icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov

myska2233
1. okt 2013

Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?

lucikusik
2. okt 2013

Inšpirácia pre kalendár je odtiaľto. Sú tam aj podrobnejšie fotky.
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/garzonka/alb...

nenocka
2. okt 2013

@myska2233 @dudri babule a čo fázy mesiaca?

myska2233
autor
2. okt 2013

@lucikusik foto pridam

lucik194
2. okt 2013

no ja som mala odkaz na strane 2
myslela som nieco takehoto
http://rustspolecne.cz/2013/01/retizky-koralky-...

lenusskaa
2. okt 2013

@lalus @dudri @myska2233 @mulaska baby pozerala som, ze o razitka nemate zaujem (zrejme uz vsetky mate doma), tak ma napadlo.. do tej ceskej vymeny, co som robila skladanie pismen (ako ma v plane filomena), som robila aj razitkovu variantu, lebo niektore mamicky uz skladanie mali.. boli to zalaminovane karticky A6 s predlohami pismen, aby dieta videlo ako pismeno vyzera (nie urcene na potlac) a 5 "peciatok" so skladacimi dielikmi, podusku by ste si uz museli zohnat.. ak by ste chceli a nevadilo by to myske2233 pri triedeni, vam by som mohla spravit tuto variantu.. pripadne aj pre niekoho dalsieho, ak by chcel radsej toto

mulaska
2. okt 2013

@lenusskaa nie, ze nemam zaujem,,, len mame doma robene peciatky, vyuzili by sme aj tvoje 😉 😉 😉 .. ale je pravda, ze ak si mozem vybrat - skladacie peciatky by som uprednostnila 🙂 . pacia sa mi 🙂 🙂 🙂 .

mulaska
2. okt 2013

@lucik194 aktivita by zahrnala vsetko, co je na obrazku ? /Sáček obsahuje 4 chlupaté drátky, 30 korálků, kartičky s čísly 1-15, jednu prázdnou kartičku, barevné kuličkové předlohy, předlohy s písmenovým vzorem, kuličkové omalovánky a samozřejmě návod./ ak ano, urcite som za 🙂 🙂 🙂

jumama
2. okt 2013

Keby ste chceli fazy mesiaca tuto su na stiahnutie http://fine-motor-skills.com/wp-content/uploads...

mcoya
2. okt 2013

Ahojte, da sa este pridat?

lucikusik
2. okt 2013

@bibes Krabička sa páči aj mne 🙂 Tá fotka je z e-shopu, kde sa to dá celé takto kúpiť. Možno by sa dalo niečo také kúpiť v Hornbachu alebo v Baumaxe.

myska2233
autor
2. okt 2013

@mcoya ešte stále dá pokiaľ nebudeme mať max. 20 vybratých aktivít...

biankacertik
2. okt 2013

ahojte, mohla by som sa pripojit este do vymeny?

myska2233
autor
2. okt 2013

@lucikusik mne sa kalendár veľmi páči 🙂 chcela som vyrábať no mala by som ušetrenú robotku ...

myska2233
autor
2. okt 2013

@lucik194 ak chceš robiť tú aktivitku s drôtikmi fajn len mi nejde pridať foto lebo je iného formátu tak skús niečo pozrieť aby som mohla dať do albumu....

myska2233
autor
2. okt 2013

@biankacertik ešte áno...

biankacertik
2. okt 2013

oki, co takto kocky, kt si mozu deticky vyfarbit a porozpravat na ich zaklade pribeh?

lucikusik
2. okt 2013

@myska2233 Miška koľko je nás zatiaľ prihlásených?

bibes
2. okt 2013

@myska2233 mam jednu technicku otazku, dokedy treba vsetko vyrobit?

myska2233
autor
2. okt 2013

@lucikusik no presný počet ti nepoviem... lebo báb sa nahlásilo dosť... a niektoré postupné odvolávajú a niektoré sa neozývajú... max. ich bude 20 viac nie...možno aj menej

myska2233
autor
2. okt 2013

@bibes no myslím, že najneskôr do konca novembra by sme si mohli dať aj to som si neni až tak istá aby to všetko stihlo do vianoc prísť... takže možno by som si dala deadline cca do 20.11. aby tam bola nejaká rezerva...

bibes
2. okt 2013

@biankacertik a vnutri kocky by nieco bolo? myslim, aby to bolo pevnejsie?

lenusskaa
2. okt 2013

@myska2233 je vyhlasena vymena aj na rustspolecne.cz , ci niektore nepresli tam 😅

lucikusik
2. okt 2013

@biankacertik Ako by to bolo vyrobené, aby sa to dalo vyfarbiť? A ako sa to hrá?

lalus
2. okt 2013

@lenusskaa my razítka písmenok doma nemáme, máme ale magnetky písmen z ktorých môžeme skladať slová, tak mi to prišlo, že je to veľmi podobné. ak sa to bude robiť, určite nám nerob nič špeci, prispôsobíme sa a zužitkujeme určite... či už starší alebo neskôr mladší 😉

myska2233
autor
2. okt 2013

@lenusskaa no ved ak je niekomu lepšie platiť poštu do čiech a z čiech tak nech sa páči ... môže ísť ved toto je dobrovoľné.. možno tam maminky vymyslia lepšie aktivitky 😀

myska2233
autor
2. okt 2013

@soso máš prosím záujem o výmenu? nech viem ako sme na tom s účasťou..

myska2233
autor
2. okt 2013

@ywett no čo ideš do toho????

myska2233
autor
2. okt 2013

baby takže dnes som dostala večer info, že by nakoniec šlo urobiť aj tie karty k vesmíru... tak mi dajte vedieť ktoré máte záujem o karty a ktoré o vrchnáčiky... môžem urobiť aj to aj to podľa toho ktorá čo budete chcieť... 🙂

ask
2. okt 2013

@myska2233 Ja som strasny clovek...ale pre mna mozu byt obidve 😅 , my nemame ani jedno z toho 🙂 Po dvoch vymenach sa mi doma zhromazdilo celkom dost aktivitiek, ale ako zistujem este je toho stale velke mnozstvo co by sme radi mali. Prisposobim sa v pohode vecsine. 😉