Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
ja sa prisposobim vacsine 🙂 @avalsorim
@avalsorim prisposobim sa vacsine 🙂
@avalsorim ja už som dala like, že ktoré chcem 🙂
Mamicky strasne sa budem snazit stihnut termin, ale zacala som krvacat a som v nemocnici a neviem dokedy si maa tu nechaju. 😒 A ked pridem moj maly ma asi nepusti na meter od seba. A to mam v utorok narodeniny 😢 Mam tu laptop, takze vas budem aspon citat. 🙂
Dakujem vam, dnes povedali ze asi 3 dni si ma tu nechaju,ak sa to nezhorsi,takze to este taka strata nebude. 😉 A chcela by som sa spytat na nazory, ci tie palicky, na ktore sa budu napichovat vrchnaciky, mozu byt na vysku 1-5 alebo vacsi pocet napr.3-8. Neskor by to mohlo posluzit ako pomocka na pocitanie.
A pri hre kde sa ukladaju geo.tvary na ploche s kolikmi staci vel. 10cm sirka platne? lebo ten chlapcek to mal vacsie, ale to by bolo velmi tazke, nespratne..tie tvary budem robit z kartonu ako na obrazku a nejak ho farebne pomalujem,hm?
@dadulajda Ja si myslím, že na geo tvary by tých 10 cm mohlo stačiť. Bude to jedna dlhá platňa? Aby si mohli hneď porovnávať tie rozdiely medzi jednotlivými tvarmi. A keby boli farebné tie tvary, to by bolo fajn. Buď pomaľovať, alebo nalepiť farebný papier a kraje spevniť lepiacou páskou. 🙂 A možno bude mať ešte niekto nejaký iný nápad.

@avalsorim ja som za druhy obrazok