Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov
Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂
Ahojte dievcata, bola som v obchode hladat farebnych chrobacikov, zial nie su momentalne k dispozicii. @moninka1 zmaz prosim z albumu moje fotky - triedenie farebnych chrobacikov. Zatial plati moj navrh c. 1 - gulicky na golfovych tíčkach a kupili sme aj laminovacku, takze by som popripade mohla hocico zalaminovat, napr. "srsť, perie, šupiny" viď. ukazka nizsie, dokopy je to 6 stran a okrem prvych troch obrazkov su tam aj: jaguar, ovca, krava, korytnačka, had, krokodil, kapor, pstruh, zralok, papagaj, bazant, holub, orol, sova, pav.
V pripade zaujmu nafotim vsetky strany.
@moninka1 ahoj mne nechaj teda plastelinu + cestoviny a priradovanie predmetov do miestnosti.moze byt?upravim to aby si si to mohla opravit v albume
@netuska78 ahoj ja som zatial plastelinu nerobila iba ju mam v plane :D ale snad vyjde nevyzera to tazko ale pre istotu najprv skusim keby sa nahodou toto vybralo.ani cestoviny som nefarbila ale chystam sa potravinarskou farbou z drogerky.tiez vyskusam predtym ako to pojdem robit.
@lucirella prosim ta to co su tie lepidlove obrazky.vyzera to super!
SKUPINA SA UZATVÁRA 🙂
Narátala som 15 členov .-) Pôvodne bol návrh na 10, tak vás poprosím, aby ste sa vyjadrili k počtu .. PROSIM NAPISAT IBA CISLO 10 alebo 15
10
@moninka1 @misiaksl, @lucka16, @slniecko379, @moninka1, @emily_666, @vmb, @fansia, @dominika911, @martina646, @netuska78, @drobeceklucinka, @ajabaja, @alicka7, @mnique777, @lucirella
ja som narátala 16, dievčatá, pôvodný návrh bol 10 aktivít, treba sa vyjadriť, či zostaneme pri tom, alebo zvládneme aj viac, odpovede prosím na @misiaksl
@misiaksl mne nevadí 15, 16. Mne ide skôr o aktivity, ktoré sa budú robiť, lebo ja ich mám doma už veľmi veľa a ako som si všimla, mnohé chcú robiť niečo čo už doma mám. Prípadne by niektoré mamičky mohli urobiť 2 typy aktivít (samozrejme nie pre všetky. Čiže ak ja ich aktivitu mám, tak mne by urobili iný typ aktivity). Neviem či som to zrozumiteľne napísala 🙂 Ale nemám problém sa prispôsobiť.
@misiaksl ja kludne suhlasim aj s vacsim poctom mamiciek myslim ze do 20 je v poho 🙂
@emily_666 @vmb to by bolo fajn, keby mala kazda maminka 2 navrhy, z ktorych by sme si mohli vybrat.
@misiaksl Ako to vlastne bude fungovat? Posle sa vsetko managerke skupiny a ona to potom rozdeli? Alebo si maminky budu posielat navzajom? Termin na vyrobu + priblizna cena aktivity? Jedna sa mi len o to, ze budem mat neprijemny pocit, ak by stala moja aktivita omnoho menej ako aktivita inej maminy.
@alicka7 Posielat bude kazda maminka zvlast. Ak by sa vyskytol problem samozrejme to budem potom riesit. Co sa tyka terminu, k tomu sa vyjadrovat nebudem, nakolko sme sa este nedohodli na aktivitach 🙂 az vyriesime toto, potom si zvolime termin.
Cenu kazdej aktivity si musi odsledovat kazda maminka sama. Urcitu prestavu o cenach ma zrejme kazda z nas, tak treba volit aktivity v priblizne rovnakej cenovej hladine. Ak by bol nejaky problem alebo dotaz, prosim, treba ma kontaktovat a vyriesime🙂
@misiaksl počkaj, ale však nikto nevraví, že ty budeš sama platiť spätné náklady. My ti pošleme peniažky v každom balíku na poštovné, povedzme, nakoniec ušetríš ty (peniaze, ale nie svoj čas), lebo nebudeš platiť poštovné vôbec? Ved si to zrátaj - 16 ľudí krát mininálne 80 centov = 12.80 €, komplet balík by mal stáť do 5 eur, podľa váhy

@moninka1
Ahoj dievcata. Tak prikladam par navrhov. Nieco z toho som uz aj robila. Len sa chcem este opytat, do kedy by ste to chceli mat hotove. Maly mal v noci teploty a na mna tiez nieco lezie 😖 a neviem ako by som to stihala. Dnes som rada, ze som rada 😅 .
- tienove pexeso
- puzzle dopravne prostriedkypr
- snurovacky (len neviem ako sa da/neda laminovana vec strihat)
- priradovanie hlava-chvost (farby)
- pripadne ma napadlo este - obrazky zvieratiek a k tomu ich mladatka
- puzzle obrazky na spachtlickach (lepsie sa mi pracovalo s obruskovou technikou nez s normalnym papierom)