icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

atomica87
14. okt 2013

@josenka jj. Kupim na metre.

malamargaretka
14. okt 2013

@dadulajda tie koliky su super aked ich est evies zohnat vela- parada, ale zatlkacky uz asi mnoho maminiek ma. Skus nieco ine premysliet, hm?
Ja viem o jednej aktivitke- ale k tomu treba vela dreva sikovneho majstra.

malamargaretka
14. okt 2013

@atomica87 u mna vyhrava ta druha aktivitky- prevliekanie snurok cez dierky🙂 penne uz farebne doma mame🙂

josenka
14. okt 2013

@atomica87 A ako spevníš tie konce, aby sa to dobre prevliekalo?

silvia259
14. okt 2013

@evkalv no, ja tam mám tiež čísla na tom vlaku- to pre staršie deti, pre menšie bude priraďovanie podľa farieb- snáď to bude ok

mixalka27
14. okt 2013

@malamargaretka o okej aktivitke vies z dreva?

silvia259
14. okt 2013

@atomica87 mne sa viac páči tá druhá aktivita. A veľmi si vážim, že si tak rýchlo a bez váhania ponúkla aj druhú možnosť.

tatrankalucka
14. okt 2013

@barbora21 taak pozerala som tie emocie, obrazky som k tomu nasla, len neviem akou formou to spravit, ci len samostatne jednotlive obrazky nalepit na palicku alebo ako pexeso, tuto som nasla jeden namet, tak kuk a dajte komentar alebo potom nieco taketo na prevliekanie (z dreva by to bolo(

tatrankalucka
14. okt 2013
malamargaretka
14. okt 2013

@mixalka27 pridávam foto- toto bol moj pokus - veeelmi nevydarený a ani nedokoncený este na vysokej o tuto aktivitku - bolo by 9 dosticiek o velkosti asi 10x6cm a v hornej casti (kde ja nic nemám) by bolo napísané čislo ( 1-9 , kamaratka to tym vvypalovala pajkovackou) a v dolnej 9dierok. Dieta, ak uz vie pocitat, ulozi tolko kolickov do dierky, ake je tam hore cislo. Ak este nevie pocitat- strka len tak pre radost kolicky dnu. U nas by s avyhrala aj najmensia (10m) lebo teraz rada strka prsteky do dierok...🙂

evkalv
14. okt 2013

@tatrankalucka waw odpadla som 😀 toto je uplne ze perfektna hracka ...baby klobuk dole 😉

malamargaretka
14. okt 2013

@tatrankalucka toto je vazne super - to telo na palickach🙂🙂

evkalv
14. okt 2013

@malamargaretka toto je podla mna tiez super poznam to aj tak ze ked su tam vsetky kolicky napichane daju sa na to navliekat gumicky a vytvarat rozne tvary tusim geiboard sa to vola...opravte ma ak som ten nazov napisala zle 😀

tatrankalucka
14. okt 2013

@evkalv som rada ze sa paci napad, len ktory si myslela konkretne? 😀

malamargaretka
14. okt 2013

@evkalv ano vola sa to presne tak, ale je to vacsie a sluzi to na tvary. Ja som cielene opisala tuto aktivitku, lebo tam tie kolicky dieta drzi pramo v rucke a manipuluje s nimi🙂

evkalv
14. okt 2013

@tatrankalucka tie emocie prve na fotke s tou drevenou podlozkou... 😉

evkalv
14. okt 2013

@malamargaretka aj tak je to super toto bude bavit aj nasu malu ta tiez rada vsetko vsade pcha a vytahuje aspon na 10 minut ju to urcite zamestna 😉

malamargaretka
14. okt 2013

@evkalv est enevieme ci sa to mixalke27 bude macit na vyrobu a tiez ostatným maminkam🙂

evkalv
14. okt 2013

@malamargaretka ano urcite vyjadrit sa musia viacere ...😉

malamargaretka
14. okt 2013

@mixalka27 tu je krajsia foto tých dosticiech- akurat, ze tu je len tolko dierok, kolko je cislo, ale ak by bolo pod kazdým císlom 9dierok - dieta musi viac rozmyslat- podla mna tieto dosticky maju vela vyuzití, ci pri mensích, alebo aj starsích! Od pchania prstikov, strkania kolickov, cez pocitanie, rozymslanie a počty...

malamargaretka
14. okt 2013

@barbora21 myslis ako sme na tom s vyrobou?

malamargaretka
14. okt 2013

@avalsorim posli mi mail, kde ti mam poslat to tienove pexeso!

ivaha
15. okt 2013

Ahoj maminky, prosim da sa k vam este pripojit?

atomica87
15. okt 2013

@josenka ak kupim snurky na baze plastu tak ich speciem nad ohnom, a ak kupim bavlnene tak ich spevnim sekundovym lepidlom

atomica87
15. okt 2013

Takze rozhodnute. Vyrobim tu druhu aktivitu. A prilozim k tomu aj tie slamky a tvary farebne oznacim, tak bude mat aj tato aktivita viac vyuziti. Okrem prevliekania sa bude dat tak ako prva aj na triedenie farieb, prevliekanie, prisivanie slamiek, a aj na navliekanie podla predlohy ktoru navlecie mama. Takto asi vyhoviem najviac ludom. 😉
@barbora21 mozes mi to zmenit v albume.

evkalv
15. okt 2013

@atomica87 joj super uz sa velmi tesime aj na tu druhu aktivitku 😉 a tiez si velmi vazim ze sa maminka neurazila a pohotovo reagovala...dakujeeeem 😉

barbora21
15. okt 2013

@tatrankalucka mne sa pacia emocie a ludske telo, mozno to ludske telo o nieco viac

barbora21
15. okt 2013

@ivaha uz nie ale boli tu viacere maminy a mozno by ste vytvrorili dalsiu skupinu, zapisem si ta a dnes vecer dam vediet

sunsun
15. okt 2013

@atomica87 ja som este chcela hlasovat za prvu, ale potesim sa aj druhej...🙂

barbora21
15. okt 2013

@atomica87 vymenim