icon

Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov

misiaksl
30. dec 2013

Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂

lucirella
12. jan 2014

@moninka1
Ahoj dievcata. Tak prikladam par navrhov. Nieco z toho som uz aj robila. Len sa chcem este opytat, do kedy by ste to chceli mat hotove. Maly mal v noci teploty a na mna tiez nieco lezie 😖 a neviem ako by som to stihala. Dnes som rada, ze som rada 😅 .

- tienove pexeso
- puzzle dopravne prostriedkypr
- snurovacky (len neviem ako sa da/neda laminovana vec strihat)
- priradovanie hlava-chvost (farby)
- pripadne ma napadlo este - obrazky zvieratiek a k tomu ich mladatka
- puzzle obrazky na spachtlickach (lepsie sa mi pracovalo s obruskovou technikou nez s normalnym papierom)

lucirella
12. jan 2014

pozeram, ze mi to pridalo len dva obrazky 😠
- este to s lepidlovymi obrazkami sa mi paci 🙂

alicka7
12. jan 2014

Ahojte dievcata, bola som v obchode hladat farebnych chrobacikov, zial nie su momentalne k dispozicii. @moninka1 zmaz prosim z albumu moje fotky - triedenie farebnych chrobacikov. Zatial plati moj navrh c. 1 - gulicky na golfovych tíčkach a kupili sme aj laminovacku, takze by som popripade mohla hocico zalaminovat, napr. "srsť, perie, šupiny" viď. ukazka nizsie, dokopy je to 6 stran a okrem prvych troch obrazkov su tam aj: jaguar, ovca, krava, korytnačka, had, krokodil, kapor, pstruh, zralok, papagaj, bazant, holub, orol, sova, pav.
V pripade zaujmu nafotim vsetky strany.

drobeceklucinka
12. jan 2014

@moninka1 ahoj mne nechaj teda plastelinu + cestoviny a priradovanie predmetov do miestnosti.moze byt?upravim to aby si si to mohla opravit v albume

drobeceklucinka
12. jan 2014
drobeceklucinka
12. jan 2014

@netuska78 ahoj ja som zatial plastelinu nerobila iba ju mam v plane :D ale snad vyjde nevyzera to tazko ale pre istotu najprv skusim keby sa nahodou toto vybralo.ani cestoviny som nefarbila ale chystam sa potravinarskou farbou z drogerky.tiez vyskusam predtym ako to pojdem robit.

drobeceklucinka
12. jan 2014

@lucirella prosim ta to co su tie lepidlove obrazky.vyzera to super!

drobeceklucinka
12. jan 2014

toto je uzasne!nemate niektora taku zrucnost zeby ste zvladli toto?

lucka16
12. jan 2014

@moninka1 tak ja by som mohla spraviť toto samozrejme názvy farieb môžu byť v ang. alebo nem ako budete chcieť

misiaksl
autor
12. jan 2014

Ešte pripájam jednu aktivitu, ktorú by som mohla urobiť. Rbím ju pre inú skupinu, tak ak by sa pačila, možem aj pre vás. Ide o priradovanie Vzduch-zem-voda, vsetko je magnetické

misiaksl
autor
12. jan 2014

SKUPINA SA UZATVÁRA 🙂

misiaksl
autor
12. jan 2014

Narátala som 15 členov .-) Pôvodne bol návrh na 10, tak vás poprosím, aby ste sa vyjadrili k počtu .. PROSIM NAPISAT IBA CISLO 10 alebo 15

misiaksl
autor
12. jan 2014

10

emily_666
12. jan 2014

@misiaksl dávaj do správy všetky dievčatá, ktorých sa to týka, skôr si to prečítajú a vyjadria sa, môj názor či 10 alebo 15 už je jedno, takže 15 🙂

misiaksl
autor
12. jan 2014

@emily_666 nie je to jedno 🙂 tie posledne sme bohuzial este nepotvrdili

emily_666
12. jan 2014

@misiaksl mne sa zasa aktivity tých posledných dievčat páčia viac ako niektoré predchádzajúce

emily_666
12. jan 2014

@moninka1 @misiaksl, @lucka16, @slniecko379, @moninka1, @emily_666, @vmb, @fansia, @dominika911, @martina646, @netuska78, @drobeceklucinka, @ajabaja, @alicka7, @mnique777, @lucirella
ja som narátala 16, dievčatá, pôvodný návrh bol 10 aktivít, treba sa vyjadriť, či zostaneme pri tom, alebo zvládneme aj viac, odpovede prosím na @misiaksl

vmb
12. jan 2014

@misiaksl mne nevadí 15, 16. Mne ide skôr o aktivity, ktoré sa budú robiť, lebo ja ich mám doma už veľmi veľa a ako som si všimla, mnohé chcú robiť niečo čo už doma mám. Prípadne by niektoré mamičky mohli urobiť 2 typy aktivít (samozrejme nie pre všetky. Čiže ak ja ich aktivitu mám, tak mne by urobili iný typ aktivity). Neviem či som to zrozumiteľne napísala 🙂 Ale nemám problém sa prispôsobiť.

alicka7
12. jan 2014

@misiaksl Kedze nie som v prvej 10ke, navrhujem 15, ak mam pravo hlasovat 🙂.
Navrh mojej aktivity c. 3, vid. foto nizsie. Ja mam zatial jednoduchsie aktivitky, kedze mam mensiu dcerku, kvietky by mohli byt 4 farby (este fialova k tomu).

alicka7
12. jan 2014

@vmb 2 typy aktivit sa aj mne pacia, aj ja uz niektore doma mam, len ci by to uz nebolo velmi komplikovane...

vmb
12. jan 2014

@alicka7 to neviem či by to bolo komplikované, ale za pokus by to stálo. Ale myslím si, že by bolo potom vhodnejšie komunikovať už priamo medzi sebou len tie dotyčné maminky, napr. cez IP. 🙂

emily_666
12. jan 2014

@alicka7 ja som tiež dala viac ponúk, kľudne môžem urobiť 2 druhy

drobeceklucinka
12. jan 2014

@misiaksl ja kludne suhlasim aj s vacsim poctom mamiciek myslim ze do 20 je v poho 🙂

alicka7
12. jan 2014

@emily_666 @vmb to by bolo fajn, keby mala kazda maminka 2 navrhy, z ktorych by sme si mohli vybrat.
@misiaksl Ako to vlastne bude fungovat? Posle sa vsetko managerke skupiny a ona to potom rozdeli? Alebo si maminky budu posielat navzajom? Termin na vyrobu + priblizna cena aktivity? Jedna sa mi len o to, ze budem mat neprijemny pocit, ak by stala moja aktivita omnoho menej ako aktivita inej maminy.

misiaksl
autor
12. jan 2014

@vmb Ak si chcete vymenit viacero aktivit medzi sebou mozte 🙂 ale uz mimo mna. Mozno by bolo vhodne komunikovat cez IP, aby sa to tu zbytocne nezamotavalo.

misiaksl
autor
12. jan 2014

@alicka7 Posielat bude kazda maminka zvlast. Ak by sa vyskytol problem samozrejme to budem potom riesit. Co sa tyka terminu, k tomu sa vyjadrovat nebudem, nakolko sme sa este nedohodli na aktivitach 🙂 az vyriesime toto, potom si zvolime termin.
Cenu kazdej aktivity si musi odsledovat kazda maminka sama. Urcitu prestavu o cenach ma zrejme kazda z nas, tak treba volit aktivity v priblizne rovnakej cenovej hladine. Ak by bol nejaky problem alebo dotaz, prosim, treba ma kontaktovat a vyriesime🙂

emily_666
12. jan 2014

@misiaksl no neviem, s tým posielaním každá zvlášť nás to vyjde oveľa drahšie. Naposledy vo výmene sme to posielali jednej maminke, ktorá to roztriedila a poslala naspäť všetky aktivitky. Ušetrili sme tak minim álne tretinu poštovného.

vmb
12. jan 2014

@misiaksl - to s viacerými aktivitami a následnou komunikáciou by som určite riešila cez IP, ale až potom čo budú jasné aktivity. Čo sa týka sluchového pexesa v kinderkách-ak nás bude 16, nebudem vedieť urobiť páry, ale každej maminke iba cca 5 rôznych zvukov.

misiaksl
autor
12. jan 2014

@emily_666 tak teraz neviem 🙂 vy mozno usetrite, ale mna to urcite vyjde drahsie. Baliky budu tazsie a drahsie

emily_666
12. jan 2014

@misiaksl počkaj, ale však nikto nevraví, že ty budeš sama platiť spätné náklady. My ti pošleme peniažky v každom balíku na poštovné, povedzme, nakoniec ušetríš ty (peniaze, ale nie svoj čas), lebo nebudeš platiť poštovné vôbec? Ved si to zrátaj - 16 ľudí krát mininálne 80 centov = 12.80 €, komplet balík by mal stáť do 5 eur, podľa váhy