Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@malamargaretka ved popis nebol povinny, ani ja ho nemam a su aktivity kde je to uplne jasne 🙂
Dievčatá, tak mám konečne pobalené. Ešte zohnať dostatočne veľkú krabicu. Tiež som nerobila návod, myslím, že každej je jasné čo s aktivitkou🙂 Pripájam ešte foto, čo všetko budete mať v balíčku odo mňa - podložka, predloha s 10 farbami+10 rôznofarebných vrchnákov, predloha s časťami tela a zvieratkami + nálepky na vrchnáky s potravou a časťami oblečenia + 2*5 vrchnákov, predloha s predmetmi + nálepky s číslami 0-9 + 10 vrchnákov rovnakej farby.
Všetky rohy na laminovaných predlohách som ostrihala do okrúhla, aby sa s tým deti nepichli. Ale nakoniec som ustúpila od upevnenia predlohy k podložke (skúšala som asi 4 rôzne varianty, ale ani jedno sa mi nepáčilo), tak to nechávam na každej z vás, či si to budete nejako pripevňovať (suchý zips, obyčajné štipce...) alebo necháte len položené na podložke.
Nálepky si ostrihajte a prilepte sami, aby ste si mohli v prípade záujmu vrchnáky ešte umyť doma (samozrejme som všetky vrchnáky aj závity umyla, aby neboli lepkavé od malinoviek, ale samozrejme, že som nedrhla každý zvlášť - pri tých 600 kusoch, by som ešte teraz umývala).
Dúfam, že vám bude aktivitka dlho slúžiť a deti zaujme.
Baby tak aj ja pridám jednu foto, ešte dolaďujem pár detailov, aby ste na mňa nenadávali 🙂
to jedno mimo je pre @malamargaretka
Ja by som vas tiez chcela informovat o stave mojej aktivitky, vecer hodim aj foto lebo pojdem zachvilu do dielne,len sa mi krpec musi zobudit...Mame to tazsie odkedy som bola v nemocke nechce sa odomna pohnut. Nestihnem to poslat v piatok.Ale v pondelok snad ano.mam totiz problem so 4 aktivitami,pretoze mi na ne neostal material a teraz sa snazim zohnat kde sa da. Mala ist z dielne tento tyzden objednavka,ale zakaznici si to rozmysleli a bude sa objednavat az bud.tyzden,takze mi to co so planovala nepride,takze hladam nahradu...teraz neviem ci poslem tych 17 aktivit co mam a tie zvysne uz priamo maminkam alebo ako....robim co mozem ale sypu sa nam nejak veci na hlavu,len nechcem aby nato doplacali ini..mrzi ma to hrozne.
dnes som balík odoslala- dúfam, že s vláčikom budete spokojné!
Baby ja balik odoslem v sobotu doobeda kedze zajtra sa s tym balikom a kocikom asi na postu neodtrepem, ale v sobotu mi to rano manzel hodi na postu 🙂
@sunsun @tatrankalucka @sharonik @ask @atomica87 @avalsorim @dadulajda @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @josinka @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @barbora21 @tisba @weronnka18
Ahojte baby. Dobalene, zajtra posielam balicek🙂 Napriek vsetkej snahe sa mi nepodarilo zohnat okruhle samolepiace suche zipsy-nasla som ich len v cechach 😠, tak som pouzila rovne. Obcas sa moze stat ze niektory povoli-skusala som spoje viackrat a niektore drzali stale a sa niektory pri prudsom pohybe zacal uvolnovat. Prepacte☹ Vsetky som ich co najviac popritlacala, dufam ze vydrzia.
@dadulajda chuda...toto maju byt aktivitky pre ostatne maminky a ich vyroba ma byt sprevadzana radostou a potesenim , ci uz z vyrabanej veci, alebo z radosti toho co pride a URCITE to nema byt na ukor nasej psychickej nepohody, tak sa prosím nestresuj, aby sa babatko v brusku dooobre citilo🙂 a myslim, ze hovorim za viavero mamiciek, ze sa nam nic nestane, ak pockame na balik o den/dva dlhsie🙂🙂🙂 uz sa na aktivitky velmi tesime... 🙂
@ask @sunsun @tatrankalucka @sharonik @ask @atomica87 @avalsorim @dadulajda @chrumka84 @evkalv @ellaeliska @gega @janceh @macinka13 @mixalka27 @malamargaretka @silvia259 @barbora21 @tisba @weronnka18
Baby, prosím vás, neviem, kde sa stala chyba, ale opravte si môj nick. Ja mám nick josenka a vy píšete nejakej josinke, no musí mať z vás fakt radosť, hlavne, ak nevie, o čo ide. 😀 Takže ja vám potom, samozrejme, nereagujem na nič.
Zajtra vám tiež hodím nejaké fotky medveďov, už len pár ich prišijem a hotovo. Posielať nebudem, bude osobné doručenie priamo Mirke, musím sa jej ozvať.

@malamargaretka ak spravne chapem, tak staci to poslat 15...., nemuselo to ist dnes.... 😉