Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@tatrankalucka mne by stacili obrazky a zalaminovane na palickach to byt nemusi
Dnes som bola v galanterke na snurky. Ked som tete povedala 63 metrov skoro ju porazilo 😀 😀 😀
@tatrankalucka my casti tela uz vieme, tak to by som asi pre mensie odlozila.Ale keby vy chcete, tak sa prisposobim. Len by sa mi viac pacili kreslene, nejake milucke. 🙂 ale pacia sa mi viac tie mysky s tym, ze mozno by to mohlo byt nieco ine,ako domcek,al.stromcek, a na kazdom obrazku ine zvieratko.Nech sa zivsie komunikuje s dietatom.ze a co robi..(krokodil,zajko,macko) to len moj navrh 🙂
@dadulajda mozem este pozriet na nete nieco ine 🙂 ale nech sa najskor aj ostatne baby vyjadria a potom sa dohodneme 🙂
@dadulajda ja by som to neoznacovala nicim lebo tym padom to bude flexibilnejsie, nebudeme obmedzene len na farby ale pripadne neskor sa daju na tom robit aj rozne postupnosti vo farebnych vzoroch - stuplikoch...cisla by som tam nedavala vobec a myslim, ze oznacit si to pripadne 4-5 farbami zvladne kazda mamina...mozu sa na to davat napriklad aj dievcenske gumicky do vlasov ale ak to bude farebne oznacene tak budeme obmedzene
@tatrankalucka mne sa páčia všetky, takže ktorúkoľvek budeš robiť, potešíš nás
@tatrankalucka Mne sa páči ľudské telo - už som lajkla - a páči sa mi presne takéto, aby to mohol malý ľahko rozlíšiť. Obávam sa, že pri kreslených by sa mu to ťažšie hľadalo.
@dadulajda a co keby si robila aj tu aj tu aktivitku, ved ked je to tesne, ...Napriklad mi taku napichovacku mame s 5timi napichovadlami z dreva, tak pre mna by si si si kludne mohla usetrit- ale to by s tým museli suhlasit aj ostatne maminky- ze tie co chceli tvary, nech maju tvary a tie co napichovacku- tak napichovacku- ci?
@barbora21 co ty na to? ved aj na poslanie 21 takých drevených je doooost!
@malamargaretka
@dadulajda
@barbora21 Baby, ja si myslím, že robiť dve aktivity by bolo komplikované aj pre @dadulajda a potom na balenie pre @barbora21. Veď hádam bude aj druhé kolo 😉 , tak niečo by sme mohli prenechať aj tam, či? 🙂
@sharonik ironia je, ze dnes to- co som tu pridavala z tých petFliaš- mi maly začal trieskat o zem a roztrieskal to...mno, takže uz take ani mi nemame:(
@josenka
@barbora21 nemyslim si, ze by to malo byt kompikovane na balenie- ja si to kludne zoberiem, uz jednu vymenu som balila, ale chcela som k tomu, ze ak niektore maminka bude robit dve aktivitky, tak len jednoducho na kazdy sacok napise pre ktoru maminku to ide a ja ked som balila prvu vymenu, tak som mala krabice s menami a len som tak podla mien priradovala aktivitky🙂
@tatrankalucka mne sa pacia ty panackovia na palicke 🙂 ja by som bola za tie 🙂
@josenka napriklad my taku napichovacku doma mame z dreva original- a maly sa s nou aj tak nehra:( tak mi je luto, ak by sme mohli mat zaujimavejsiu aktivitku- dostat to iste a boli by dve rovnake hry, ktore nase deti nebavia🙂
@tatrankalucka ja by som privitala to ludske telo a nemusi byt na plaickach🙂
@malamargaretka ja si myslím, že by sa to nemalo deliť na 2 aktivity a kadžá by dostala niečo iné.
Casti tela 🙂
@avalsorim v poriadku- to bol len moj navrh, ale potom ja si myslim, ze by to mali byt vrecuskove aktivitky a nie stolove hry... 😕
@malamargaretka uz je to v albume, dala som tam len vyrez aby to niekto nezneuzil 🙂 a inak vyzera to fantasticky, perfektne 🙂
@barbora21 videla som to v albume- skvele si to vymyslela🙂 a som velmi rada, ze sa ti to paci🙂 snad aj ostatným sa bude🙂
@malamargaretka teraz ktoré tým myslíš? musíš napísať čo sa ti napáči. aj to napr. ak už máš nejakú aktivitu.

@barbora21 @tisba @ellaeliska @josenka @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @avalsorim @mirusa2 @atomica87 @evkalv @gega @malamargaretka @dadulajda @sharonik @ask @mixalka27
druha