Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
My uz finisujeme uz len donasivat cvocky na 35 kuskov a dam foto 🙂
@avalsorim @barbora21 @dadulajda @tisba @josenka @ellaeliska @weronnka18 @silvia259 @chrumka84 @janceh @macinka13 @atomica87 @evkalv @gega @tatrankalucka @sharonik @mixalka27 @ask baby, dorazili penove koralky a som teda sklamana.. su velmi male...ja mam 10 mesacneho syna a myslim, ze by zvladol zjest nielen tie male kusky, ale aj vacsinu ostatnych... ☹ ale mam este iny napad... vyrazime teraz cez sviatky na gastany a mozem poslat gastany ako pokrm pre sasa....(dufam, ze zozeniem...🙂 , len pripadne dajte vediet tie, co o gastany zaujem nemate, nech neposielam zbytocne, lebo netusim, aky velky balik potom bude...) a tie penove koralky vam poslem zvlast v baleni, odlozte a mozete neskor pouzit na navliekanie, su to celkom pekne farby aj tvary... 😉 moze byt?
@sunsun mozeme pouzit aj orechy na krmenie😉 tie su asi uz dostupnejsie,kedze vsetky gastany v petrzalke su uz vyzbierane 😉 Takze mne gastany netreba.Dakujem 🙂
Ozaj, baby, "hot news" - pokazila sa mi mašina, no skoro ma porazilo 😠 . Ešteže mám zlatú svokru, požičala mi svoju 😵 . No, ale poviem vám, kvalita stroja, nula celá nula. Kúpila si singerku, tešila sa, že konečne si splní sen a je to hrôza, neskutočne smrdí pri šití, takže došijem a budeme ju reklamovať.
baby, tie goralky poslem pre kazdu, vsak ked nevyuzijete teraz, neskor urcite, i ked su male, su celkom pekne...🙂 @macinka13 @josenka co sa tyka velkosti, planujem tak na pg lopticky... tie bazenikove sa mi zdaju trosku velke, ale este som nesila, mozem vyskusat, ako by to vyzeralo s vacsim otvorom... 😉 chystam sa pustit do sitia teraz cez vikend, uz mam vsetok material, aj farby na latku, mozem zacat...🙂 budem informovat.... 😉

@macinka13 Budem musieť malého strážiť, aby to všetko nepojedol 😀 .