icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

mixalka27
26. okt 2013

@avalsorim ja som za druhy obrazok

weronnka18
26. okt 2013

ja sa prisposobim vacsine 🙂 @avalsorim

avalsorim
26. okt 2013

@chrumka84 no priesvitné pozadie máš v tom druhom.

chrumka84
26. okt 2013

@avalsorim no len ten tien ma oranzove pozadie, nie?

ask
26. okt 2013

@avalsorim Mne kludne mozes podla vecsiny-neviem este posudit co nam bude skor lepsie, ale raz ho zvladne urcite s akymkolvek podkladom🙂 Dakujem🙂

avalsorim
26. okt 2013

@chrumka84 no ale potom to už nebude pexeso keď budú vystrihnuté iba obrázky. potom to stráca význam.

chrumka84
26. okt 2013

@avalsorim jaj sorry 😀 Mi nedochadza. Tak potom neviem.

gega
26. okt 2013

@avalsorim ja som tiez za to prve 🙂

tatrankalucka
26. okt 2013

@avalsorim prisposobim sa vacsine 🙂

josenka
26. okt 2013

@avalsorim Mne sa páči druhý obrázok, kde je priesvitné, aby sa to prekrývalo, keď priložím obrázok na tieň. Ďakujem. 🙂

avalsorim
26. okt 2013

@barbora21 @dadulajda @tisba @josenka @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @sunsun @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @ask
ok baby, tak urobím každej také aké chce, len mi tam dajte like. nech viem koľko ktorých mám urobiť. ďakujem

avalsorim
27. okt 2013

@dadulajda @tisba @janceh baby prosím vám o like-kujete mi obrázok (tieňové pexeso), ktorý chcete. potrebujem to vedieť čo najskôr. ďakujem

barbora21
27. okt 2013

@avalsorim u mna stale plati lajk k prvej moznosti 🙂

weronnka18
27. okt 2013

@avalsorim ja už som dala like, že ktoré chcem 🙂

dadulajda
27. okt 2013

Mamicky strasne sa budem snazit stihnut termin, ale zacala som krvacat a som v nemocnici a neviem dokedy si maa tu nechaju. 😒 A ked pridem moj maly ma asi nepusti na meter od seba. A to mam v utorok narodeniny 😢 Mam tu laptop, takze vas budem aspon citat. 🙂

sunsun
27. okt 2013

@dadulajda drz sa... hlavne nech si v poriadku, ten termin je druhorady....

sunsun
27. okt 2013

@avalsorim u mna tiez plati like... 😉

macinka13
27. okt 2013

@dadulajda joj,drz sa. Hlavne nech si cim skor v poriadku.

josenka
27. okt 2013

@dadulajda Držím palce, nech je všetko OK a ste rýchlo doma a v poriadku.

ask
27. okt 2013

@dadulajda Hlavne pokoj a drzim palce nech ste obaja v poriadku!

sharonik
27. okt 2013

@dadulajda Držím palce, nech ste obaja OK.

dadulajda
28. okt 2013

Dakujem vam, dnes povedali ze asi 3 dni si ma tu nechaju,ak sa to nezhorsi,takze to este taka strata nebude. 😉 A chcela by som sa spytat na nazory, ci tie palicky, na ktore sa budu napichovat vrchnaciky, mozu byt na vysku 1-5 alebo vacsi pocet napr.3-8. Neskor by to mohlo posluzit ako pomocka na pocitanie.
A pri hre kde sa ukladaju geo.tvary na ploche s kolikmi staci vel. 10cm sirka platne? lebo ten chlapcek to mal vacsie, ale to by bolo velmi tazke, nespratne..tie tvary budem robit z kartonu ako na obrazku a nejak ho farebne pomalujem,hm?

atomica87
28. okt 2013

@avalsorim @barbora21 dnes poobede odosielam svoju aktivitu.

josenka
28. okt 2013

@dadulajda Ja si myslím, že na geo tvary by tých 10 cm mohlo stačiť. Bude to jedna dlhá platňa? Aby si mohli hneď porovnávať tie rozdiely medzi jednotlivými tvarmi. A keby boli farebné tie tvary, to by bolo fajn. Buď pomaľovať, alebo nalepiť farebný papier a kraje spevniť lepiacou páskou. 🙂 A možno bude mať ešte niekto nejaký iný nápad.

josenka
28. okt 2013

@atomica87 Aká šikulka 😵 !

atomica87
28. okt 2013

@josenka jacsom robila z materialu, s ktorym som sa na vyske pasovala 6 rokov. Poznam ho uz tak, ze by som dokazala vyrezavat aj po slepiacky 😀 preto ta rychlost. Naviac mam lrn jedno dieta, tak som tomu mohla venovat dost casu 😉

macinka13
28. okt 2013

ahojte, toto je moj vytvor.

gega
28. okt 2013

@dadulajda juj tak sa drzte hlavne nech ste zdravucky pohladkaj babätko.

gega
28. okt 2013

@dadulajda a brali by sme vacsie ak sa da 🙂

josenka
28. okt 2013

@macinka13 Super to vyzerá. Dobré tvary a aj tie farby sa mi páčia. 🙂