Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov
Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂
@emily_666 1. aktivitka je palicky lekarske s magnetickou foliou na triedenie spiniek podla farby plus k tomu by som mohla urobit este bud male stvorcove/ obdlznikove zalaminovane karticke kazdej farby na zasuvanie spiniek alebo nejaky geometricky tvar kde kazda strana by bola oznacena farbou - tiez na zasuvanie... alebo 2. aktivitka - nanukove pexeso (farby) - zadna strana moze byt hneda - ze akoze cokolada ... ja mam v tom nasom ciernu... spajala som to lepiacou hmotou - zuvackou lebo pistolou dve zalaminovane casti mi nedrzali.... som prvykrat v takejto vymene a ak som neodhadla velkost fotiek poslem znova 🙂
@emily_666
@martina646 mam stopnut svoj album, alebo ho upravit? pripadne pred jeho zmazanim budes @emily_666 nieco z neho potrebovat?
tiez sa rada zapojim do vymeny 😉 , @emily_666 velmi dakujem za prebratie tvojej iniciativy.
@moninka1 vieš, niežeby som ťa chcela alebo tvoj album odstaviť, len to tu bolo treba zachrániť a práve som mala čas 😀 tej iniciatíve sa veľmi neteším, mám toho dosť veľa, ale je to škoda to tak nechaťa pravdu povediac, to tvoje šrobovanie ma tu drží najviac 😀 😀 😀 bude, však ? 😀
@emily_666
http://www.busylittlebugs.com.au/freebie-friday...
Ta stranka sa mi velmi paci, malemu som uz viac odtial urobila a malo to uspech 🙂
@emily_666 povodne som myslela ze tie spinkove veci - teda triedenie na magneticku foliu aj zasuvanie na zalaminovane karticky bude ako jedna aktivitka ... ci myslis ze je to lepsie nechat kazde zvlast? neviem presne odhadnut naklady ostatnych ponukanych veci...aby to bolo rovnocenne... preto som to chcela dat do jednej...
@emily_666 prepac, vcera som si hladala nejaku aktivitu, potom som to nechala tak - myslela som, ze tato skupinka zanikne 🙂 idem sa pustit do hladania a najneskor dnes - resp. zajtra cez obed poslem 3 navrhy 🙂 VDAKA
@lucka16 https://www.google.sk/search?q=butterfly&stick=...
skús či to otvorí, celkom pekné kúsky 😀
@slniecko379 no, skoro to krachlo, ak máš záujem, pridaj 2-3 aktivity (väčšina dievčat bude robiť obidve- tri, podľa záujmu), ak by si chcela robiť len jednu jedinú, daj mi to vedieť
@slniecko379 no, skoro to krachlo, ak máš záujem, pridaj 2-3 aktivity (väčšina dievčat bude robiť obidve- tri, podľa záujmu), ak by si chcela robiť len jednu jedinú, daj mi to vedieť, že je to tvoja podmienka
@slniecko379 @fansia @dominika911 tieňové pexeso? niechce niekto robiť ?

Čítam len tak zbežne, ale dohodlo sa teda, že sa budú po dve aktivity robiť? :O