Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@tatrankalucka ja by som bola za ludi s vyjadrenim emocii 🙂
Baby uz ste plne?
@weronnka18 mne sa paci divadielko a kto este nema aktivitu moze urobit pexexo hm?
@weronnka18 ani mne to tienove divadlo nesedi moc- lebo ako som aj pisala pod ten obrazok, si myslim, ze je to pre vecsie deti, moj napr neobsedi dlhsie ako 10 ak to nie je plastelina a uz vobec sa nevie sustredit ani na kratku rozpravku...tak si myslim, ze tienove pexeso by bolo u viacerých este nevyuzite. Myslim, ze to je aktivitka na takcýh 3-4 roky a viac🙂
Na to tienove pexeso mam predlohu v pdf.
No tak to by som brala mam 2 rocneho chlapceka, mozte ma dat do nahradnicok
Ahojte baby. Viem, že už ste plné a máte aj náhradníčky, ale ak by sa náhodou nejaká maminka neozvala, rada by som zastúpila jej miesto a pridala sa k vám. ďakujem
@malamargaretka @weronnka18 ja som taky nenazranec a chcela by som aj aj 😀 ale mne sa to divadielko velmi vlemi paci.... a myslim, ze u nas bude mat vyuzitie uz teraz..... ja mu hravam take tienove len s prstami na stenu a ma to obrovsky uspech... 😉
@barbora21 @weronnka18 baby, mame dalsie dve nahradnicky.... kuk vyssie... 😉
@barbora21 ahojky, ja jsem davala tuto: http://salakoska.blogspot.cz/2013/04/busy-bags-.... Myslela jsem, ze uz s tim mam pocitat, tak jsem to i zadala truhlari, abychom to stihli 🙂
Ahojte baby, chcem sa spytat, ci by som sa tiez mohla pridat. Moja dcera ma necele 2,5r. A vedela by som spravit nieco ako priradovanie farieb so stipcami alebo mate nejake ine napady? Vopred vdaka.
@malamargaretka ja si neviem vybrat lebo obidve by sme chceli mat doma suuuu uzasne obidve aktivitky takze ja sa pridam k vacsine 😉
@tatrankalucka gombiky by boli suuuper 😉

@barbora21 ano myslim tu retaz ak by ste nesuhlasili dam iba suchy zips. Ako uznate za vhodne 🙂