Vrecúšková aktivita pre deti od 1 - 3 rokov
Ahojte, skupina je zalozena pre sikovne a kreativne mamicky, ktore maju zaujem o vymenne aktivity pre deticky od 1 do 3 rokov. Bola by som rada, ak by ste mali nejake navrhy a tym mi usetrili cas 🙂
@emily_666 ahoj, neviem ti poslat fotku do sukromnej spravy, tak to prosim pridaj do albumu
1. aktivita priradovanie malych plastovych zvieratiek ku realnym fotkam a ku animaciam (popripade aj miesto, kde ziju, podla zaujmu)
2.i spy bottle + karticky s jednotlivymi vecami, co su vnutri (cca 15 veci s kartickami)
3. zalaminovane dejove obrazky 2-3 jednoduche sekvencie...ratam tak asi 6 (zranenie+osetrenie, sadenie, stolovanie plus obedovanie atd)
4. magneticke geometricke tvary zalaminovane + dve tvaricky (CH+D) aby sa dal postavit jednoduchy strom,dom,dve deti...auto (mozno nejake predlohy, ale osobne by som to nechala skor na dietatko...naco mu kazit vkus vlastnym vzorom...)
@vmb @moninka1 @lucka16, @dominika911, @martina646, @netuska78, @drobeceklucinka, @ajabaja, @alicka7, @mnique777 @emily_666 @evkosca @lindana
no babenky, album kompletný aj s dvomi novými kočkami, takže poprosím ešte zahlasovať aj za ich nápady
poprosím vás všetky o vyjadrenie k termínu ukončenia výroby a zasielania, termíny sú posledná foto v albume 😉
Idem sa opýtať - nemáte niektorá navyše vrchnaky? Niečo mám a aj zbieram poctivo, len sa bojím, že nebudem mať dosť. Zacvakám 🙂
@mnique777 ahoj ja momentalne zbieram vrchnaky na moju druhu aktivitu tak ja si to tam nalepim mne nemusis posielat vrchnaky iba tvary.a postup ako to mam nalepit 🙂
@mnique777 aj nam stacia tvary, vrchnaciky mam. Ale teda aby to bolo casovo aj financne rovnocenne s inymi aktivitami, ocenila by som, ak by sucastou aktivity bola poduska na peciatkovu farbu.
@emily_666 Ahoj, vies co, rada by som zostala pri tych dvoch aktivitach, co som ponukla. Plus pre mamicky, ktore by mali nebodaj obe aktivity doma, doplnam skladanie a zdobenie vianocneho stromceka ozdobami z filcu. Toto je len ilustracne: http://i46.photobucket.com/albums/f147/babypear...
@mima1311 prosím ťa, daj teda 2-3 foto na výber (inak s kočkami máme dohodu, takmer každá vyrába aj dve aktivtity - 5 takých , 9 druhých), ak by si chcela robiť iba jednu pre všetky, daj mi to vedieť, dakujem, Ide o to , že veľa z nás už doma dosť vecí má, tak sa snažíme vyjsť si v ústrety. 🙂
@vmb @moninka1 @lucka16, @dominika911, @martina646, @netuska78, @drobeceklucinka, @ajabaja, @alicka7, @mnique777 @emily_666 @evkosca @lindana @mima1311 dievčatá, ešte sme pribrali jednu šikovnú kočku naviac, takže dnes dodá návrhy aktivít (je to šikovná kočka, tak sa teším), viac už priberať nebudeme, aby som to stále nenaťahovali, môže byť? inak fansia sa nevyjadruje, aktivity neponukla, tak nemáme čo riešiť. pekný deň babule
@martina646 no teším sa aj ja, my sme doma vysadení na filc 🙂
@martina646 @emily_666 heheh mas pravdu, ten obrazok bol len ilustrativny, skor som premyslala, ze tie ozdoby niektore nebudem vyrabat nutne z filcu, ale budu kupene, ak natrafim na takw drobne latkove alebo drevene srdiecka, pripadne pompom gulicku, co ty na to?
@vmb @moninka1 @lucka16, @dominika911, @martina646, @netuska78, @drobeceklucinka, @ajabaja, @alicka7, @mnique777 @evkosca @lindana @mima1311 včera som mala chvíľu čas, tak som urobila šablonu obrázkov na to ukladanie z machovej gumy, môže byť?
@emily_666 no pozerala som co uz mate vybrate a vsetko co som mala v plane uz tam je 🙂 ...teraz neviem - daka inspiracia este ? ja aj malujem na textil - som myslela keby bola dajaka aktivitka na nieco take ze na platne ,,plachte,, by bolo nieco namalovane - napriklad na styl hry nejakej jednoduchej ....nevies o niecom ? takew som este nikde nevidela ....ako napriklad clovece , alebo panak skakaci 😀 ...............nemate nejaky napad ?

@vmb obrázky sú peknúčké, len tie farby sú naozaj nevýrazné 😉