icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

malamargaretka
16. okt 2013

@avalsorim mna sa vsetky aktivitky pácia🙂 len z niektorých uz máme. A o tej stolovej hre hovorím o tých 10tich palickach, na ktore s anavliekaju vrchnaciky. Podla mna je to trochu vacsia ako by mala byt vrecuskova aktivita a pisala som tiez pod nu, ze my mame doma original drevenu taku hru a nas maly sa s nou nechce hrat. Tak nam by ju aj zbytocne robila maminka.:(

avalsorim
16. okt 2013

@malamargaretka no mne sa to tiež až tak nepáči. mne by sa viac to s tými kolíkami a s tými tvarmi páčilo, ale keď baby nás prehlasovali :(

atomica87
16. okt 2013

@evkalv @avalsorim podla mna by sme dalsiu vymenu mohli dat zasa spolu....aspon sa nam ani jednej nebudu opakovat aktivity. Tie co budeme mat by sme uz nerobili....

avalsorim
16. okt 2013

@atomica87 my dve sme tam už, tak sa ku nám aj ty pridaj 🙂

evkalv
16. okt 2013

@atomica87 ja si myslim ze tato cela nasa skupina by po par mesiacoch mohla dat dalsiu vymenu ...uplne ma to pohltilo 😉 ale uvidime ci budu moct vsetky baby...

josenka
16. okt 2013

@avalsorim Veď ja som už nad tým uvažovala, len keď ten môj medveď je taká piplačka, akurát som dostrihala ručičky a muž sa pýtal, či to mám za trest... 😀

josenka
16. okt 2013

@malamargaretka OK, ako sa dohodneš s maminkou, ktorá tú aktivitu robí. Mne sa tie vrchnáčiky páčia a malý rád navlieka, takže myslím, že u nás to bude mať úspech.

josenka
16. okt 2013

@barbora21 Som ťa už nominovala, čo 😀 . Ale prídeš mi taký dobrý manažérsky typ, tak mi to tak prirodzene prišlo 😎 .

avalsorim
16. okt 2013

@josenka no tak to ti verím. ja by som na to nemala :(

atomica87
16. okt 2013

@evkalv
@avalsorim ja som samozrejme za, ale pockala by som kym tuto prvu doriesime. Teraz mam strasne vela objednavok na capice, by som nestihala este dalsiu aktivitu popri tejto vyrabat.

josenka
16. okt 2013

Baby, nie ste niektorá z Topoľčian alebo Bánoviec nad Bebravou? Potrebovala by som niečo kúpiť v jednej galantérke.

josenka
16. okt 2013

@atomica87
@avalsorim Ja tak nejako prirodzene predpokladám, že skupina by mohla fungovať ďalej - akože ďalšie kolá výmen. Aspoň tak myslím fungujú aj tie ostatné skupiny.

evkalv
16. okt 2013

@atomica87 no ved ja som za hovorim ze az za par mesiacov 😉 mozno v novom roku 😉

avalsorim
16. okt 2013

@josenka to som nevedela, že to tak funguje :(

janceh
16. okt 2013

@tatrankalucka me se libi emoce

josenka
16. okt 2013

@avalsorim A veď sa nič nedeje, keby som mala pocit, že stíham, tak idem aj do druhej skupiny.Ale veľa detí, málo času 😝 . Keď budeš mať niečo dvojmo, posunieš kamoške ako darček. 🙂

avalsorim
16. okt 2013

@josenka jasne 🙂

sunsun
17. okt 2013

@josenka ja si myslim, ze ked prebehne tato vymena, tak sa tak akosi spontanne bude robit dalsia v plus minus tejto zostave... byt subezne vo viacerych vymenach ma riziko opakovanych aktivit.... 😉

malamargaretka
17. okt 2013

@josenka trochu mi to teraz unikla podstata- co presne si myslela, tym, ze ak sa dohodnem s maminkou, ktora to robi? vdaka za pochopenie!

weronnka18
17. okt 2013

@josenka ja som z TO

sunsun
17. okt 2013

baby, par otazok k mojej aktivite.... je to teda saso, ktoreho budu deti moct krmit.... ja som ho najskor planovala vyrobit tak, aby sa dal postavit na stol (karton nie je dostatocne odolny, skusala som natriet ho latexom, ale tiez sa mi to nepozdava, este som myslela, ze by sa dal urobit z dreva, ale bol by prilis velky a okrem toho neviem ho vyrezat, (z dreva zvladam len rovne ciary, nie obluky)... rozmyslam, ze by som ho urobila z latky a to tak, ze by to bolo vrecko na zavesenie a na nom by bol namalovany farbami na textil saso,.. cize by sa dal zavesit na stenu a tam by ho deti mohli krmit...(v prednej casti by bol vlozeny tvrdsi material (pravdepodobne pevny karton, ten by sa pred pranim dal vybrat)... vyhovovalo by vam to takto? ... uz som si zohnala sijaci stroj (bude to moja premiera po dlhych dlhych rokoch..🙂 )..... a dalsia otazka, povodne som chcela sasa krmit ping-pong-ovymi loptickami...., cenovo to vsak vychadza dost vela, ... nasla som nieco lacnejsie ... a chcem vam ponuknut niekolko moznosti ...bud taketo plastove vajicka http://kreativnyzivot.sk/plast/1062-vajicka-pla... .. to by vsak kazdej z nas vysli 4 vajicka... (ak objdenam 2 balenia), alebo mozem objdenat nieco taketo http://kreativnyzivot.sk/moosgummi/276-penove-k..... tu sa bojim trosku velkosti.... , no vyslo by to na kazdy aj 20ks, co by sa deti lepsie zahrali.... , mne osobne sa najviac pozdava toto http://kreativnyzivot.sk/rozne-doplnky/268-bamb...... co na to hovorite??? alebo potom obycajne ppg lopticky, ale tam viem dat kazdej kvoli cene max. 3 a ostatne by ste si dokupili.....

sharonik
17. okt 2013

Dobré je, že sa dá využiť aj na iné aktivity. Mne sa páčia tie korálky, ak majú aspoň 1,5 cm. Keď budú tie jednotlivé kúsky "jedla" pre šaša menšie aspoň ho nebudeš musieť robiť takého veľkého. Tie bambuľky asi tiež nie sú veľmi veľké. Neviem čo povedia ostatné mamičky, najmä tých detí čo majú obdobie "ochutnávania všetkého".

sunsun
17. okt 2013

@sharonik praveze neviem, aky je tam rozmer.... , ale maju v ponuke aj taketo http://kreativnyzivot.sk/moosgummi/1135-penove-... a tu pisu, ze rozmer 1,5-2cm..... aj to by sa dalo.... 😉

sharonik
17. okt 2013

@sunsun Tie sa mi páčia a drobci potom môžu navlekať na šnúrku náramky a náhrdelníky 🙂 Uvidíš ako sa vyjadria ostatní.

sharonik
17. okt 2013

Do albumu som k hmatovej knižke pridala nejaké návrhy, tak si ich prečítajte a vyjadrite sa k nim.

sunsun
17. okt 2013

@sharonik do ktoreho albumu?

sharonik
17. okt 2013

@sunsun To patrlo niekde inde, pardon 🙂

sunsun
17. okt 2013

@sharonik vsak ja som rozmyslala, ze ty predsa nerobis hmatove pexeso.... 😉

sharonik
17. okt 2013

To je tak keď som naraz v dvoch výmenách 🙂