icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov

myska2233
1. okt 2013

Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?

myska2233
autor
1. okt 2013

@katika74 daj nejaký zaujímavý napad a uvidíme 🙂

breky
1. okt 2013

baby este by som mohla prispiet s matikou kedze ako @myska písala ze jej je málo - islo by o jeden kruh od 1 do 10

lalus
1. okt 2013

@myska2233 my osobne prevliekačku máme 😅 a malého to moc nebaví, ale tak občas na precvičenie prstov sa k tomu spolu posadíme a už učím viazať uzol... ak to aj bude vyrábať pre ostatných, tak pre nás netreba 😅

lalus
1. okt 2013

@breky za nás radšej tú matiku 😉

ask
1. okt 2013

Maminy co poviete na tie cisla na kartonoch roznej velkosti? Este by sa dali vylepsit napr farebnym rozlisenim parne napisat modrou nepar cervenou ci naopak, bodky vzadu by boli tiez farebne.
Alebo radsej vyrobit karticky s cislami az do 20?
Ci mam este pokukat nieco uplne ine? 🙂 Foto na str c.1

ask
1. okt 2013

@breky Prisposobim sa vecsine, ak by nam aj prisla dalsia prevliekacka tak ju podarujeme dalej 😉

katika74
1. okt 2013

@myska2233 , skusim popremyšľať a pošlem do zajtra nejake tipy 🙂

janceh
1. okt 2013

ahoj holky, rada bych se pridala, jen mam malicky problem. Mam teprve 20.mesicniho synka, takze 3-6 skupinka pro nas uplne neni. Obcas se ale najdou i takove aktivity, ktere brzy zvladneme. Takze jeslti nevadi, pockali bychom, co se vybere a podle toho se pak rozhodli, jestli se zapojime. Je to mozne? 🙂

mulaska
1. okt 2013

co sa tyka strihania,,,paci sa mi, ciary su rozne, dlzka, smer, atd.... len aktivitka sa neda zopakovat... inak tvoj vtacik na stipci sa mi paci velmi, tak, ak by som mohla poprosit tak pre mna vtacika 🙂 🙂 🙂 🙂 ak je to mozne, mozno ti este zostal material..dakujem, ak nie,moze byt strihanie..
@lucikusik

lucikusik
1. okt 2013

@breky radšej tú matiku

mulaska
1. okt 2013

@breky ahoj, mne sa toto strasne paci https://www.modrykonik.sk/fotoblog/breky/album/..... len to by bolo velmi narocne pre tolko mamin... mne by stacilo aj bez bambuliek a nevymalovane, hihi,,,paaa

lucikusik
1. okt 2013

@myska2233 Každý tip strihania by bol vyhotovený aspoň aspoň 10-krát (možno viac), prúžky papiera by boli dlhé 29,7 cm.

lalus
1. okt 2013

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/breky/album/...
keď už šnurovanie, čo napríklad toto? už v tých cca 6 rokoch sa učia viazať mašličky a na topánke má dieťa pocit, že je to naozaj - nie ako na prevliekačke 😉 @breky

breky
1. okt 2013

@lalus ahoj...tak to pre xy mamiciek by bolo pre mna casovo narocne....bohuzial :(

lalus
1. okt 2013

@breky chápem... ani som nemyslela, že také pevné.. skôr len zlepené z kartónu

lenusskaa
1. okt 2013

baby ja som sa dnes zamilovala do tohoto, ale na hromadnu vyrobu si netrufam

lalus
1. okt 2013

ináč ženičky, čo vám tu prechádzam myšou po fotkách a vyskakujú mi vaše deti, tak kopa z nich nemá ešte ani dva roky 😕 to už aktivity myslíte na rok dopredu? 😅 šikovné ste...

nenocka
1. okt 2013

@breky my máme oboje, nebude mi ale vadiť kópia žiadnej aktivitky 😉
@ask alebo @lucikusik a čo niečo takéto http://3dinosaurs.com/pdf/writing/finemotorwrit... čo hodíš-to nakreslíš... 🙂
@mulaska grafomotorika 😉 http://3dinosaurs.com/wordpress/index.php/prewr...

lalus
1. okt 2013

@lenusskaa to je úžasné 😨 a už si čosi také vyrobila aspoň pre seba?

breky
1. okt 2013

@lalus este by sa dala spravit ina verzia na snurovanie.....iba nakreslena topanka....bud prevrtane dierky na prevliekanie a potom snurovanie alebo prilepene nejake matice, ci koralky na prevliekanie....podla toho co by dom dal.

lenusskaa
1. okt 2013

dnes som len nasla inspiraciu, ale mam v plane 😀
inak pre roznorodost ma este napadlo toto, ak by sa niekomu pozdavalo https://www.modrykonik.cz/fotoblog/klara.t/albu...

lalus
1. okt 2013

@lenusskaa tak ak to budeš mať v pláne a podarí sa, tak ja si u teba ďalšie objednám - za úhradu samozrejme... lebo ja strihy a šitie nezvládam 😝

lalus
1. okt 2013

@lenusskaa a tá triediaca aktivita mi príde už pre tých starších príliš jednoduchá... t.j. že by ich nebavila opakovane 😒
ale teda súdim podľa toho môjho staršieho, možno iné deti áno. my sa prispôsobíme, je tu dosť aktivít, každý si určite nájde to svoje 😉

myska2233
autor
1. okt 2013

@lenusskaa no tak to nie si jediná čo sa zamilovala... 🙂 ked ja som na takéto roboty ľavá ☹

breky
1. okt 2013

@lenusskaa nemas foto na podrobne organy? ze ako sa to sklada? mna napadla verzia z hrubej machovej gumy....ale tak to len skusit prototyp pre seba 😅

lucikusik
1. okt 2013

@lenusskaa Ahoj, mohla by si prosím pridať link odkiaľ to je. V budúcnosti by som to snáď zrealizovala.

breky
1. okt 2013

baby tak mam tri napady:
1/ prevliekacka na tvary
2/ kruhy s císlami 1-10
3/ topanka na snurovanie
vsetky hracky budu na sololite

myska2233
autor
1. okt 2013

takže ešte nemám konkrétne vyjadrenie čo idú robiť
@lucik194
@zuzzka1
@ywett
@jumama
@lucikusik - tu sa maminy prosím vyjadrite, či chcete to strihanie...
@soso
@breky
@katika74
ak ste mi už posielali a omylom som prehliadla tak sa ospravedlňujem...
to čo je zatiaľ dohodnuté je v tomto albume takže tam môžte ešte diskutovať a dohadovať detaily... chcem aby to bolo naše spoločné rozhodnutie alebo aspoň väčšinové 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/myska2233/al...

lucikusik
1. okt 2013

@breky Toto by sa mi páčilo asi najviac, aj v jednoduchšej verzii