icon

Vrecúškova výmena 3 - 6 rokov

cicamica1980
22. okt 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte maminky,

kto sa chce zucastnit vrecuskovej vymeny pre deti 3-6 rokov?
kto ma zaujem, nech sa paci, mozete sa prihlasit🙂

pocet by mohol byt 15 + 1 - pripadne mozeme sa dohodnut inak.
/to +1 som ja organizator, ktory nevyraba, ale manazuje - je to dost prace, v prvej mojej vymene som aj vyrabala aj organizovala a je to narocne. samozrejme ak sa chce niekto podujat, ze okrem vyroby bude robit aj organizaciu, miesto organizatorky prepustim🙂
len pre info uvediem, ze kym sa odhlasuju vsetky aktivity a zacne vyrobna faza, tak organizatorka ma vela roboty - vytvorit album, premysliet harmonogram, sprocesovat hlasovanie. potom ked jej chodia baliky detto a roztriedenie balikov, opatovne zabalenie a odoslanie je tiez kopec roboty, ist pre 15 balikov na postu, potom odoslat 15 balikov. /

kto ma zaujem, napiste sem do fora, ze mate zaujem a napiste vek dietatka
napriklad
ZUCASTNUJEM SA VYMENY - dcera 3 roky🙂

organizacne
1. pockame kym sa prihlasi 15 mamiciek - pocet mozeme upresnit
2. kazda mamicka navrhne 2-3 aktivity /idealne s ilustracnou fotkou/, z ktorych sa bude hlasovat
3. prosim ku kazdej aktivite /kedze foto bude ilustracne/ - treba napisat vyhotovenie - z coho to bude/material/ a kolko toho bude /napr. pri pexese kolko ks/ - aby bolo jasne, ako to bude vo finale vyzerat.
4. ked budeme mat vytvoreny album aktivit, odhlasujeme vitazne aktivity
5. nasledne zacne vyroba - navrhujem 6 tyzdnov, mozeme pripadne podla narocnosti aktivit upravit
6. nasledne mi poslete baliky a 3,20 eur /postovne na cestu naspat - balik, II trieda, do 5 kg/
7. ja baliky zozbieram, a rozposlem vam naspat

kto sa hlasi? 🙂)))

cicamica1980
autor
19. nov 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@e.l.i.e.n.k.a - dala navrh
@kajka18 - dala navrh
@laura27m - dala navrh
@luciaobrocnikova - dala navrh
@majuska0407 - dala navrh
@martina05 - dala navrh
@mishka11 - dala navrh
@tinka1003 - dala navrh
@trdlo2 - dala navrh
@vrn - dala navrh
@zuzanielik - dala navrh

maminky stale nemam potvrdenu ucast od trdlo - pisala som jej aj IP, ale este necitala - takze pockame este na nu. verim, ze suhlasite.
potrebujeme vediet finalny pocet, aby kazdy vedel, kolko ma ks vyrabat a kolko materialu objednat - ak bude objednavat.

cicamica1980
autor
24. nov 2014

@kajka18 - dala navrh
@laura27m - dala navrh
@martina05 - dala navrh
@mishka11 - dala navrh
@tinka1003 - dala navrh
@trdlo2 - dala navrh
@vrn - dala navrh
@zuzanielik - dala navrh

ahojte maminky,
takze stale nema feedback od @trdlo2 - necitala ani IP /zatial/ - snad sa nestalo nic vazne.
je nas bez nej 10x. to je uplne ze hranicny pocet.

teraz vaham, ze co s tym.
podla mna je lepsie mat vacsi pocet ucastnicok - okolo 15, lebo ked uz nieco vyrabate, uz to nie je velky rozdiel, ci clovek vyrobi 10 alebo 15, ked uz je vo svungu - a lepsie je dostat 15 aktivit naspat, ako 10...

ja si myslim, ze by sme mali pockat na vacsi pocet - mozno by som sem mala napisat posledny prispevok, ze este hladame maminky a kto tu bude surfovat, tak ma este moznost pridat - co si o tom myslite?
s tym ze teda nase odhlasovane aktivity zostavaju a mamicky, co sa este pridaju, tak budeme hlasovat oba z ich novych aktivit - co si o tom myslite? napiste mi do fora

e.l.i.e.n.k.a
24. nov 2014

@cicamica1980 z mojej strany suhlas, pockat..

kajka18
24. nov 2014

@cicamica1980 kludne mozme cakat 🙂

mishka11
24. nov 2014

pockajme este chvilku a skusme este oslovit nejake maminky.

tinka1003
24. nov 2014

@cicamica1980 pockajme 😉

vrn
24. nov 2014

kludne pockajme

luciaobrocnikova
24. nov 2014

tak pockajme

laura27m
24. nov 2014

Aj ja súhlasím s počkaním, no treba dať aj príspevky do rôznych skupín o tom že hľadáme ešte ľudí

ikuza
25. nov 2014

Mohla by som sa pridat?
@cicamica1980

cicamica1980
autor
26. nov 2014

@ikuza mozes,
tu je album vitaznych aktivit
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-aktivity-3-6-rokov-aodr25/
uz sme hlasovali, len nam vypadlo niekolko mamiciek, tak sme to docasne stopli. ak ti to vyhovuje /vitazne aktiovioty/, daj sem do fora navrh 2-3 aktivit, co by si chcela urobit

dakujem

cicamica1980
autor
26. nov 2014

MAMINKY, HLADAME ESTE 3-4 MAMINKY, KTORE MAJU ZAUJEM PRIDAT SA K NAM DO VYMENY.
VYPADLO NAM PAR MAMICIEK, CHCELI BY SME,A BY NAS BOLO 15 +/-

ALBUM S VITAZNYMI AKTIVITAMI JE TU
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-aktivity-3-6-rokov-aodr25/

AK VAM TIE AKTIVITY VYHOVUJU, PRIDAJTE SA K NAM - NAPISTE SEM A OZNACTE MA ZAVINACOM.

DAKUJEM

sk_lenka
30. nov 2014

@cicamica1980 a kolektiv 🙂 mam zaujem sa pridat do vymeny (syn skoro 3 r.). navrhy premyslim a doplnim v priebehu buduceho tyzdna...

cicamica1980
autor
30. nov 2014

@sk_lenka jasne, nech sa paci, vitaj🙂

kiariq
3. dec 2014

@cicamica1980 a spol. 🙂 ahojte, rada by som sa pridala, mozem? 🙂

kiariq
3. dec 2014

@cicamica1980 este doplnim vek mojej dcery - 2 r. 1 mesiac, navrhy (budu v sulade s vekovou hranicou tejto vymeny) si premyslim a napisem do nedele 7.12.2014

cicamica1980
autor
3. dec 2014

@kiariq mozes, hod sem svoje navrhy + oznac ma zavonacom. prepokladam, ze uz odhlasovane aktivity si videla🙂 vyssie som davala link na album

kiariq
5. dec 2014

@cicamica1980

Ahojte, mam za seba 2 navrhy:
1. modre trojuholniky z machovej gumy + 12 zalaminatovanych predloh - pouzitelne na velmi dlho
2. neviem ako to v kratkosti nazvat - triedenie predmetov podla toho, do akeho zivlu patria - zem, voda, vzduch. Pouzity material pravdepodobne filc, aby sa to na seba pekne lepilo, zaroven sa pokusim zohnat aj nejake 3D predmety, aby hra bola plastickejsia. Co budu deticky triedit - dopravne prostriedky, floru, faunu atd... Pre hlbsi rozmer a lepsie pochopenie, budu na jednotlivych castiach uzavrete sklicka so zeminou, vodou a vzduchom 🙂. Sklicka by si kazda mamina zabezpecila sama.

Dajte prosim vediet, ci mam este premyslat nad dalsimi navrhami, dakujem 🙂.

cicamica1980
autor
6. dec 2014

@kiariq stacia tieto 2 navrhy, oba su super🙂 ked dcerz cez obed zaspi, dam ich do albumu

cicamica1980
autor
7. dec 2014

@kajka18 - dala navrh
@laura27m - dala navrh
@martina05 - dala navrh
@mishka11 - dala navrh
@tinka1003 - dala navrh
@trdlo2 - dala navrh
@vrn - dala navrh
@zuzanielik - dala navrh
@kiariq - dala navrh

maminky, je nas teraz 11
trdlo2 neodpoveda.

@sk_lenka od teba cakam navrhy - s tebou nas bude 12.
napsiem sem dole este jednu vyzvu, este by bolo fajn mat naviac 1-2-3 mamicky.

@kiariq + @sk_lenka plis mohli by ste dat do svojich skupin, kam patrite podla datumu narodenia dietatka /napr. ja februarovky 2013/, ze ci sa niekto nechce k nam pridat? dakujem

cicamica1980
autor
7. dec 2014

MAMINKY, HLADAME ESTE 2-3 MAMINKY, KTORE MAJU ZAUJEM PRIDAT SA K NAM DO VYMENY.
VYPADLO NAM PAR MAMICIEK, CHCELI BY SME,A BY NAS BOLO 15 +/-

ALBUM S VITAZNYMI AKTIVITAMI JE TU

AK VAM TIE AKTIVITY VYHOVUJU, PRIDAJTE SA K NAM - NAPISTE SEM A OZNACTE MA ZAVINACOM.

DAKUJEM

kiariq
7. dec 2014

@cicamica1980 misia splnena, vyzvu som pastla v skupine - Novembrovky 2012 🙂

cicamica1980
autor
7. dec 2014

@kiariq dakujem🙂))

sk_lenka
7. dec 2014

Ahojte,

tak uz som konecne spravila uzsi vyber na navrhovane aktivity do vymeny. Verim, ze sa nieco z toho zapaci a tesim sa na vase napady, co by sa najviac hodilo.

Aktivita K: Kocka na rozhybanie tela (drevena kocka 6x6 cm polepena obrazkami a popisom aktivit, ktore deti maju vykonat, napr. skakat ako zaba cez celu miestnost, tapkat rukami ako bocian zobakom, napodobni medveda...) Videla som aj verziu na rozhybanie jazyka, ak by sa vam to pacilo viac, dal by sa na tu kocku vyrobit aj druhy „obal s obrazkami typu: jazyk dolava, doprava, hore, skrutit, pred/za zuby“...

Aktivita D: „Digitalky“ skladacka (karton A4 so 7 vyrezmi, kde sa vkladaju vyrezane, tiez kartonove, palicky. Dieta dostane zalaminovane karticky s cislicami od 1-9 a moze vyrabat digitalne cislice podla predlohy). Pre starsie deticky si potom mozete individualne vyrobit dalsie 3 sady a deti sa mozu uzit napr. hodiny.

Aktivita C: City – emocie (z kartonu vystrihnuta tvar, na ktorej su upevnene casti tvare, teda oci, usta, lica, tak, aby sa s nimi dalo krutit. Cielom aktivity je sponavat rozne emocie podla vyrazu tvare. Prilozila by som asi aj nejake zalaminovane karticky s realnymi tvarami v roznych citovych rozpolozeniach, aby deti mohli skusat vytvorit ten-ktory pocit).

@cicamica1980

pastelka13
7. dec 2014

Ahojte,je mozne sa este pridat?

lowike
7. dec 2014

ahojte, je možné sa pridať? bol by záujem o toto?

pastelka13
7. dec 2014

Ahoj, ak by bolo mozne pridat sa ponukam 1.dopravne znacky + basnicky k nim , 2. predlohy roznych tvarov - srdiecko, hviezda, oval,stvorec, obdlznik ..., urcene na ukladanie napr.kamienkov, guliciek, gombikov ...3. predlohy na modelovanie s roznymi ulohami napr. domodeluj casti tvare ...

pastelka13
8. dec 2014

@cicamica1980 Dobry vecer, uz mate skupinku uzavretu? Dakujem za odpoved 🙂

cicamica1980
autor
8. dec 2014

@pastelka13 mozes sa este pridat, hladame este take 2-3 mamicky. plsi daj sem svoje navrhy /ilustracne foto/ do fora s popisom. predpokladam, ze album s vitaznymi aktivitami si videla🙂

cicamica1980
autor
8. dec 2014

@lowike mozes sa pridat, plis daj este 1 navrh