icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov

myska2233
1. okt 2013

Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?

dudri
2. okt 2013

@bibes súhlasím aj dievcaťa mozete vyrábať ako https://www.modrykonik.sk/skupina/1977/?h=prira...
jesenné priradovanie. strom, list, plod. ako ma@sykorka

myska2233
autor
2. okt 2013

takže maminy viaceré píšete, že aktivity sú jednoduché, málo náročné a niekoľko z vás sa vyjadrilo, že od výmeny zatiaľ odstupujú do času kým nebudú vybrané všetky aktivity a až na základe toho sa rozhodnú... takže ja som do albumu pridala fotky, čo ste mi posielali vy kočky, že chcete robiť tak by bolo fajn sa nejako k nim vyjadriť či súhlasite alebo nie... prípadne odporučte čo by ste prijali... veľakrát sa stáva, že po niečom túžite a vy to neviete alebo nemáte možnosť vyrobiť ale možno iná mamina k tomu práve má prostriedky a možnosti... a ešte sa objavili aj pripomienky tipu náročnosti na výrobu, materiál a podobne...
toto je moja prvá výmena, ktorú organizujem a bola by som fakt rada ak by ste boli s ňou spokojné a získali tak aktivity, ktoré si doma nemáte možnosť urobiť alebo neviete a pod...

myska2233
autor
2. okt 2013

@dudri inak @sykorka tiež zvažuje pridanie sa k nám ale záleží tiež od aktivít... tak by sme sa prípadne mohli na nu obrátiť, ak už danú aktivitku má vyrobenú či by do výmeny neišla s ňou aspoň s tlačenou verziou a jednotlivé matieriály by sme možno každá ponachádzali alebo kto by mal by poslal v balíku a ja by som to pokompletovala...

lalus
2. okt 2013

@myska2233 tá náročnosť je rozdielna aj v tom, že väčšina z vás chce začať aktivity robiť s trojročným, kým napríklad ja a aj dudri s 5,5 ročným predškolákom 😉
ale teda z mojej strany platí, že môžem spraviť, čo som sľúbila a ak by nás aj nezaujali všetky aktivity, tak verím, že kubi sa aspoň v niektorých nájde a niečo mu to dá... a to bude pre mňa plus 😉

sueh
2. okt 2013

@lenusskaa Jej nemate niekto nejaku predlohu na toto ludske telo? je fakt super
vdaka

lucikusik
2. okt 2013

@myska2233 mne by pomohlo, keby sa navrhnuté aktivity vyberali v albume, ktorý si založila. Ak má niektorá mamina viac nápadov, nech z nich urobí koláž a pod fotkou nech sa hlasuje. V diskusii je to pre mňa veľmi neprehľadné, nestíham všetko čítať, hlavne ak už niekto pridal viac nápadov v rôznom čase. A keď sa niekto k niečomu vyjadruje, neviem ku ktorej aktivite. Po vybraní aktivít by v albume ostali len aktivity, ktoré sa budú realizovať. Moja strihacia aktivita v albume nie je (vyzerá to, že ju asi ani robiť nebudem), Prosím ťa pridaj ju tam. V diskusii je už dosť veľa príspevkov neviem, či sa bude chcieť každému hľadať jej foto. Chcela by som vedieť názory ostatných, aby som mohla čas venovať hľadaniu vhodnejšej aktivity alebo realizácii tejto. Ďakujem.

bibes
2. okt 2013

@myska2233 presne take nieco ako je ta krabicka som myslela... @ask ak este vahas, co takto krabicka? ja mam takuto z hornbachu, ale neviem kolko stoji

sueh
2. okt 2013

@sueh Prepacte zaradilo mi tento prispevok na koniec ide o cloveka s vbutornymi organmi.

bibes
2. okt 2013

@lucikusik mne sa pacilo aj to strihanie a vies k tomu aj taku krabicku zohnat? ja by som si za nu aj doplatila 😉

nelinka79
2. okt 2013

@myska2233 ahoj chcela by som sa pridat ak mozem .. sledovala som diskusiu od zaciatku a stale som nevedela co vymysliet .. dnes sa ma dcerka rano pytala co je to tajfun , co vsetko znici a tak ma napadlo ze to by bol super namet do tejto temy .. spracovala by som to tak ze kazdy druh vetra na jednu A4 , popis , fotky a nasledky .. bolo by to v rychloviazaci a vnutorne strany v euroobaloch... to to by bolo asi pre starsie deti , predskolakov skor zaujimave..

dajte vediet ci by to mohlo byt ... ci sa vam ten napad pozdava a ak ano ci moze byt taka forma spracovania ...

dik

myska2233
autor
2. okt 2013

POZOR
takže ešte raz tu je album a prosím aby si každá mamina prečítala jeho popis.... snád sa nám bude ľahšie rozhodovať 🙂
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/myska2233/al...

ask
2. okt 2013

@bibes 😒 Ja zijem na konci sveta v Kremnici...o Hornbachu tu ani nechyrovat a bohuzial ani tlaciaren ani laminovacku nemam 😖

mulaska
2. okt 2013

@nenocka dik za link na grafomotoriku, ale nechcem robit nieco, co si mozete vytlacit a zalaminovat same 😉 😉 😉 .. motyle som ponukla, lebo som ich bezne poletovat netom nevidela 😉 😉 😉 .. tiez je to len vytlacene a zalaminovane, ale zaujmavy napad, vyborne cvicenie. ci?

katika74
2. okt 2013

@filomena ok v poriadku, neurazila som sa, ono to vzdy bude asi tak, ze niektore aktivity sa budu zdat lahsie a ine tazsie, to bol moj prvy napad, ak sa nebude pozdavat, skusim vymysliet nieco nove🙂 ale rada by som sa zúčastnila vymeny🙂

dudri
2. okt 2013

navrhnem
niekto chce vyrobit
od českej...
dlho zahanam suhviezdie

ask
2. okt 2013

@myska2233 Miska prosim aby si mi do albumu pridala k cislam na kartickach tvary skladane zo spachtli a tie delene obrazky ...oboje z ceskej vymeny link: https://www.modrykonik.cz/fotoblog/sova33/album... Snad mi baby jednu z tych troch vyberu...a v pripade ze neprejde ani jedna budem hladat dalej 😎
@lucikusik Velmi dobry postreh s tym pridavanim viacerych navrhov do albumu k Miske na schvalovane. 😵

myska2233
autor
2. okt 2013

@ask prosím urob si z toho sama koláž fakt nemôžem robiť kolaže každej mamine... foto zaves sem a ja ho pridám do albumu... dík

nelinka79
2. okt 2013

@myska2233 mozem spravit ten vietor?

katika74
2. okt 2013

tie pismena s obrazkami sa mi pacia🙂

ask
2. okt 2013

@myska2233 Ja viem nahodit fotky len jednotlivo 😒 to asi nepomoze 😖

myska2233
autor
2. okt 2013

@dudri ktorá česká výmena to bola? vieš dať prosím link?

myska2233
autor
2. okt 2013

@ask idem nato...

ask
2. okt 2013

@myska2233 Dakujem, velmi sa ospravedlnujem, budem musiet poprosit svoje pubertalne deti aby na to cim skor naucili 😔 Prepac, prosim...

dudri
2. okt 2013

@myska2233 zial to bolo dávno. asi pred 3rokmi. som ulozila obrázky. to neviem to bola výmena alebo homehand. nepredpokladala som dôležité

nenocka
2. okt 2013

@mulaska ja som ti to tu hodila na základe našich IP 😉
@ask a čo niečo takéto http://rustspolecne.cz/2013/01/slova-na-matickach/
ja mám podklady na poznávanie stromov, ale tlačiť toľko druhov 20x... to by som odpálila čerstvo kúpenú farbu 😖 ešte by som mohla spraviť stopy zvierat, ale nemám laminovačku, takže by nebolo zalaminované

ask
2. okt 2013

@nenocka Nemam tlaciaren ani laminovacku...ani u mm v praci bohuzial ☹

nenocka
2. okt 2013

@ask ja som ti poslala link na slová na matičkách 😉

llucyi
2. okt 2013

ahojte. aj ja sa rada pridam. mne by sa pacil napr. tangram
alebo aj toto od eviku78 - https://www.modrykonik.sk/fotoblog/eviku78/albu...

nenocka
2. okt 2013

@llucyi to od eviku je super! tipujem, že tangram tu už väčšina kočiek má...

mulaska
2. okt 2013

@nenocka slova na matickach su super, ja som ich stretla aj tu http://michellescharmworld.blogspot.cz/2011/04/... 🙂

lucikusik
2. okt 2013

Ešte ma napadlo, že by som mohla vyrobiť kalendár. Len asi niektoré mamičky so staršími deťmi už majú svoje vlastné...
Takto nejako by to vyzeralo. Pošlem foto Miške, tam môžete hlasovať. Urobila som si návrh v počítači... keď by to neprešlo, aspoň vyrobím neskôr pre nás