icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

josenka
28. okt 2013

@macinka13 Budem musieť malého strážiť, aby to všetko nepojedol 😀 .

macinka13
28. okt 2013

@josenka ja som svojej dcerke povedala,ze tieto sa nejedia,ze tieto su na hranie,tak ich nejedla.ale zo zaciatku chcela :D ale inak v podstate by tie cestoviny mali byt jedle,je tam len ocot a potravinarske farbivo.

barbora21
29. okt 2013

Machova guma dnes dorazila tak mozem zacat vyrabat 🙂

josenka
29. okt 2013

@barbora21 Krásne farby 😵 , tešíme sa.

ask
29. okt 2013

@barbora21 Naozaj velmi pekne syte farby🙂 Bude to super! Odkial si objednavala?

barbora21
29. okt 2013

@ask z Opitec 🙂 ale myslim, ze fotak to trosku prilepsil 🙂 zelena je v skutocnosti urcite bledsia ako tu na obrazku 🙂

ask
29. okt 2013

@barbora21 Ved ju coskoro uvidim aj nazivo, ja len aby som vedela zdroj 😉 Vdaka 😵

gega
30. okt 2013

My uz finisujeme uz len donasivat cvocky na 35 kuskov a dam foto 🙂

gega
30. okt 2013

Na hnedych este treba cvocky ale uz iba 20 a posielame 🙂 🙂 🙂

avalsorim
31. okt 2013

@atomica87 už mám doma balík, ale ešte som ho neotvorila, lebo by sa malá s tým začala hrať 🙂

sunsun
31. okt 2013

@avalsorim @barbora21 @dadulajda @tisba @josenka @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @ask baby, dorazili penove koralky a som teda sklamana.. su velmi male...ja mam 10 mesacneho syna a myslim, ze by zvladol zjest nielen tie male kusky, ale aj vacsinu ostatnych... ☹ ale mam este iny napad... vyrazime teraz cez sviatky na gastany a mozem poslat gastany ako pokrm pre sasa....(dufam, ze zozeniem...🙂 , len pripadne dajte vediet tie, co o gastany zaujem nemate, nech neposielam zbytocne, lebo netusim, aky velky balik potom bude...) a tie penove koralky vam poslem zvlast v baleni, odlozte a mozete neskor pouzit na navliekanie, su to celkom pekne farby aj tvary... 😉 moze byt?

tatrankalucka
31. okt 2013

@sunsun mozeme pouzit aj orechy na krmenie😉 tie su asi uz dostupnejsie,kedze vsetky gastany v petrzalke su uz vyzbierane 😉 Takze mne gastany netreba.Dakujem 🙂

atomica87
31. okt 2013

@sunsun jednoznacne...super napad s tymi gastanami. Aj tie orechy su super

avalsorim
31. okt 2013

@sunsun tak pošli iba tie korálky. veď doma sa vždy niečo nájde ako pokrm pre šaša. gaštany by boli zbytočne ťažké a asi ichkaždá doma máme.

evkalv
31. okt 2013

@sunsun ja nepotrebujem gastany doma urcite najdeme nieco co sa nam tam bude hodit...ja si prosim tie penove koralky...😉

ask
31. okt 2013

@sunsun Ja si tiez prosim gorale, nejake nahradne krmivo najdeme, gastany nam nemusis posielat 😵 Aj mne sa casto stava ze vec objednana z netu nesplni predstavu. Oni to fotia tak aby to vyzeralo vecsie🙂

josenka
31. okt 2013

@sunsun Ani ja nepotrebujem gaštany, máme, dokonca aj bukvice 😀 . Poprosím len korálky. A aký veľký otvor budeš robiť? Ja si stále robím chúťky na tie pingpongové loptičky, mám ich doma, tak tými budeme kŕmiť. 🙂

gega
31. okt 2013

@sunsun v pohode pre nas gastanky netreba mame plnu igelitku a gastanik uz sme stihli aj do pusinky dat 🙂 🙂 🙂 treba byt pozorny v kazdom pripade 🙂

josenka
31. okt 2013

Ozaj, baby, "hot news" - pokazila sa mi mašina, no skoro ma porazilo 😠 . Ešteže mám zlatú svokru, požičala mi svoju 😵 . No, ale poviem vám, kvalita stroja, nula celá nula. Kúpila si singerku, tešila sa, že konečne si splní sen a je to hrôza, neskutočne smrdí pri šití, takže došijem a budeme ju reklamovať.

macinka13
31. okt 2013

@sunsun gastany nemusis posielať, niečo už len najdeme,čím sasa nakrmime. Do toho otvoru sa zmesti aj lopticka do bazenika?či otvor bude menší?
@josenka drzim palce,nech vydrzi,kým dosijes. Dufam,že s reklamaciou nebudete mať problémy.

sunsun
31. okt 2013

baby, tie goralky poslem pre kazdu, vsak ked nevyuzijete teraz, neskor urcite, i ked su male, su celkom pekne...🙂 @macinka13 @josenka co sa tyka velkosti, planujem tak na pg lopticky... tie bazenikove sa mi zdaju trosku velke, ale este som nesila, mozem vyskusat, ako by to vyzeralo s vacsim otvorom... 😉 chystam sa pustit do sitia teraz cez vikend, uz mam vsetok material, aj farby na latku, mozem zacat...🙂 budem informovat.... 😉

barbora21
31. okt 2013

@sunsun ja planujem sasa krmit korkovymi stuplami od vina ktorych mame doma milion tak snad mi to saso odpusti, ze spravim z neho alkoholika, takze gastany urcite netreba 🙂

sunsun
31. okt 2013

@barbora21 tie stuple od vina su perfektny napad...🙂 veru, prestaneme vyhadzovat.... 😀

macinka13
31. okt 2013

@sunsun tak budeme dávať,čo sa zmesti 🙂
@barbora21 s tými stuplami je to fakt super nápad.

barbora21
31. okt 2013

@sunsun no su super aj v skole som ich s detmi rada vyuzivala na vsetko mozne a aj velkostou su fajn kedze sa tazko daju prehltnut, Jakubko ich ma na hranie velmi rad 🙂

ask
31. okt 2013

@barbora21 ☹ Dokelu a teraz co ked u nas do roka neotvorime ani jednu flasu vina... 😕 Este aj na Silvestra si pripijame Vineou 😅 Kde ja chudatko zozeniem taky vychvaleny material na hranie?! 😎 😅 😅 😅

sharonik
31. okt 2013

@sunsun Nám tiež pošli iba korálky. Máme doma gaštany, orechy aj žalude 🙂 . A neviem či ešte nájdeš gaštany, u nás je už po nich.

josenka
31. okt 2013

@ask No, nerada sa priznávam, mám doma hrniec plný tohto materiálu 😀 😅 , tak ak chceš, pribalím. 😎

ask
31. okt 2013

@josenka Vdaka, ak budes taka zlata, par ich uvitam. Uz som premyslala ze ci pojdem skusit pytat do nejakeho podniku 😀

josenka
31. okt 2013

@ask Jasné, pribalím 😉 .