Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov
Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂
@martina646 ahoj, mame este volne miesta, takze ta medzi nami vitame 🙂 vyber si prosim aktivitu, ktoru by si chcela a uvidime, ako sa ujme 🙂
@martina646 ahoj, sme radi, ze si sa k nam pridala a tvoju aktivitu schvalujem 🙂
@misiaksl Troska mam chaos s vyradenim dvoch bab, ktore su v inej skupinke 🙂 Ja som tiez aj v inej skupinke, je to problem? Vdaka 🙂
@martina646 ahojky prosim ta je ta druha skupinka o ktorej pises je uz uzatvorena?uz som sa prihlasila do tejto skupinky ale mam aj starsiu dcerku tak hladam aktivitky aj pre nu...vopred dakujem za info...
ahojte aj ja by som sa zapojila.mam 2 rocneho syna.ale zalezi kedy predpokladate ukoncenie lebo som zapojena este v jednej vymene a tam to mam hodne narocne na cas aj zbieranie.
ahojte ak ma prijmete tak mam viacero navrhov:
1. urobila by som vam domacu plastelinu - http://www.brydova.cz/napady/ostatni-/117-domac... http://www.plastelina.homewinery.sk/akonato.html
mozem to urobit v 4 zakladnych farbach - zlta modra zelena cervena
zafarbim cestoviny tiez v tychto farbach a vy si doplnite " spajdle " a deti mozu napichovat cestoviny podla farby pripadne nejakej predlohy a zaroven by ste mohli pouzit plastelinu na hranie ale nesmiete zabudnut ju stale zavriet a dat do chladnicky :D pripadne urobit nit s drevenou ihlou a navliekat ako koralky ale netusim kde by som zohnala taku nit alebo ako by som ju vyrobila
uz vidim na tom obrazku s cestovinou ze tusim robili tu snurku s takym chlpatym drotom.a este som zabudla napisat ze tie cestoviny by sa dali prip. aj triedit podla farby alebo velkosti do nejakych misticiek.
Práve som vytvorila album u seba, čo by som prípadne mohla ja vyrobiť: https://www.modrykonik.sk/blog/vmb/album/co-by-...
@misiaksl zabudla som oznacit predchadzajuce spravy ze patria pre teba.dakujem
@drobeceklucinka toto sa mi páči asi najviac, to priradovanie predmetu do miestnosti
@drobeceklucinka Ahoj, mozes sa k nam este pridat, ale termin este nemame ani stanoveny, nakolko sa nevieme dohodnut ani na aktivitach 🙂
Mne osobne by sa tiez pacila aktivita priradovania predmetu do miestnosti.
@misiaksl - emocne karticky
@moninka1 -
@emily_666
@slniecko379
@vmb - zvukové pexeso
@fansia
@dominika911
@drobeceklucinka
@netuska78
@martina646
Takze je nas v skupine 10 a chcem sa opýtať, či skupinu uzatvárame alebo prijmeme ešte nejaký počet žien.
Tiež by som vás chcela poprosiť aby ste sa vyjadrili k aktivitám o ktoré máte záujem a o ktoré nie.
@misiaksl aj ja som povodne chcela iba tuto aktivitu navrhnut lebo sa mi to paci ale nebola som si ista ci vam to bude stacit a ako to upravim aby som nemala vela laminovania 🙂
@drobeceklucinka hmm, tak aktivita by stacila ale bolo by vhodne aby boli kartičky zalaminatované všetky.
@misiaksl Medzi mamickami je o ucast vo vymenach dost velky zaujem, myslim, ze by sa este nasli aj dalsie. Vacsinou su tu skupinky po 20. Ja by som prijala aj tych 15-20, ale moze byt aj 10. Akym sposobm sa mame vyjadrovat k aktivitam? Tu do fora? ci bude album s hlasovanim?

Toto je moja ponuka na aktivitu: priradovanie jednotlivych obrazkov k obrazku celku.
Prevedenie by som mohla spravit take, ze na tvrdsej podlozke by boli suche zipsy a na ne by sa ukladali (prilepovali) spravne obrazky. Karticky by boli laminovane, obrazky podobne, ako na tychto drevenych predlohach, zvladla by som aj nakreslit. Pripadne namiesto podlozky so suchym zipsom by som nalepila magneticku pasku a mohli by deti ukladat na plech alebo na chladnicku.