci ste poslali, Dakujem, deti maju velku radost...a isto budu mat....najlepsie, ze zatial sa s tym hrali 6 rocny a 4rocna....tak potesilo najma ich....velka vdaka
...a dakujem aj vsetkym, co poslali navyse....tesim sa nabuduce
@netuska78 @mnique777 @mima1311 @dominika911 @lucka16 @vmb @martina646 @emily_666 @moninka1 @alicka7 @ajabaja @evkosca @zuzu122 @drobeceklucinka
Taaak konecne som mala cas povyberat a poobzerat kazdu jednu aktivitu. Dievcata, velmi velke dakujem kazdej jednej za namahu, ktora sa vyplatila 🙂 A specialna vdaka nasej organizatorke a dievcatam balickam a triedickam za cas straveny navyse 😵

http://mojezasielky.posta.sk/#sheets/53395DB3EF... tuto su podacie harky co som dnes podavala
@evkosca @emily_666 @dominika911 @lucka16 @lindana @mima1311
dufam ze som oznacila spravne mená 😉